Şimdi Ara

iki dualshock'da PERT!! içerii

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim ds3ler heralde fazla yere düştüğünden kendi kendine kapanıyordu. bu çok sık olmaya başladı içlerini açtım. bataryalar oynamıştı. yerlerine oturtup kabloları düzene soktum ama birini kapatamadım çok zorladım ama kapandı sonunda. sonra o zorladığım ds3 kendi kendine üçgene yuvarlağa falan basmaya başladı. R sticke bastırınca otomatik r1e falan basıyodu o zaten pert di. şimdi benim öbür ds3bu seferde yuvarlak tuşu sıkıştı gibi. yani kullanmasına kullanılıyorda. sıkışıyor gibi zor basılıyor. lanet olası cihazda 80tl spotcularda. ne yapsam ben. aceba çipi falan mı zarar gördü öbüründe. şimdi bu yuvarlak tuşu sıkışanında içini açmak istemiyorum. daha çok batırmamak için. çıldırmak üzereyim. şeytan diyor ikisini de at çöpe git yenisini al melekte diyor nereye alıyosun anten paran mı var.

• Geçmiş olsun hocam.Eğer yeni alacaksan sakın spottan alma.Orijinal satıyorum diyenlerin çoğu yan sanayi satıyor.Sony Center gibi yerlerden almanı tavsiye ederim.
  • İkinizinde nickleri guzelmiş ..

Bu durum hakkında bilgi sahibi degilim malesef :(
  • Kullanıcı adlarınız gece gece acıktırdı :)
  • bende de üçgen tuşu bozulmaya başladı.Basıyorum tuşa içe doğru hafifçe göçüyor,biraz orada taklı kaldıktan sonra tekrar eski haline geri dönüyor.DS'un içini açıp düzeltebilirmiyim diye düşünüyorum bende.
  • İkisini de arızalı olarak sat... Üstüne biraz para ekle ya yurtdışındaki sitelerden (shopto vb...) ya da tekno-marketlerden orjinal 1 tane al... Spot olayına girme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcoxx

İkisini de arızalı olarak sat... Üstüne biraz para ekle ya yurtdışındaki sitelerden (shopto vb...) ya da tekno-marketlerden orjinal 1 tane al... Spot olayına girme.

arızalı ürünü kim alır ,alsa da tamir imkanı var mı? Bende üçgen tuşu takılı kalıyor sadece,satmak istesem kaça gider,fikir verir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpheratz -- 18 Kasım 2011; 23:37:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • youtube da baya bir görsel var icini nasil acarsin nasil takarsin falan. ben benimkinin sag analogu kirik diye baya bi acip kapadim pek bir sorun cikmiyor. Bir dene acip yapmayi bence yaparsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NGC3603

youtube da baya bir görsel var icini nasil acarsin nasil takarsin falan. ben benimkinin sag analogu kirik diye baya bi acip kapadim pek bir sorun cikmiyor. Bir dene acip yapmayi bence yaparsin.

açıp kapasam da nasıl tamir edeceğimi bilmiyorum ki.Muhtemelen üçgen tuşunun altında kalan o plastik kaplamada ezilme/deforme var.Bunu tamir edebilmem için o kaplamanın sıfırını koymam lazım oraya,onu da nasıl bulurum bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpheratz

quote:

Orijinalden alıntı: marcoxx

İkisini de arızalı olarak sat... Üstüne biraz para ekle ya yurtdışındaki sitelerden (shopto vb...) ya da tekno-marketlerden orjinal 1 tane al... Spot olayına girme.

arızalı ürünü kim alır ,alsa da tamir imkanı var mı? Bende üçgen tuşu takılı kalıyor sadece,satmak istesem kaça gider,fikir verir misin?

mutlaka alıcısı çıkar.. ya tamir ederler ya da yedek parça diye kullanırlar... ne kadara gider bilmiyorum.
  • quote:

quote:

youtube da baya bir görsel var icini nasil acarsin nasil takarsin falan. ben benimkinin sag analogu kirik diye baya bi acip kapadim pek bir sorun cikmiyor. Bir dene acip yapmayi bence yaparsin.

açıp kapasam da nasıl tamir edeceğimi bilmiyorum ki.Muhtemelen üçgen tuşunun altında kalan o plastik kaplamada ezilme/deforme var.Bunu tamir edebilmem için o kaplamanın sıfırını koymam lazım oraya,onu da nasıl bulurum bilmiyorum.

bak mesela burda baya detayli anlatimi var:http://community.us.playstation.com/thread/2229516?start=0&tstart=0 birebir senin aradigin olay olmasada fikir sahibi olmus olursun. ben analogu tamir ettim mesele kürdan koydum kiralan yerine oynadim baya sonra yine kirdim tabi :D

• Alpheratz kardeşim çözdüm olayı. bi forumda okumuştum ispirto döküyosun tuşun etrafındaki yerden içine doğru sonra üflüyosun. ben suyla denedim düzeldi. korkma ben bi tanesini parçaladım az önce hani şu R tuşuna basına r1 e falan basan varya onu paramparça ettim tuşların arkasında silikon bi kısım var. korkmadan 2-3 damla su dök tuşun etrafına bekle içeri doğru geçsin. sonra var gücünle üfle sonra geri çek düzeldi bende az önce yaptım. en azından 1 tane kolum sağlam kaldı.
  • Arkadaşım nette ps3 kol tamiri diye arat karşına çıkan sonuçlara bak 15 20 liraya tüm iç lastiklerini içinde olan şeridi falan değiştiriyorlar.
  • Peki birşey soracağım orjinal kol ile yan sanayi kolu nasıl anlıyabiliriz?.
  • quote:

quote:

quote:

bak mesela burda baya detayli anlatimi var:http://community.us.playstation.com/thread/2229516?start=0&tstart=0 birebir senin aradigin olay olmasada fikir sahibi olmus olursun. ben analogu tamir ettim mesele kürdan koydum kiralan yerine oynadim baya sonra yine kirdim tabi :D

faydalı bir link ama ben bu kolu açarsam bir daha toplayamam,bu tarz şeylerde olabildiğince beceriksizim.Satış ilanını 40 Tl'den koysam alıcısı çıkar mı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: YoğurtluMakarna

Alpheratz kardeşim çözdüm olayı. bi forumda okumuştum ispirto döküyosun tuşun etrafındaki yerden içine doğru sonra üflüyosun. ben suyla denedim düzeldi. korkma ben bi tanesini parçaladım az önce hani şu R tuşuna basına r1 e falan basan varya onu paramparça ettim tuşların arkasında silikon bi kısım var. korkmadan 2-3 damla su dök tuşun etrafına bekle içeri doğru geçsin. sonra var gücünle üfle sonra geri çek düzeldi bende az önce yaptım. en azından 1 tane kolum sağlam kaldı.

ispirto dökmek kafama yattı ama sen bunu kolu açıpta mı yaptın yoksa açmadan mı döktün ispirtoyu.Açmadan dökmeyi deneyim,olumlu olursa yazarım artık buraya.Yardımlar için teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.