merhaba . esenlerde kablo tv olmadıgından kanalları uydudan seyredecem, ps3te fıfa cod gıbı hareketlı oyunlar onyıyacam , ihtiyacıma gore en uygun televizyonu almak istiyorum . sizce ne almalıyım ??
bide bazi sorularım var onlarıda cevaplarsanız sevinirim
1) full HD televizyonlarda SD uydu yayınlarının net olmadıgı solenıyor bu dogrumudur ??
2) elektrik tasarrufu göz önüne alındıgında lcdler plazmalardan daha tasarruflu dogrumur ??
son olarak lutfen önereceğiniz modeller 3D OLMASIN cunku onları suan için gereksiz buluyorum ayrıca feci baş ağırısı yapıyor .
şimdiden teşekkürler
sd goruntu kallıtesı tv den tv ye degısır.ama bence kullandıgımız tuplu tvlerden guzel gosterır tabi cok buyuk alıp bıde yakından bakılırsa ozaman daha kotu gelır .valla sd goruntulerde sony ve philips i onerıyorlar oyunlarda bunları onerıyorlar.sd de samsungta ıyımıs.lg de kotu degıldır bence ama ıste gıdıp gormek lazım diye dusunuyorum.sen 3de ye cok katı cıkmıssın 3d oyun oynadınmı oynadıysan bıraz bıze anlatırmısın.
oyun oynamadım ama film seyrettim son yrm saati ne sen sor ne ben söliyim . ben yazılanlardan anladıgım kadarıyla suan için full hd tvler daha cok satılmasına ragmen hd kanal azlıgından millet sd kanalları full hd tv lerde izliyor ve full hd tvler sd kanallarının dusuk kalıtesını ortaya cıkararak . tuplu tvlerın verdıgı net gountuyu vermıyor . ben tvyle suan kullandıgım dreambox s500 u kullanmak ıstıyorum ama sanırım baff2000 veya dreambox 800 kullanıcam ve hd"ye donus olacak .