Şimdi Ara

İki Creative arasında hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında en önemlisi ses kalitesinde fark eder mi?Creative alacağım kesin ama şu iki modelden hangisi? Zen Neon 512mb 79Ytl diğeri S200 97YTtl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babaaslan -- 16 Nisan 2007; 12:45:35 >

• bence s200 zen neeonlarda sorunlar çıktığını duymuştum
  • s200 kullanıyorum çok memnunum
  • bence zen düşünmelisin benim arkadaşlarımdada var ve çok da memnunlar
  • s200 tabiiki
  • 3 arkadasima s200 aldirdim . hepsi de birbirinden memnun. s200
  • 20 nisan aksami itibariye gold pc den creative neeon 512 almiş bulundum ilk izlenimlerim gercekten cok ii.ozellikle 32 saat pil omru beni etkiledi ama tabiki deneme zamanim olmadi :d dun 2 saat usb ye taktm 3 saat ciwari dinledim hala tek kademe pil gosteriyodu..s200 u cok meth ediyolar anlamadim.zen den ne farki oldugunu bilmiorum acikcasi ...ustelik neon un gold da 69 peşin fiyati 63,75 ytl nerdeyse cakma sony le ayni fiyatta :D:D

radyo ozelliği firmware ile yapilcaiğini cok duydum ama denmedim henuz.dun gorewli bayanla konusutm bole bişi olamayacağini denmememi hata olursa garanti kapsami na gireceğini soledi :d oyuzden tedirginim.

yardim edermisiniz bu konuda tesekuurler... ok hallettim radyoyu canawar gbi suan :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kız ismet -- 21 Nisan 2007; 9:45:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ikili arasında hangisi?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • creative ler zaten belli bir ses kalitesini yakalamış durumda. ben de creative kullanıyorum ve son derece memnunum... iki model arasında ses yönünden farklılık yok. daha başka özelliklerine bak bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanberk -- 21 Nisan 2007; 15:28:49 >
  • s200 istediğin fiyat aralığında bulabileceğin en iyi cihazdır. s200 almanı öneririm.
  • selam arkkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum ve bende bu iki mp3 çalar arasında kararsız kaldım banada yardımcı olun 100 ytlye kadar bende alıcam benim için önemli olan şeyler şarjının uzun gitmesi, ses çıkışı ve sağlamlığı önemli çok düşürüyorumda daha önceki mp3 üm sony çakmaydı paramparça oldubu sefer kaliteli bişey alim diyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
  • arkadaşlar önümüzdeki 1,2 hafta içinde almayı düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok sağolun teşekkürler
  • dediğim gbi zen neeon almani oneririm 35 saat pil omru war
  • quote:

Orjinalden alıntı: Byelektro

selam arkkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum ve bende bu iki mp3 çalar arasında kararsız kaldım banada yardımcı olun 100 ytlye kadar bende alıcam benim için önemli olan şeyler şarjının uzun gitmesi, ses çıkışı ve sağlamlığı önemli çok düşürüyorumda daha önceki mp3 üm sony çakmaydı paramparça oldubu sefer kaliteli bişey alim diyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

bataryasının uzun gitmesini istiyorsan pille çalşan alacaksın yolda kalmıyacaksın
    bende de s200 var 1.5 ay oldu alalı ama fazla kullanmadım makina gerçekten iyi kullanmama nedenim w810 aldım.
    S200 ü öneririm sana.

• sağolun kardeşim zen neeon da karar kıldım önümzdeki hafta alıcam nasip olursa alınca yazarım buraya çok sağolun teşekkür ederim zen neeon daha çok kafama yattı
  • hayrili olsun şimdiden dediğim gbi memnun kalican yaninda werilen ep 480 kulaklik işini gorur daha fazla bass istyosan kulaklik cesitlerine bakabilirsin.ama şimdilik idare ediyo bu kulaklik.ayrica yolda da kalmazsin gold seyahat sarj adaptoru 20 kusure satıliyor.zaten 30 kusurde pil omru war ee daha ne isityosun dimi ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: dennis_1287

hayrili olsun şimdiden dediğim gbi memnun kalican yaninda werilen ep 480 kulaklik işini gorur daha fazla bass istyosan kulaklik cesitlerine bakabilirsin.ama şimdilik idare ediyo bu kulaklik.ayrica yolda da kalmazsin gold seyahat sarj adaptoru 20 kusure satıliyor.zaten 30 kusurde pil omru war ee daha ne isityosun dimi ???

ben goldda sitede bulamadım adaptörü ya.. hangi kategoride arıcaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: dennis_1287

hayrili olsun şimdiden dediğim gbi memnun kalican yaninda werilen ep 480 kulaklik işini gorur daha fazla bass istyosan kulaklik cesitlerine bakabilirsin.ama şimdilik idare ediyo bu kulaklik.ayrica yolda da kalmazsin gold seyahat sarj adaptoru 20 kusure satıliyor.zaten 30 kusurde pil omru war ee daha ne isityosun dimi ???

sağolasın kardeşim İNŞALLAH alınca buraya yazıcam beğenip beğenmediğimi ama beğenicem çünkü çok araştırdım güzel cihaza benziyo İNŞALLAH memnun kalırım
  • gold un adresine bakmadim ama satici bayan dukkanimizda aksesuar mi ne bolumunde mewcuttur dedi ben de onun yalancisiym :D
  • s200 herderde deva
  • zen neeon öneririm.ses aklitesi oldukca doyurucu.fakat birlikte gelen kulakliıklar bi işe yaramiyor.yapilabilecek en ii ekolayzır ayarini yapmama ragmen ,eksik baslar nedeniyle,bas agrisi yapiyor.sennheiser cx300 ü tavsiye ederim.cihazin creative oldugunu hatirlatiyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.