Şimdi Ara

İki bilgisayardan Oyun canavarı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde iki adet bilgisayar var.Bunları cros kablo ile 1Gigabit hızında birbirine bağlasam.Güçlerini birleştirip daha performanslı tek bir bilgisayar elde etmem mümkünmüdür.Önerebileceğiniz bir program yol varmıdır.Bildiğim kadarı ile serverlarda bu mantıkla çalışıyor.

• Merhaba,

Böyle bir şey mümkün değil..

RJ45 ile kablo bağlamanız sadece bunların birbiri ile iletişime geçmesinden öteye gitmez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Merhaba,

Böyle bir şey mümkün değil..

RJ45 ile kablo bağlamanız sadece bunların birbiri ile iletişime geçmesinden öteye gitmez..

Mesajı yazdığımdam beri araştırmaya devam ediyorum.Öğrendiklerimin bir kısmını paylaşayım.İki bilgisayarın gücünü birleştirmek mümkün.Örneğin 3d çizimlerde randerlama işlemini diğer bilgisayarla paylaşıp işlem süresi hızlandırılıyormuş.Bu 3d programının bir özelliği.Veya matemetiksek hesaplamalar bir çok bilgisayara paylaştırılabiliyormuş.Veya lan üstünden hddler raid tarzı çalışıp.Hdd yazma okuma performansı arttırılabiliiyormuş.Sizin de dediğiniz gibi oyun konusunda bir döküman bulamadım.Bunun haricinde bir çok kullanım alanı mevcut.
  • benim bildiğim kadarıylada mümkün deil.illede birleştiricem diyorsan uyumluluktada problem yoksa tek kasanın içinde 2hdd 2ya da daha fazla slot ram kasada yer varsa çift psu vs yapabilirsin ancak.
  • Bunun için bu kadar kasmana gerek yok.

Disk den yana performans istiyorsan RAİD sistemi zaten tek bilgisayar üzerine kurabilirsin.

Yada Solid State Disk alarak daha üstün bir performans elde edersin.

Senin bahsetmiş olduğun durum, iki bilgisayarı birleştirip ikisinin gücünü aynı anda kullanmak.. Ama böyle birşey mümkün değil.

Örnek olarak server dan bahsetmişsin. Server da durumlar farklıdır.

Server bünyesindeki verileri bağlantı kurulduğu zaman dışarıya hizmet olarak verir.. Tabii bunun da bir sınırı vardır.

Ben sana o zaman Evga nın çift işlemci destekli anakartlarından tavsiye edeyim, iki adet Xenon işlemci takarak ve Solid State Diskler ile RAİD sistemi kurarsın.

Olur sana canavar bir bilgisayar.. Örnek olarak server dan bahsettiğin zaman, durum bu çıkar ortaya.

• İki bilgisayarı sat ve yeni sistem topla.
  • Bilmeyenler de konuşmasa ne güzel olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.