Arkadaşlar yeni laptop aldım Windows 8. Bilgisayarı açarken, kaparken , programlar açılırken falan SSD devreye girmiyor. Ayrıca zaten Bilgisayarıma girersem bir tane disk gösteriyor o da Yerel Disk:C hard diski. Nasıl SSD'yi görmesini, algılamasını sağlarım? Ayrıca iki ekran kartlı laptop var. Biri Intel 4000, biri ise GT 650M. Oyunda ayarlara girdiğimde algıladığı ekran kartı Intel 4000 oluyor, genel olarak da bilgisayarda Intel geçerli zaten. Bunu nasıl değiştirebilirim? Teşekkürler.
CEVAP bekliyorum acil
UP Lütfen
Bilgisayarının marka ve modeli nedir? Çift diskli olarak bildiğim MSI notebookları var, onlarda işletim sistemi SSD üzerinde kurulu. Ayrıca SSD'nin devreye girmediğini nasıl anlıyorsun?
Ekran kartı içinde aşağıdaki video yardımcı olacaktır.
Bilgisayarının marka ve modeli nedir? Çift diskli olarak bildiğim MSI notebookları var, onlarda işletim sistemi SSD üzerinde kurulu. Ayrıca SSD'nin devreye girmediğini nasıl anlıyorsun?
Samsung NP550 mi neydi. Ya milletin SSD'li açılış zamanlarına baktım 6 saniye falan benim 16 küsür saniye sürüyor. Ayrıca Bilgisayarıma girince normalde SSD diye gözükmesi lazım yok öyle bir şey. Video için teşekkürler, eve gidince inceleyeceğim.
quote:
Orijinalden alıntı: Ricardo Diaz
quote:
Orijinalden alıntı: Baelros
Samsung NP550 mi neydi. Ya milletin SSD'li açılış zamanlarına baktım 6 saniye falan benim 16 küsür saniye sürüyor. Ayrıca Bilgisayarıma girince normalde SSD diye gözükmesi lazım yok öyle bir şey. Video için teşekkürler, eve gidince inceleyeceğim.
Selam
Bu modelde SSD olduğuna ve çift disk olduğuna emin misin?
Selam
Bu modelde SSD olduğuna ve çift disk olduğuna emin misin?
Benim de arkadaşın ki gibi bir durumum var. Samsung ativ np 550 kullanıyorum. Çift ekran kartım var. İntel hd 4000 ve geforce 650m. Windows 8 var iken hatırlıyorum masaüstü sağ tık çözünürlüğü değiştir dediğim zaman nvidia nın özellikleri açılıyordu. Şimdi windows 8.1 kurulu ve masaüstü sağ tık gelişimiş seçeneklerde intel hd 4000 nin özellilkeri çıkıyor.
Şimdiye kadar anladığım o ki normal kullanımda intel oyun ve performance gerektiren durumlarda nvidia kullanıyor öyle mi? Peki ben default olarak nasıl nvidia kullanbilirim?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme