Tabiki sıcak fırsat değil fakat bazı kullanıcıların haberinin olmadığını farkettim yani adam bugüne kadar her lazım olduğunda muhtara 10 TL ödemek zorunda kalmış.
İkametgah belgeleri Nüfüs Müdürlüğünden ücretsiz alınabilir. Adres beyanı için kullanılan ürünler. Muhtara gitmeye gerek yok. Oradaki memurlar muhtardan alın diyerek iş yapmak istemeyebilirler fakat öyle değil bana acil lazım muhtar yerinde yok dersiniz gene vermek zorunda.
Hatta vermeyeni amirine şikayet edin. Ben bugüne kadar birkere muhtara dahi gitmedim. Muhtarlar sadece işi kolaylaştırmak için fakat zaten maaş alırken herşeyi ücretli yapmaları normal değil.
Bunun yanında mesela öğrenci belgeleri için öğrenciler okula kadar gidiyor gir edevlete ücretsiz al
böyle değişik bizim bilmediğimiz fırsatlar varsa yazın buraya
teşekkürler
aynen gecen gün aldım nufustan
bilinmeyen bir şey daha nüfus cüzdanını kaybedenler karakola uğramasına gerek yok direk nüfusa gidebilirler ama nüfus memuru şüpheli bir şey olduğunu sezerse polis merkezinden kayıp belgesi isteyebilir. ayrıca 2015yılında 81 tl kimlik bedeli
bilinmeyen bir şey daha nüfus cüzdanını kaybedenler karakola uğramasına gerek yok direk nüfusa gidebilirler ama nüfus memuru şüpheli bir şey olduğunu sezerse polis merkezinden kayıp belgesi isteyebilir. ayrıca 2015yılında 81 tl kimlik bedeli