Şimdi Ara

İki bakan, birbirlerinin akrabalarını kendi kurumlarına müdür atadı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Taban mutlu çünkü farklı değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sekizeşittirbüyükd

    sonları geliyor az kaldı



    en çok istediğim şey şu akpli bakanların ve torpillilerin yargılanması

    Kardeş hakim savcımı kaldı ne kadar mert adam varsa hepsini Fetocu diye attılar.Zorlasan en fazla 1500 vardır Fetocu.5000 hakim-savcı attılar ki geçen sene hsyk seçimlerlnde ak partinin adayına destek vermeyen 5000 kişi vardı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seleucuid -- 21 Mart 2017; 10:4:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akp'liler bize terörist diye diye vatanı sattılar,parsellediler,araplaştırdılar.Yazık ,ne günahımız vardı da bunların iktidar döneminde yaşıyoruz be.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Treth


    quote:

    Orijinalden alıntı: sekizeşittirbüyükd

    sonları geliyor az kaldı



    en çok istediğim şey şu akpli bakanların ve torpillilerin yargılanması

    Bunun bende yargılanmasını isterim.

    Torpil ve adam kayırmaya acımayacaksın hiç alacaksın yetkiyi dımdızlak kalacak ortada.

    O tren kaçtı artık hocam.

    Yeni tren yolda. Türkiye ile pyd savaşı 3-5 yıla gerçekleşecek gibi. 100 bin militan toplamış pyd. Abd ve diğer ülkelerden aldığı teknolojiler silahlar, bizim teknolojilerin ilerisinde. Abd şimdi devlet düzeni oluşturmaya çalışıyor bu terör örgütüne.

    Bakalım ilk aşama kağıt üzerinde Türkiye'nin direnişini kırılgan hale getirmek. Eğer bunu yaparlarsa ikinci aşamada Türkiye uzun bir süre daha sıkıntı yaşamayacak (3-5 yıl) bu sırada pyd daha da güçlenecek (bizden buna karşı bir yaptırım olmayacak belli) büyük ihtimal bizim ordumuzdan çok daha güçlü bir yapıya sahip olacaklar. Uçakları,helikopterleri de olunca bizim gibi en son Barzani kartı Türkiye'ye oynanacak (şuan oynanmaya başladı Türkiye'de herkes tarafından seviliyor saçma bir şekilde) Türkiye'deki pkk teröristlerinin ve pkknın siyasi ayağının yerini barzani alacak. Barzani doğu bölgesinde himayesini arttırıp en son taraf değiştirecek ve proje gerçekleşecek.

    Bölgede her dediğini yapacak bir güç lazım İsrail'e uzun vadede zoraki olarak oluşturdukları bu oluşum ile bir çok ülkeye saldırı düzenleyecekler ve gücünü kıracaklar. Hatta pyd bir çok ülkeyi işgal bile edebilir ortadoğudaki. İsrail bunu istese Nato ile de sağlayabilir fakat Natonun ismini kullanmak ve kirletmek istemiyor. Zira Natonun yapacakları hamleler Abd'nin Abd'nin yaptıkları da İsrail'in emirleri olarak biliniyor ve bu da bir düşmanlık besliyor. Fakat oluşturdukları kürt milis gücünü iyi akladılar,pakladılar. Karartana kadar kullanacaklar. En sonunda biz bunları hakları için canları için destekledik kürtlerde araplar gibi terörist çıktı deyip onlarında işini bitirecekler.

    Planlar,hamleler gerçekten İsrail siyasetinin beklentilerini ve hırslarını acı bir şekilde ortaya çıkartıyor. İnsan sırf kendi çıkarları için çalışan bir ülke görünce gerçekten imreniyor. Gerçekten İsrail'li doğmak bu devirde arkanda sırf senin ülkenin ve insanlarının hakimiyeti için güçlü ve cesur birileri olduğunu düşünmek onlar açısından inanılmaz bir rahatlık olmalı.

    Yeniden dünyaya gelecek olsaydım vatandaşı olmak istediğim ülke israil olurdu sanırsam (bu saatten sonra değil tabiki zira şuan duyduğum tek duygu öfke çünkü bizim askerlerimize,polislerimize ve toplumumuza karşı şahsi menfaatleri için her türlü kötü hamleyi yapıyorlar). Abd bile değil israil. Zira Abd vatandaşları bile İsrail'in çıkarları için kullanıldıklarının farkında değiller.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 21 Mart 2017; 12:32:19 >




  • Oha diyorum sadece

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.