Şimdi Ara

IIz ve IIx hakkında yamahada neden IIz yok?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yamaha avr lerde IIz özelliği yok. bu bir eksiklik mi yoksa var olan IIx bunu da mı kapsıyor.

• Yamaha bu surround formatlari cikmadan once kendi presence hop. ile bu formatlara yakin surround sistemi uyguluyordu.

2004'lerde cikan Z9 da onde iki yuksek presence hop. vardi. 2008'de cikan Z11'de ise onde ve arkada yuksek presence hop. secenekleri var. (Daha onceki AVR'lerinde de vardi diye biliyorum ama detayini hatirlayamadim)

Yamaha bu sistemi sadece kendisi icin kullandigi ve buyuk ihtimal soylediginiz surround sistemleri Yamaha'nin tecrubesinden de faydalandigi icin Yamaha bu yeni cikan surround sistemleri kullanmiyor.

Kullanmamasi bence bir eksiklik degil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: asukrumercan

Yamaha bu surround formatlari cikmadan once kendi presence hop. ile bu formatlara yakin surround sistemi uyguluyordu.

2004'lerde cikan Z9 da onde iki yuksek presence hop. vardi. 2008'de cikan Z11'de ise onde ve arkada yuksek presence hop. secenekleri var. (Daha onceki AVR'lerinde de vardi diye biliyorum ama detayini hatirlayamadim)

Yamaha bu sistemi sadece kendisi icin kullandigi ve buyuk ihtimal soylediginiz surround sistemleri Yamaha'nin tecrubesinden de faydalandigi icin Yamaha bu yeni cikan surround sistemleri kullanmiyor.

Yav ne alaka?

• quote:

Orijinalden alıntı: teknika

quote:

Yamaha bu surround formatlari cikmadan once kendi presence hop. ile bu formatlara yakin surround sistemi uyguluyordu.

Yav ne alaka?

Doğrusu nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Can Derman

quote:

quote:

Yav ne alaka?

Doğrusu nedir ?

Evet , Doğrusu nedir ?

• Bu mevzu doğrusu diye bir mevzu değil ki.

asukrumercan'ın yazdığı şeyle sizin sorduğunuz şeyler alakasız şeyler.

Yav Prologic IIx ve Prologic IIz'nin Presence ile ne alakası var?

Sevgili asukrumercan hepimize, dergi review'leri ile konuyu açıklayacaktır. Namı diğer, Dr. review şükrü bey.
  • quote:

Bu mevzu doğrusu diye bir mevzu değil ki.

asukrumercan'ın yazdığı şeyle sizin sorduğunuz şeyler alakasız şeyler.

Yav Prologic IIx ve Prologic IIz'nin Presence ile ne alakası var?

Sevgili asukrumercan hepimize, dergi review'leri ile konuyu açıklayacaktır. Namı diğer, Dr. review şükrü bey.

Üstad , Sizin veya Şükrü bey in hatta forumdaki hiç kimsenin hakkında Şahsi yorum yapmak bende dahil kimsenin haddi degil .Lakin bilgilenmek ve ögrenmek adına paylaşımda bulunursanız seviniriz .

Zira bizler hobi kıvamında keyifli vakit geçirmek bilgilenmek ve paylaşmak adına buradayız. Hatta sizinle ortak farklı bir hobimizde var motorsiklet ki sizde gayet iyi bilirsiniz o gezilerin buluşmaların amacı aynen bu forumda oldugu gibidir.
    Bilgilenmek paylaşımda bulunmak ve eglenmek .

.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok haklısınız!

Ancak forumun her yerine hemen review ya da inceleme yazısı koyan biri, bu bölüme çok ilginçtir ki, ortaya attığı tezi ile ilgili bir açıklayıcı yazıyı halen eklemedi.

Prologic IIx ve Prologic IIz'nin Presence ile ne alakası var? Onu ben de öğrenmek istiyorum.
  • Umarim ingilizcen vardir Teknika..

Related Technologies to Dolby Pro Logic IIz

Although the familiar Dolby brand name garners attention to Dolby Pro Logic IIz amongst consumers, there are similar technologies from other companies that are also available.

Yamaha Presence

Yamaha offers a similar technology on some of its home theater receivers called Presence. This surround sound scheme also employs the addition of two front height speakers to add a full surround experience from the front and above the listening position.

Audyssey DSX

Also, Audyssey, a company well-known for its speaker setup, room correction, and sound processing software, offers DSX (Dynamic Surround Expansion). like Dolby Pro Logic IIz and Yamaha Presence, DSX adds front vertical-height speakers, but, in a twist, it also provides for left/right wide speakers positioned between the front left and right and surround left and right speakers. For a more detailed explanation and speaker setup illustrations, check out the Official Audyssey DSX Page

SRS Circle Surround II

In addition to Dolby, Yamaha, and Audyssey, some branded home theater receivers include SRS Circle Surround II, which fills in the sound space between the front left and right speakers and the listener without the need for separate height or wide speakers. Circle Surround II is able to generate its sound field within the physical constraints of a traditional 5.1 or 6.1 channel speaker setup. SRS uses a digital sound processing technology to produce the desired effect.

• Vallaha senin Türkçe'n varsa benim de ingilizcem vardır.

Umarım Çin'ce biliyorsundur.

我希望你也有研究中国。

Fiuvv... Ne biçim de ingilizce bilirmiş benim doktorum. Amanda aman. Sen şimdi Türkçe kelimeler arasına İngilizce de sokuşturuyorsundur.
  • Gitar amplisi ''Presence'' değil ki.
    @sukru hocam fazla gain yedirmiş yamaha ya.
  • yahu kardeşler biri bana bu olayı anam babam anadolu lisanıyla basitçe açıklayıvermiyecek mi? siz tartışana dek pio 520 almış bulundum. ben anlamam amfiden filan, 467 de IIz yok diye pio aldım. açıklama gelse belki de yamaha'yı alacaktım. ama gene de merak eiyorum işin doğrusunu. saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uraltay

yahu kardeşler biri bana bu olayı anam babam anadolu lisanıyla basitçe açıklayıvermiyecek mi? siz tartışana dek pio 520 almış bulundum. ben anlamam amfiden filan, 467 de IIz yok diye pio aldım. açıklama gelse belki de yamaha'yı alacaktım. ama gene de merak eiyorum işin doğrusunu. saygılar...

Hyırlı uğurlu olsun güle güle kullan
  • quote:

yahu kardeşler biri bana bu olayı anam babam anadolu lisanıyla basitçe açıklayıvermiyecek mi? siz tartışana dek pio 520 almış bulundum. ben anlamam amfiden filan, 467 de IIz yok diye pio aldım. açıklama gelse belki de yamaha'yı alacaktım. ama gene de merak eiyorum işin doğrusunu. saygılar...

İkinci yolladığım ingilizce mesaj ilk mesajın biraz daha detaylı hali..

Sonuçta benzer teknolojiler.., işin doğrusu olarak daha ne istiyorsunuz anlamadım.

Pioneer'ı güle güle kullanın.
  • quote:

quote:

İkinci yolladığım ingilizce mesaj ilk mesajın biraz daha detaylı hali..

Sonuçta benzer teknolojiler.., işin doğrusu olarak daha ne istiyorsunuz anlamadım.

Pioneer'ı güle güle kullanın.

Ne isteyeceğiz?

Review istiyoruz.

Bilimsel makale istiyoruz.

Faz testi sonuçlarını istiyor.

Karşılaştırmalı fark ve benzerlik raporlarını istiyoruz.

İstiyoruz da istiyoruz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.