Şimdi Ara

İhtiyaç nedeniyle tahliye davası sürecim başlıyor. Her detayı paylaşacağım. (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.098
Cevap
41
Favori
86.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

karar gitmedikçe kiracının bişey yapmasına gerek yok ki. neden istesin?

• nibera N kullanıcısına yanıt

Sizin durum farklı olabilir şuan duruşmaya gelmediği için sözde haberi yok karardan..ama duruşmada tefhim edildiginde durum degisebiliyor icra başlatmak açısından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Zaten karardan sonra dosyanın istinafa gitmesindeki ara neden 2.2,5 ay sürüyor bu nedenlerden hep🥺

• Sezzzzx S kullanıcısına yanıt

istinafa gitmezler inş.......

• jahnny J kullanıcısına yanıt
    Plan paylasmanizda sakinca yoksa paylasabilirmisiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ozkanros O kullanıcısına yanıt
    Sakıncası yok ama gerçekten hatırlamıyorum öyle bir sıkıntı var:) Zaten işe yaramadı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Bazi avukatlar epey zeki seyler yapiyor hatirlarsaniz yazarsaniz sevinirim. Bizimkinin avukati tanik bildirmeyi unuttu belki sizin plani da yapmaya izin verir

Duruşmada sizin avukatiniz tanık dinletmek istiyoruz gibi talebi olmusmuydu..yoksa hakim siz talep etmedenmi dinlemek istedi

Rutin talep etti. Etmese belki karar verirdi. Dosyaya yazmistik aslinda. Avukat dile getirmese tanigi kendi dinlememis olurdu sorunda olmazdi. Bende dedim ama taniksiz olmaz dedi. Cok eski bir avukat bende bildigi vardir diyorum. Simdi taniksiz dinlenmeden karar verir istinaf bozar diye de korktugumdan hersey garanti olsun diye tamam dedim. Bekliyorum. Gerci tanik sadece benimkini dinleyecek karsi taraf getirip isterse dinletebilir ama tanigim var diye erteletemez. Benim tanigim karsi taniklik mi yapacakta dinlenecek! Sistem ilginc. Mantik aramiyorum artik.

• Ben İstanbul’dayım ama başka bir platformda gördüğüm için yazayım dedim.

Ankara 37 BAM için Mayıs 23’te istinafa giden dosya bu ay sonuçlanmış. 19 ay sürmüş yani.

çok kötü...

• Neyse.. Belki istinafa gitmezler diyelim...... ve yeni BAMlar açılmasını dileyelim......

• Çok şükür..en azından sonuçlanıyormus bunu öğrenmiş olduk..kimseden duymayinca dedimki bekletiliyor heralde

Nerede gördünüz acaba paylasabilirmisiniz..siz istinafla gorustunuzmu hiç kaçıncı sırada,hangi yıllara bakiolarmis falan

buna bile şükür edecek haldeyiz. ama lütfen kötü düşünüp kötüyü çağırmayın. ben artık adalet sistemini geçtim, enerji sisteminden medet ummaya başladım.

2022lere bakıyorlarmış hala, 1-2 ay önce bu şekilde idi en azından.

telegram
    @MEvSaD_ Mağdur Ev Sahipleri Dayanışması Twiter Grubu
    https://t.me/MEvSaD_Twiter

Yeni yıl hepimize hayırlı haberler getirsin diyelim ozaman😅

• ekonomim
    Mahkeme süreleri kısalacak, davayı uzatan hakime soruşturma açılacak
    https://www.ekonomim.com/gundem/mahkeme-sureleri-kisalacak-davayi-uzatan-hakime-sorusturma-acilacak-haberi-784497

• Olur mu yada sadece aile davalarini mi kapsiyacak bilemedim

Davaları kısaltmanın tek çalışması hakimlere soruşturma açma tehdidi ise bu iş biraz zor. Mahkeme sayısı artacak filan demiyor sanırım...

Soruşturma açılsa bile hakimler gerekli mazeretlerini sunar ve soruşturma kapanır.... ne olacak ki? reel adımlar atmadıkları sürece süreler kısalır mı bilemedim.

Yine de umut verici bir haber..... en azından birileri bu uzun süreleri fark etmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nibera -- 6 Aralık 2024; 10:39:56 >
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.