Şimdi Ara

İki Kıta Arası Yaya ve Bisiklet Yolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üsküdar-Kabataş arasında yayaların ve bisikletlilerin geçeceği “İstanbul Boğaziçi Bulvarı” için sondaj çalışmaları başladı.

Proje, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Kadir Topbaş’ın, ustalık dönemi vaatlerinden biriydi.

İBB şirketlerinden BİMTAŞ, “Taahhüt Altında Bulunan Kabataş-Üsküdar Arası Boğaz Geçiş Yaya Tüneli Deniz ve Kara Sondajlarının Yapılması Hizmet Alım İşi” adı altında yaptığı sondaj ihalesini, merkezi Ankara’da bulunan Envy Enerji ve Çevre Yatırımları AŞ, 7 milyon 500 bin liraya üstlendi.

http://m.ensonhaber.com/iki-kita-arasi-yaya-yolu-2016-12-28.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 28 Aralık 2016; 4:13:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Denizin altından geçmesi saçma olmuş. Denizin üstünden yürüyerek veya bisiklet ile geçmek çok daha mantıklı olurdu diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tihilu

Denizin altından geçmesi saçma olmuş. Denizin üstünden yürüyerek veya bisiklet ile geçmek çok daha mantıklı olurdu diye düşünüyorum.

vapurlar nereden geçecek senin üstünden mi ? :D mantık akıyor.
  • Tihilu kullanıcısına yanıt
    Bunu cimer veya bimere yazmalısın süper fikir tekneler,yük ve yolcu gemileri için köprü yapsınlar dünyada ilk yada uçan gemi yapsınlar Denizin altından olması güzel olmuş çok turist çeker ve bisiklet yolu ile olmasıda ulaşımı eminim rahatlatır.
  • Arkadaş köprü demek istemiş, hani boğazda şuan üç adet olan, üzerinden arabaların gittiği. Ha işte onun yaya için olanı diyor.
    Hayır anlamadığım kim niye tüneli yürüyerek geçmek istesin, bu neden turist çeksin, metroyla gitmek yeterince bunaltıcı değil mi

...

Bu arada gemiler için zaten köprüler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kayser -- 28 Aralık 2016; 6:44:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: corpixx

quote:

Denizin altından geçmesi saçma olmuş. Denizin üstünden yürüyerek veya bisiklet ile geçmek çok daha mantıklı olurdu diye düşünüyorum.

Çok zeki arkadaşlar tünel yerine köprü şeklinde yapılırsa daha çok turist çekebileceğini ve görsel açıdan daha güzel olabileceğini düşündüğüm için öyle bir yorum yazdım. Yaya olarak boğazı köprüden mi geçmeyi yoksa yerin altından tünelden yaya olarak yürümeyi mi tercih edersiniz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tihilu kullanıcısına yanıt
    Bisiklet kullanan yada hayatı yaşamayı seven birisin sanırım. Fikir gayet iyi ama anlayan pek olmaz

• Mantıklı değil denizden yüksekliği en az 60 metre olması lazım bunun içinde tepelik alan lazım ve yapıldı diyelim bir şekilde yoğunluk sahilde olduğu icin sahile nasıl bağlayacaksın içlerde bir yerlerde olması lazım o zaman. Ayrıca bisiklet içinde kullanışlı olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bisiklet neyse de yaya icin gereksiz bence. Vapurda pufur pufur esen ruzgar esliginde denizi seyretmek ya da marmarayla hizlica gecmek yerine betonla cevrili bir yerde yuruyerek karsiya gecmek istemem. Bisikletliler icin iyi ama cok alternatifleri yok cunku. Ama umarim sacma sapan fiyatlandirmada bulunmazlar yoksa sinek avlar
  • corpixx kullanıcısına yanıt
    quote:

Seninki de köprüyü anlamayacak kadar zeki olmak

• Saçma

Kimse girmez o lağıma

Metro yapsınlar bence onun yerine
  • Saçma. Bisikleti açık havada kullanırım ben, kapalı alanda bisiklet sürüldüğü mü görülmüş?
  • quote:

quote:

Köprü demiş adam bunu nasıl anlayamadın? . Beyinsizlik akıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 11Omeer

quote:

quote:

yazılmayan şeyleri yazılmış gibi uyduruyorsun yazdığın şeylerin örneklerini gösteriyorsun

• Scheisse kullanıcısına yanıt
    Ben soyleyeyim. Bu kopruye kesin para koyarlar hatta bisiklete bile hgs olabilir

• Buyuk koprulerden birini bakima alip yaya ve bisiklet yolu eklemek o kadar zormu ?

Dunyada gorulmemis sey degil. Her seferinde "Tork mohendizlerimiz dunyanin en iyizi" diyen tayfa icin de guzel bir challenge olur, 15 temmuz koprusune yaya yolu eklesinler.

Denizin altinda betonun icinde yuruyus yolu...

Tinercisi, hirsizi cok olur oranin.

Hadi cam kaplama desen bir nebze anlarim, ki o derinlikte bir halt da goremezsin.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yazılmayan şeyleri yazılmış gibi uyduruyorsun yazdığın şeylerin örneklerini gösteriyorsun

Köprü yapılması gerektiğini ima etmişim gayet açık ama sen bunu ısrarla anlamak istemiyorsun. Komiksin gerçekten.

@oktayakgoz Kulaklığımı takıp saatlerce Kartal-Pendik-Kadıköy arası bisiklet sürmüşlüğüm çok oldu.

@erkurt02 orasını da bir zahmet onlar düşünsün.

@REV0 Ben böyle saçma bir proje görmedim hayatımda. Camdan olsa bile neyi görecek insanlar ? Marmara denizinin pisliğini görecekler. Turistlere göstereceğimiz şey bu olacak. Tinerci vs olayına hiç girmiyorum bile.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Köprü yapılması gerektiğini ima etmişim gayet açık ama sen bunu ısrarla anlamak istemiyorsun. Komiksin gerçekten.

@oktayakgoz Kulaklığımı takıp saatlerce Kartal-Pendik-Kadıköy arası bisiklet sürmüşlüğüm çok oldu.

@erkurt02 orasını da bir zahmet onlar düşünsün.

@REV0 Ben böyle saçma bir proje görmedim hayatımda. Camdan olsa bile neyi görecek insanlar ? Marmara denizinin pisliğini görecekler. Turistlere göstereceğimiz şey bu olacak. Tinerci vs olayına hiç girmiyorum bile.

O kopru beles olacak bir kere. Beles olmayacak, tinercisinin hirsizinin bol olacagi, kacis yolunun muhtemelen olmayacagi, olacaksa nasil olacagi belli olmayan bir tunel parali olacaksa ben yurumem kusura bakmasin kimse.

Camdan olsa, hadi neyse derim de dedigin gibi bir de kirlilik olayi var, zaten o derinlikte bir halt goremezsin, amsterdam'da kanalin altina tunel koymuyorsun. 20 metre derinlik de ayri komedi olmus, koca koca tankerlerin gecerken yarattigi degiskenler ne olacak diye sorarlar adama.

Koprulerden birinin altina monte etsinler yuruyus yolunu amenna. Bogazin altina km'lik beton icinde kanal acilmaz.

1 2 yil bos kalir, sonra su tahliye kanali yaparlar.

• hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.