Şimdi Ara

İKEA Fırsatları GENEL Başlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
3
Favori
9.900
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu başlık altında ikea nın uygun fırsatlarını paylaşalım.

14 kasım (yarın) bayrampaşa mağazasında bilgisayar masası ikea aile kart sahiplerine saat 10-12 arası tekrar 15 tl ye satılacak.
    http://seattle.backpage.com/FurnitureForSale/classifieds/EnlargeImage?oid=5761283&image=5761281 linkindeki masadır. masanın boyutları 80 x 55 x 74 cm. ikea aile kartı ücretsiz 5 dk da çıkarabilirsiniz. 15 tl ye masa gayet sıcak bir fırsat.
    ayrıca aracı olmayanlar için söyleyim, masa 19 kg. kollarımıza kuvvet :)

16 ekim (yarın) bayrampaşa mağazasında bilgisayar masası 15 tl. (normal satış fiyatı 35tl). stok adedi 50.
    link:http://www.ikea.com.tr/Magaza/CilginHaftasonu/3.aspx

16 ekim (yarın) bursa mağazasında kitaplık (60x40x192 cm) 59 tl. (normal satış fiyatı 158tl). stok adedi 9.
    http://www.ikea.com.tr/Magaza/CilginHaftasonu/2.aspx
    öğrenciler için güzel fırsat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kışkırtır -- 14 Kasım 2010; 0:00:16 >

• İKEA
    FIRSAT OLMAZ ONLAR GENELDE MİYADI DOLMUŞ ÜRÜNLERİ SATARLAR TÜRK İNSANIN VERDİKLERİ DEGER BU NE ZAMAN BİR ÜRÜNDE KAMPANYA YAPSALAR MUTLAKA ALTINDAN BİRŞEYLER ÇIKIYOR BENDE BÖYLE BİR KAMPANYAYA KURBAN GİİTİM O YÜZDEN İKEA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eko35/5 -- 15 Ekim 2010; 23:49:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

fırsat konusu açılacak son frima

• konuyla pek alakası yok ama ben forum ist.daki ikea ya girdim girmez olaydım ya git git bitmio adam gibi çıkış yok illa o koca yeri gezdiriolar yemin ederim bi ara cinnet geçirdim az kalsın dagıtıcaktım ortalıgı görevliye soruosun nerden cıkıcam die yürüdügümüz yoldaki çıkış işaretini takip edin dio ulan ztn yarım saattir onu takip ediorum ama habire dolanıorum git git bitmedi ama en sonunda çıktım birdaha girermiyim asla:D ama çıkışta sosisli+cola 75 kuruş gibi komik bi rakamı vardı ve gayet lezzetliydi haftanın belirli günleride kahvaltı baya indirimli ama ben oraya bi daha asla girmem arkadaş:D

tv sehpası

venge 80x40 cm

39,95 TL

http://www.ikea.com.tr/urundetay/90176839/laiva_tv_sehpasi.aspx
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LEGO FIRSATLARI genel konu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bi koltukta, bu koltuk sadece 10 yıl garantilidir yazıyodu. Çok hoşuma gitmişti. Aslında dünyanın pek çok ülkesinde şubesi bulunan pazarlama dehası bir firmadır. Butun mağaza akıl kokar. Bazen ince ayrıntıları çok geç farkeder adamlar bunudamı düşünmüş abi dersiniz. Ama bence fiyatlar çok pahalı. Yalnız ürünler çok sağlamdır. Bide demonte deyip size taşıttırırlar size kurdururlar. Sözde fiyatı indirmek için...
  • Birtane kedili reklamı vardı acayip beğenmiştim.Kaliteli ama biraz tuzlu aslında firmaya nazaran değilde mobilya üzerinden fırsatları yazska daha güzel olur mesela su markanın su ürünü indirimde gibi.
    Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim
  • 1 tek yemekleri guzel :) soslu kofte yemeden donmeyin gittiginize degsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: frtn

1 tek yemekleri guzel :) soslu kofte yemeden donmeyin gittiginize degsin

Evet isveç köftesi çok güzel. dondurulmuş olarak da satıyorlar. sosu da güzel
    Fakat ufak ev aletleri yada esyalarında bazen iyi fiyatlar oluyor. Yoksa mobilyaları çok pahalı. Sadelikten yana olanların bu kadar pahalıya mobilya alacagını sanmam. Yurdumda mobilyacı çok
    ― Thomas A. Edison
  • Evimin yarısı ikea hepsini bu yaz bursa mağzasına özel indirimler kullanarak aldım. ikea sıcak fırsat yapmıyor diyen eminim sadece indirimleri buradan takip ediyordur. ikea da her mağazada farklı indirimler uygulanır ve tek tek olur her zaman takip edebilmek zordur. En güzeli de axess le 150 üzeri taksitli ürün aldığınızda slip ten 10lu isveç köfte ve sınırsız soğuk içecek çıkması oluyor :)
  • Ürünlerinin hepsine kaliteli demek yanlış olur.
    Geçen sene aldığım kesme tahtası ve bıçak seti (ucuz olan) iyi çıkmadı.
    Tahtalar suyu görünce eğildi, bıçaklarsa sapından koptu bikaçı, ucuz olduğu için iade etmek istemedim.
    Ama seti 70-80 TL olan bıçaklardan alırsanız ya da 3lü kanepeyi 1500 TL'ye alırsanız kaliteli olur tabi.

Orijinalden alıntı: metro03

quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

fırsat konusu açılacak son frima

quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

quote:

• O köfte dediğiniz lezzetsiz tadsız şeylerin %50 si tavuk eti %50 si de soya harcı değilse, tüm İsveç kültürünü içime sindirmezsem insan değilim. Yaşasın adi sunta lam malzemeler, yaşasın İsveç kardeşliği

Orijinalden alıntı: koppa

O köfte dediğiniz lezzetsiz tadsız şeylerin %50 si tavuk eti %50 si de soya harcı değilse, tüm İsveç kültürünü içime sindirmezsem insan değilim. Yaşasın adi sunta lam malzemeler, yaşasın İsveç kardeşliği

iyi iste piyasada bakterili kirmizi etler gezerken daha ne istiyorsun
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.