Şimdi Ara

İhtiyaç nedeniyle tahliye davası sürecim başlıyor. Her detayı paylaşacağım. (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.956
Cevap
37
Favori
76.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar bizde kiracıya ihtar çektik. sözleşme ocak 2023 te bitiyor. ihtarda kasımda boşaltın denmiş bu durum bir problem teşkil eder mi?

• kartal78 K kullanıcısına yanıt
    Ihtarla sozlesme feshedilmiyor. Uygun sartlari saglamazsaniz zaten kiraciyi 10yil cikaramazsiniz. Kira hukukunu bilen bir avukattan destek alin. Diger turlu zaman kaybi yasayip daha fazla kayba ugrarsiniz.
  • Sezzzzx S kullanıcısına yanıt
    Siz kiradasiniz baska eviniz yok. Kendi evinizi kiraya verdikten sonra kiraya cikmissaniz whatsapta ne konustugunuzun ne onemi olacak ki. Siz kiradayken ev alip kiraya vermisseniz olay biraz farkli olabilir. Oyle bir tanidigim var mahkemede neden satin aldigin eve ihtiyacin var artik sorgulaniyor. Bilirkisi falan isteniyor. Baska hatla yapilan whatsapp konusmalari sizi neden baglasin ki. Sizin haberiniz olmadan herkes herkesle konusup mahkemeye delil sunsun o zaman.
    Soyle benim akilli kiracim sozlesmeyi karisina imzalatmis ama ben kocasiyla gorusuyorum. Bende bisey olsa onu gosteririm
  • ozkanros O kullanıcısına yanıt

Böyle bir itirazı varmiydi peki sözleşmenin tarafı ben değilim eşim gibi

Kiracıninda avukatı var degilmi geçen seneki ile aynı avukat mi ilk duruşmaya gelmişmiydi geçen sene

Yoo bizim itirazda whatsap.gorusmesi yok. Zaten gosterse kendi haksiz olur. Avukati farkli. Bakalim nolcak

Yok anlatamadim sözleşmedeki imzayla ilgili cevaplarına bir ituraz varmiydi demek istedim

Itirazi olacak bir durum yok dava imza sahibine acildi.
    Haa sozlesmeye yada imzaya itirazlari olmadi cok sukur. Keske olsaydi gider sularini elektriklerini kestirirdim
    Ne alakasi var 8 lira degilde tufe oraninda artis yapinca da mi sozlesme yenileniyor. O zaman kimse kimseye dava acamaz ki.
    Bu mantikla dava acilan kimsenin kira vermemesi lazim neye gore kira veriyor o zaman. Ottan bahaneler
    Size yasal sinir uzerinde zam yapti diye kira davasi acabilir belki. Baskada bisey cikmaz orda bence.
    Itirazi ihtiyaci yok para artirmaya calisiyor seklindeydi.

Yasal yüzde 25i bin ederken o 8 bin yapmış biz anlasmisiz güya aramızda sözlü yeni bir sözleşme kurulmuş Muş.iyide kira davası nasıl açabilir ben kafasına silahda dayamadim öyle bir ne mesajım nede yazılı bir belge var kiii herhangi bir talepte de bulunmadım tek ihtar ettiğim evime ben tasinacagim sözleşmeyi yeni dönemde yenileneyecegim dedim ilk itiraza bunu sunmus

Ne bahaneler ne bahaneler hemde ihtardan sonra evi yine satmaya çalışmışim tanikgi varmış bu konuda.sonra eski satılık ilan Arastirmasi yapilmaliymis vs vs.bayag yürümüş yani

%25 doneminde yaptiysaniz hele bence dava acabilirdi. Ama bunu isteyerek yaptiginida simdi beyan etmis oldu. Onuda kaybeder. Bir sekilde tahliye olsunda varsin dava acsin dert etmeyin bence
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.