Şimdi Ara

İİBF VS HUKUK ? [DEV ANKET]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
1.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

İİBF VS HUKUK ? [DEV ANKET]

(En Son Oy Tarihi: 20.7.2023)
Giriş
  • TM'nin babaları kapışıyor. İİBF VS HUKUK KİM ALIR ???

• Değişir. Hangisine ilgilisiniz? Hukuk mu sizi daha çok çekiyor diğeri mi? Çok fazla öznel bir konu. Ha iş imkanı ve kariyer,maaş bazında bakıyorsak sadece bu sefer de kişinin kendi başarısına göre değişir. İyi bir üni.de İİBF okuyan kolay kolay işsiz kalmaz ama İngilizce öğrenmediyse yükselmez de. Öğrendiyse 10 yıla belki kalmaz güzel bir maaşla güzel bir mevkiye gelir ama yine İngilizce öğrenmiş ve iyi üni.den mezun bir avukat ondan daha çok kazanabilir. Ama İİBF’nin iş bulma imkanı iyi üni.yse daha çok. Ama iş kolu bazında hukuk daha büyük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Bender -- 23 Temmuz 2020; 17:2:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: The Bender

Değişir. Hangisine ilgilisiniz? Hukuk mu sizi daha çok çekiyor diğeri mi? Çok fazla öznel bir konu. Ha iş imkanı ve kariyer,maaş bazında bakıyorsak sadece bu sefer de kişinin kendi başarısına göre değişir. İyi bir üni.de İİBF okuyan kolay kolay işsiz kalmaz ama İngilizce öğrenmediyse yükselmez de. Öğrendiyse 10 yıla belki kalmaz güzel bir maaşla güzel bir mevkiye gelir ama yine İngilizce öğrenmiş ve iyi üni.den mezun bir avukat ondan daha çok kazanabilir. Ama İİBF’nin iş bulma imkanı iyi üni.yse daha çok. Ama iş kolu bazında hukuk daha büyük.
    ben mezuna kaldım hocam sayısaldan tm geçiyorum. iibf hedef boun. öylesine açtım konuyu bugün hukuk vs iibf kapıştırılıyor fazlaca ondan açtım

• Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt
    Kanka sen iyi beklemiyo muydun neden mezun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Suanki iibf siralamalari tamamen illuzyondan ibaret forumun sisirmesi sonucunda bircok iibf hak etmedigi kadar yuksekte bu devirde insanlari yanlis yonlendirmek cok kolay :)

Orijinalden alıntı: stephan appiah44

Suanki iibf siralamalari tamamen illuzyondan ibaret forumun sisirmesi sonucunda bircok iibf hak etmedigi kadar yuksekte bu devirde insanlari yanlis yonlendirmek cok kolay :)
    CEO olmak istiyoruz belki ??

Orijinalden alıntı: chezdenis

Kanka sen iyi beklemiyo muydun neden mezun
    tyt süper geçti de aytde sıvadık biraz hocam kötü geldi. tm geçecek olmasam boun mat öğretmenliği falan yazardım da boun iktisat istiyorum. ekonomiye finansa çok ilgim var
    Iibf=yurtdisi kapisi moruQ kafasinda yazan insanlarin alayi pisman olmazsa namertim

Orijinalden alıntı: stephan appiah44

Iibf=yurtdisi kapisi moruQ kafasinda yazan insanlarin alayi pisman olmazsa namertim
    daha mezun olmadan ceo olacağım merak etme

Orijinalden alıntı: konstantinosubukenadam

Boun iibf yazacak biri olarak hukuğa oy bastım.Birazcık ilgimi çekse top ünilerdeki hukuğu seçerdim.
    öyle hocam GSÜ Hukuk falan bayağı sağlam
    Kardeşimle onceden forumunda etkisiyle iibf istiyorduk ancak sınava girmis olsaydim kesinlikle tercihim hukuktan yana olurdu.Detaylı bir araştırma yaparsaniz ,mezunlarla konuşursaniz kararımdaki değişikliğin sebebini anlarsınız.İlk 500 le alan bogazici işletme mezunu bile şuanda nitelikli iş bulma sorunu yaşıyorsa itü ekonomi,odtü işletme vb iibf ölumleri ne yapar hiç bilmiyorum.
    Ayrıca sanki isletme ekonomi ybs ut gibi bolumlerden mezun olunca ceo olacagini düşünen insan evlatları var
    Uzunca bir yil sabah 8 akşam 5 mesai sistemiyle çalişan bir personel olacaksiniz.Daha sonra kendinizi kanıtlayabilirseniz yükselirsiniz.Tabi yükselinceye kadar bu sisteme ayak uydurmak zorundasiniz.

İyice araştırmanızı şiddetle oneriyorum.Sıralamanıza yazık etmeyin

Şuan da boğaziçi işletme mezunu olan yakın bir akrabam var kendisini ikna edebilirsem forumda konu açıp sorularinizi yanitlamasini isteyecegim.

• EVETT ÇEKİŞME DEVAM EDİYORRRR

ilgi tutku olaylarını bırakırsak hukuk önde ama okurken pişman olup tekrar hazırlanmam mümkün değil maalesef.

sonuçlara göre bir şeyler sıralıcaz artık

Orijinalden alıntı: zodiac956

hukuk da iibf de ilgimi çekmiyor ama iibf daha yakın geliyor.

ilgi tutku olaylarını bırakırsak hukuk önde ama okurken pişman olup tekrar hazırlanmam mümkün değil maalesef.

sonuçlara göre bir şeyler sıralıcaz artık
    sıralama kaç geliyor hocam sizin
  • quote:

Orijinalden alıntı: zodiac956

2-4k bekliyorum
    odtü ya da gsü mü yazacaksınız iibf yazarsanız hocam ? bence boun koç bilkent tutmuyorsa iibf için onun yerine aühf iühf düşünülebilir siz karar verin tabi ilginize odaklanın tamamen
  • Hukuk çakmaya başladı.
    Balon bölümlere elveda
    Boun ut
    Boun turizm güle güle ahaha

Bunlar Iibf degil ama bence o klasmanda değerlendirebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05FCD1E67 -- 23 Temmuz 2020; 17:53:24 >

Orijinalden alıntı: Guest-05FCD1E67

Hukuk çakmaya başladı.
    Balon bölümlere elveda
    Boun ut
    Boun turizm güle güle ahaha

Bunlar Iibf degil ama bence o klasmanda değerlendirebiliriz.
    boun ut ve boun turizmin artma sebebini hiç anlamadım. turizm okuyorum desem o ne 2 yıllık mı derler kadskczxkcxz
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.