Şimdi Ara

iki internet Bağlantısı Tek Ağ Geçici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Elimde Şu Anda , ADSL 4096 ve Kablonet 2048 var ßu iki ßağlantıyıda Tek makineden Kafeme Dağıtmak istiyorum.

Network Balancing Denedim oLmadı. ßaşka Fikri olan Var mı ßu konuda ?

?
  • bu işi software ile yapmak çok zor.. bir yol var ama oda senin işine yaramaz..balance routerlar var piyasada minimum 200 usd ye bulabiliyosun.. bu cihaza takıyosun 2 ayrı modemi toplamda 6 mbits internetin oluyo.. ama asla 600 k ile download yapamıyosun.. cihazın amacı yük dengelemek.. yani 10 bilgisaayarın varsa senin.. 1. bilgisayardan gelen isteği 1.interface yani kablonete gönderiyo.. 2.bilgisayardan geleni bu sefer adsl e yönlendirebiliyo.. cihazın görevi bu..bu cihazların tam görevlerini yapmaları gereken yerlerde internet cafeler bence.. cafe lere on numara !
  • network Balancing 'i Windows Server 2003'ün Kendi Yazılımlarıyla Denedim Ama Olmadı , RainFinity Rain Connect isimli ßir yazılım Daha Varmış . Hakkında ßiLgisi Olan Yardımcı olaßilirse Sevinirim , Amacım AdsL Dakka ßaşı kopuyor zaten ADSL devre dışı kaldığında Kablonet , Kablonet Devre Dışı kaldığında ADSL kullanılsın . Yada Lostindreams 'ın Söylediği gißi yük Dengelemek oLsun .

Yardımlarınız için şimdiden Teşekkürler.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.