Bildirim
ikernel.exe problemi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
TROJEN virus taraması yap duzelıcektır.... _____________________________ -
dostum virüs falan değil o.. görev yöneticisini aç işlemler kısmında şunlara bak varmı:
setup.exe
isetup.exe
ikernel.exe
msiexec.exe
idriver.exe
IsUninst.exe
IsUn16.exe
Uninst.exe
Uninst16.exe
bunlar varsa işlemi sonlandır.._____________________________ -
ctrl-alt-delete tuşlarına bas,
ikernel.exe tıkla ve işlemi sonlandır de..
sonra C: \Program Files\Common Files\InstallShield klasörünü aç,
ordaki engine klasörünü sil.
daha sonrahttp://support.installshield.com/kb/files/Q108247/ikernelupdate.exe adrsinden bu dosyayı indir ve çalıştır.
büyük ihtimalle sorunun haloacaktır._____________________________ Mezardakilerin pisman olduklari seyler için, dünyadakiler birbirlerini yiyorlar!.. -
aynı topicden iki tane var ne iş.Hangisine yazacağımı şaşırdım...
_____________________________ -
ctrl+alt+delete yaaptığımda ikernel.exe yazısını bulamadım yani yoktu. _____________________________ -
işlemler kısmına baktınmı _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: umut_etli07
ctrl+alt+delete yaaptığımda ikernel.exe yazısını bulamadım yani yoktu.
kardeş orda İŞLEMLER yazan yere tııkla ordan görürsün._____________________________ Mezardakilerin pisman olduklari seyler için, dünyadakiler birbirlerini yiyorlar!.. -
arkadaşlar...Arkadaşın açtığı ikinci topicte ki soruma admin değilim diye cevap vermiş..sorun başka _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: alehandro
arkadaşlar...Arkadaşın açtığı ikinci topicte ki soruma admin değilim diye cevap vermiş..sorun başka
iş karışıyo desene

_____________________________ Mezardakilerin pisman olduklari seyler için, dünyadakiler birbirlerini yiyorlar!.. -
dediklerininzin hepsini yaptım yinede tık yok. _____________________________ -
ne yaptın mesela, dediğim gibi iptal edip, sildin mi?
verdiğim linkten indirip kurdun mu?
ya da en iyisi sen neler yaptığını açık açık yaz bakalım eksik olan ne ?_____________________________ Mezardakilerin pisman olduklari seyler için, dünyadakiler birbirlerini yiyorlar!.. -
görev yöneticisinden ikernel.exe'yi iptal ettim sonra engine adlı dosyayı sildim en sonunda o programı yükledim fakat değişen birşey olmadı. _____________________________ -
yine mi aynı hatayı veriyor yani aynı hatamı.. _____________________________ -
evet bir değişiklik olmuyor. _____________________________ -
umut,
senin kurmaya çalıştığın program sorunlu olmasın ...._____________________________ Mezardakilerin pisman olduklari seyler için, dünyadakiler birbirlerini yiyorlar!.. -
hayır başka bir pc'de çalıştı _____________________________ -
birde aşağıdaki linkten windows installer indir ve kur bakalım.
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=cebbacd8-c094-4255-b702-de3bb768148f&DisplayLang=en_____________________________ Mezardakilerin pisman olduklari seyler için, dünyadakiler birbirlerini yiyorlar!.. -
Bu windows xp için değil ki _____________________________ -
bilgisayarı admin olarak açıp kurarmısın... _____________________________
Benzer içerikler
- access denied
- power saving mode ekran açılmıyor
- kulaklık sağ sol testi
- rampage v902 ps5 uyumlu mu
- kopan internet kablosu nasıl bağlanir
- ssd test
- dlss nedir
- vram nedir
- mobil veri çekmiyor
- modem kurulumu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler