Şimdi Ara

İhtarname ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir firmada stajyer olarak çalışıyorum çekebilir miyim ayın 13 ünde stajım bitecek adam akıllı para alamadım henüz. staj bittikten sonra şirkete ihtarname çekebilir miyim ? bunun bana artısı eksisi ne olur ne kadar para çıkar cebimden ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tasfiye

arkadaşlar bir firmada stajyer olarak çalışıyorum çekebilir miyim ayın 13 ünde stajım bitecek adam akıllı para alamadım henüz. staj bittikten sonra şirkete ihtarname çekebilir miyim ? bunun bana artısı eksisi ne olur ne kadar para çıkar cebimden ?

Arkadaşım çekersin, ancak stajının zamanı nekadar. Bizde staj yaptık ve para işini o kadar takmadım zira öğrendiklerim yeterliydi. Ayrıca uğraştığına değmez. Hakkını aramak güzeldir ancak staj iş hayatnın başlangıcı olsada kendisi değildir. Ondan dolayı önemseme derim...

Orijinalden alıntı: abdullahors84

quote:

Orijinalden alıntı: Tasfiye

arkadaşlar bir firmada stajyer olarak çalışıyorum çekebilir miyim ayın 13 ünde stajım bitecek adam akıllı para alamadım henüz. staj bittikten sonra şirkete ihtarname çekebilir miyim ? bunun bana artısı eksisi ne olur ne kadar para çıkar cebimden ?

Arkadaşım çekersin, ancak stajının zamanı nekadar. Bizde staj yaptık ve para işini o kadar takmadım zira öğrendiklerim yeterliydi. Ayrıca uğraştığına değmez. Hakkını aramak güzeldir ancak staj iş hayatnın başlangıcı olsada kendisi değildir. Ondan dolayı önemseme derim...

bizimki biraz farklı aldığımız ücret yüksek yani totalde öğrenciye göre sağlam bir para yapıyor 2.000 TL civarı

Lise stajı değil , yanlış anlaşılmasın üniversitede okuduğum bölümle alakalı olarak bir firmanın ilgili departmanındayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaptân-ı Cihan -- 10 Nisan 2012; 10:39:44 >

• Hocam hangi okul ?
    Sana ücret ödeneceğine dair yazılı bir anlaşma yaptınız mı bir de ?

Orijinalden alıntı: VicMerth

Hocam hangi okul ?
    Sana ücret ödeneceğine dair yazılı bir anlaşma yaptınız mı bir de ?

TOBB ETÜ
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.