Şimdi Ara

İki Host firması arasında kaldın siz ne dersiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben amatör bir webmasterim bir site kurdum ilk sitem ve ona host alcam bu konuları tam bilmiyorum kazıklanmakta istemiyorum o yüzden size danışmak istedim host için iki firma arasında kararsız kaldım biriwww.hostavrupa.net diğeriwww.hostcinim.com

hostavrupa yetkilisi ile msnde görüştük beni kaliteli hizmet verdikleri konusunda ikna etti ama hostcinim.com a göre fiyatlar pağlı ve özellikler az

hostcinim fiyat ve özellik bakımın cok iyi ama fiyatların ucuz olması ve özelliklerin cok olması kafamda soru işaretine neden oldu

sizin fikriniz nedir.

NOT: site isimlerini vermem sorun teşkil etmez umarım.

• hostcinim ismi bir kere hostcini.com dan türemiş Bana hostavrupa daha mantıklı geldi. Sanırım çok problem yaşanmıyor yaşansa bile kısa sürede müdahale edilip durum düzeltiliyor. Aslında fiyatlar o kadarda yüksek değil. Burada dikkat etmen gereken mümkün olduğunca kurumsal şirketlere yönelmen. Hızı, kalitesi, güvenliği ve desteği çok önemli yeri geldiğinde gerekirse telefon açıcaksın ve karşında muhattap bulacaksın. Fiyatlara çok takılmanı tavsiye etmem sonra baş ağrısı yapar
  • HostAvrupa'yı Kullananlar ortada yorumlar ortada kullananlar cevaplasın

Fiyat değişikliğinin nedeni ise sunucuların konumlarıdır. İstanbul - Texas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eltun -- 27 Mart 2008; 17:54:32 >
  • Evet Eltun Bey yorumlara baktım gayet olumlu o yüzden bende hostavrupa daha mantıklı diye düşünmüştüm :)
  • Merhaba;
    Size tavsiyem iki firmada alanında çok iyi.
    Ona bakarsanız bir çok firmalarda isim benzerliği var isim benzerliği firmanın kötü olduğu anlamına gelmez.
  • Arkadaşım hostavrupa ve hosycinim ikiside iyi olabilir ama daha çok tanınmış sitelerden host unu al tavsiyem natro.com ve ispro.net ispro da host ve domain aldım gerçekten çok iyi hizmet veriyorlar 2 sitede alanında ürkiyede ilk 10 siteden birisidir. tabi seçim senin
  • Hostavrupayı şiddetle tavsiye ederim.
    (BU şiddetle tavsiye etmek almazsanız döveriz anlamında değil,yanlış anlamayın.)
    Emin olun sizede dedikleri gibi kalite konusunda çok iyiler,en iyi hizmeti verebilmek için ellerinden geleni yapıyorlar.
    Ve ne kadar sorununuz olursa olsun-benim gibi bir müşteri iseniz- hiç terslemeden yardımlarını sürdürüyorlar.Gerekirse sadece sizin için sabahlara kadar uğraşıyorlar.
    Hatta kendi işleri olmadığı halde dahi yardım ettikleri konular yok değil.
    Yani sadece bir host almış olmazsınız hostavrupadan alınca ayrıca iyi arkadaşlarda edinmiş olursunuz!
    www.hostavrupa.net

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hizmet vermeye başlanmıştır tarafımızdan.

Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Diğer arkadaşlarda güzel dilekleriniz ve tavsiyeleriniz için sizlerede teşekkürü borç biliriz.

Saygılarımla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.