Şimdi Ara

IKEA Çekirdek Kahve Satışı 250gr 12,95TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.615
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Haftasonu gittiğim ikea da çekirdek kahve satışı yapıldığını gördüm. 250gr paket 12,95tl ve kahve öğütme makinasıda sizin kullanabileceğiniz şekilde ortada duruyor. Öğütücüde bir çok farklı öğütme için ayar mevcut.

Kahvem olduğu için almadım nasıl olduğunu bilemiyorum ama fiyat uygun geldi. Kahveler 04/2016 da üretilmiş dark roast fakat menşei göremedim.

Tabiki taze kavrulmuş ve yöresi belli kahvenin yerini tutmaz ama starbucks ta benzer üretim tarihli 250gr kahvenin 24TL olduğu şu günlerde değerlendiren arkadaşlar çıkacaktır.

IKEA Çekirdek Kahve Satışı 250gr 12,95TL

• Kahve makinalarında da indirim var mı?
  • Ne gerek var ki.

Tchibo'da 500 gr öğütülmüş kahve zaten 25 TL..

http://www.tchibo.com.tr/brazil-mild-p400087105.html?dim1=b050
  • 250 grlik vakumlu ambalajda paketler de var espresso,orta kavrulmuş kafeinsiz,kavrulmus olarak.fiyat 9.95.bu şekilde kiyaslayinca tchibodan ucuz oluyor yine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nihilist76 kullanıcısına yanıt
    Kahve forumuna da aynı fırsatı paylaştığımda Ikea nın kahvesinin Tchibo ve Starbucks tan biraz daha daha iyi olduğunu söylediler.

Kahveler.net

Benzer bile olsa Tchibo'ya bir alternatif daha olması kötü mü?
  • birara 9.95 tl idi denemek için almıştım içemedim hala duruyor evde. yoğunluk ve aroma alamadım. arabica robusta karışık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahaeray -- 17 Ekim 2016; 10:54:48 >
  • Taze çekilmişin yerini maalesef vakumlular tutmuyor, onun için gayet güzel bir uygulama olmuş, fiyat da fena değil, Tchibo da tüm çeşitlerin 100 gramı 5,75 .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanalbaharat varken bence riske girmeye gerek yok.
    Hatta benim gibi 25 liradan 1 kilo yeşil Sidamo alıp evde kavurmak lezzet ve ekonomiklikte bu işin "tap" noktasıdır.
  • Ben almıştım 10 TLye.Zam yapmışlar tchibonun Guatemala dan iyi değil yalnız. Kahvesiz kalınca idareten alınabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • starbucks dan son aldığım anniversery kahvesini beğendim.

• can_247 C kullanıcısına yanıt
    fiyat nedir hocam?
  • cagataybas kullanıcısına yanıt
    24.50 TL hatırlıyorum hocam 250gr. Starbucks ta son zamanda zam yaptı kahvelerine.
  • Aslında zamlanmış hali 12.95 bir ay öncesine kadar 9.99 idi.
    Tat olarak Starbucks ın sumatrasını andırıyor , biraz daha az gövdeli diyebilirim.
    Fiyat/kalite olarak bakacak olursanız hala en iyi bu gibi.
  • can_247 C kullanıcısına yanıt
    Bu da yıllandırılmış sumatra kahvesidir.
    Geçen sene çıkardıkları yılbaşı kahvesinin aynısı.
    Bende çok beğenmiştim tavsiye ederim yoğun aromalı kahve sevenlere.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.