server delta ismim krosty66 ada ismi ceameios kaynak mermer koordinat 44:70
sülfür veren varsa mermer veririm
2. şehrimide ekleyin
Dünya(server): Alpha Oyuncu adı: mckaos Şehir adı: VeSSeLaM-Dh-2 Ada adı: Clobios Ada koordiantı: [25:42] Kaynak türü:Mermer
BANA üzüm ve mermer lazım bende sülfür verebilirim
Dünya (server): Alpha Oyuncu adı: UrbanBoy Şehir adı: Tunceli Ada adı: Angoios Ada kordinatı: X:78Y:47 Kaynak türü: Sülfür
kardeş ßeni sil lütfen oyunu ßırakdım
quote:
Orjinalden alıntı: F9DARKVANE
BANA üzüm ve mermer lazım bende sülfür verebilirim
benle aynı serverda olsan verirdim
Dünya (server): Alpha Oyuncu adı: bezo Şehir adı: valinor , valinor 2 Ada adı: Kaekaos[68:66] , Riatiios[67:66]
Kaynak türü: kristal cam ve mermer
bana da üzüm lazım
Liste güncellendi.
yeni binalar nasıl yapıcaz
quote:
Orjinalden alıntı: kaybetmez
yeni binalar nasıl yapıcaz
Yeni teknolojiler ile yeni binalar açılıyor. Olanları geliştirmen için de mermerle odun gerekiyor.
Dünya (server): Epsilon Oyuncu adı: burakikizler Şehir adı: BuRaK Ada adı: Horeos Ada kordinatı: [23:57] Kaynak türü: Mermer
Arkadaşlar bn daha yeni olduğu için karşılık olarak sadece odun verebilirim.Lütfen kusura bakmayın.
Dünya (server):Epsilon Oyuncu adı:Anacoth08 Şehir adı:Anacoth Ada adı:Ryzeos Ada kordinatı:[52:77] Kaynak türü: Mermer-Odun
up
Dünya (server):Alpha Oyuncu adı: Grakon Şehir adı: Prantice-RedCastle Ada adı: Teyfios Ada kordinatı: [43:39] Kaynak türü: Kristal-mermer
ya ben dellııı olucam ıkıdır aynı hatayı yapoıtorumm 1000 tane kaynak attım 200 tane atıcvam dıe vazgec yok bende delırcemmmm yaa yardım edın yemıne derım sınırden kırcam sımdı ekranıııı
up
Epsilon dayım acil mermer ve üzüm gereklidir odun ve sülfür verebilirim.
Dünya (server): Zeta Oyuncu adı: BaDbLoOd Şehir adı: Hoplite Kingdom Ada adı: Wubios Ada kordinatı: [50:42] Kaynak türü: Kristal
Dünya:Epsilon Oyuncu Adı:Gosp07 Şehir Adı:Gospinapolis Ada Adı:Rayuos Ada Koordinatı:[22:28] Kaynak Türü:Sülfür ((ACELE MERMER ALINIR ALTIN ODUN VEYA SÜLFÜR VEREBİLİRİM))
bende sülfür ve taş satıyorum gerekenler bana mesaj atsın; server:delta adım:edafat44 şehirlerim:MALATYA44,MALATYA koordinatları:(MALATYA)60:79,(MALATYA44)61:80 Adaları:(MALATYA44)Tysuios,(MALATYA)Ageuitia MALATYA44'de taş,MALATYA'da sülfür satılmaktadır.