İKEA'YI DENETLEYECEK YETKİLİ YOK MU ?

-
-
Buyurun dinliyorum
-
Kimsenin umrunda değil sanırım
-
Terör çağındayız artık dünya da adalet liyakat dürüstlük saygı gibi kavramlar kalmadı. Kıyamete kadar böyle kim kime dum duma. İnsanlar ne koparırsak kafasında. Herşey şansa kaldı..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
denetlense de o denetleme bittiğinde her şey eskiye dönecek, bunu kontrol edebilecek kapasitde çalışan ve bu kontrolü stabil ve devamlı hale getirecek personeller yok ya da kısıtlı haliyle kimse bu sorumlulukları kaldırmaz kaldıramaz, ya sayı az ya işleyiş anı yaşa kafası ya liyakatsizlik bir yerden patlıyor, özele dil uzatanlar önce devlet yapısında ortaya çıkan rezaletlere, yaşam kalitesine baksın, senin hayatını yönetenler buysa isveçli ikea mı seni mutlu edecek? zor dostum zor
-
Devleti yöneten hükümet her ay düzenli olarak fiyat istatistiği istese ve kontrol etse diyecem, resmen devletsiz sahipsiz bırakılmış gibi hissediyorum. Hiç kimsenin bana yardımcı olmayacağı gibi nasıl desem sanki büyük bir köyde yaşıyorumda Köy'ün ağası ve çevresi dışında herkes haybeye yaşıyormuş gibi.. Berbat bir his bu.
-
Kendimi devletsiz ve sahipsiz bırakılmış gibi hissediyorum bunu da her yerde söyledim söylüyorum. Okadar yüzsüzlerki bundan utanç duyacak sıfatları bile yok. Kendi varlıklarını zenginleştirecekler diye ülkenin insanını sahipsiz bıraktılar. Aileler böyle yok oluyor işte, ailemi geçindirecem derken evladını önemsemezsen o aile bir gün yıkılır. Sen kendi vatandaşına 4.sınıf insan muamelesi yaparsan yıkılırsın. Özellikle bu ülkede bize korku veren savcılar varya, kendi bisikletini çalan hırsıza nerdeyse müebbet hapis verip, vatandaşın canını alan taciz edenleri her nasılsa denetimli serbestlik veren savcılardan bahsediyorum. Varya ben onların adaletlerine duruşlarına bile güvenmiyorum. Mustafa Kemal ATATÜRK öldükten sonra yetim kalmış çocuk hissi var içimde. Okadar uzaklaştımki bu ülkeye olan bağlılığımdan. Yemin ediyorum bi savaş çıksa vatan haini saysınlar gitmeyecem okadar tiksindimki ve okadar çok sebebim varki...
Ben açken sen tok yattın, ben adalet derken bana işlemeyen adalet sana ve ailene akrabalarına çevren için çalıştı.. Keyfinize göre devlet yönettiniz ve halkı hiç yaşamadığı derin krize ittiniz. Kendimi sahipsiz hissediyorum dememin sebebi DEVLETSİZ KALDIM demekle eş değerdir. Benim hislerimi hisseden, beni anlar arkadaşlar. Benim durumum öyle kötü fakir bir durum olmasa da ortanın biraz aşağısında yaşıyor olsam da yaşayabiliyorumda artık gördüğüm adaletsizlik ahlaksızlıklar adam kayırmacılıklar, sığınmacı kaçaklar yüzünden beni ülkemden uzaklaştırdılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natgeowilde -- 10 Haziran 2024; 16:47:56 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X