Şimdi Ara

İhsanoğlu Yakışırmı Koltuğa?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adam islam birligi kongresi başkanıydı (yanlış yazmış olabilirim)

bakıyorumda yahudi lobileri filan dünyayı yönetiyor istedikleri yerde tepki koyabiilyor ama ekmelettin neden hiç bu tarz haberlerle cıkmadı karsımıza ?
    Yıllarca fillstinde savas oldu cıkıp niye tepki göstermedi veya nerde savası engelledi depremlerde yardım etti ?
    Bu adam pasif boş adam bence kitap yazmaya geri dönsün diyorum yada kongre başkanlığına dönüp kıbrıslı vatandasların dinini tanımamaya ısrar etsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• adamda vizyon yok, görüş yok ağa babaları eline bir şey tutuşturuyor bu da onu okuyor havasında. Zaten Türkiye'ye ekmeleddin gibi pasif bir CB gitmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alitaran

adamda vizyon yok, görüş yok ağa babaları eline bir şey tutuşturuyor bu da onu okuyor havasında. Zaten Türkiye'ye ekmeleddin gibi pasif bir CB gitmez.

Tıpış tıpış oy atcak gariplerimde yazık

• Erdogan ilk turda alacagi icin sorun yok

•  İhsanoğlu Yakışırmı Koltuğa?
  • ama o kitap yazdı öyle deme
  • Abdullah Gül çok aktif bir cumhurbaşkanıydı ya.Hey Allahım , ağır İslamcı ve dar görüşlü Erdoğanın geçmesindense , daha kültürlü ve "siz,onlar,biz,gezizekalılar" diye kendi toplumunu bölmeye çalışmayan birisinin geçmesini tercih ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

Abdullah Gül çok aktif bir cumhurbaşkanıydı ya.Hey Allahım , ağır İslamcı ve dar görüşlü Erdoğanın geçmesindense , daha kültürlü ve "siz,onlar,biz,gezizekalılar" diye kendi toplumunu bölmeye çalışmayan birisinin geçmesini tercih ederim.

Cumhurbaşkanıma laf söyletmem !!!! Sabah akşam önüne gelen önergelere, yasalara imza attı öyle deme alınırım sonra
  • Yurt dışı basınını araştırdın mı ki tepki göstermedi diyorsun ?

• Ekmel ile üniversite bitirmiş gençlerin arasında fark yok hatta daha iyi cb yaparlar bence yakışmaz oraya
  • Abdullah gülden daha iyi bir cumhurbaşkanı olacağına %100 eminim adam twitter kapatılmaması gerekir dedi kişisel hak mak dedi öbür gün kendi onayladı twitter kapatıldı
  • Yusuf Saracen kullanıcısına yanıt
    Ben tayyipçi değilim ama ekmek'e de oy atmicam, tanımıyorum etmiyorum ilk defa gördüğüm biri. Öteki aşşalık şerefsiz aday zaten terörist, ona oy atan pkk'lıdır. Tayyibi de sevmediğim halde, ülkedeki islam düşmanlarını görünce iyi yapıyor dediğim oluyor bazen. Ama o da islamı kullanan bir yalancı, bunu da çok iyi görüyorum siz görmek istemeseniz bile. O yüzden hiç kimseye alet olmicam, körü körüne inanmak istemiyorum hiç birine. Çünkü ben bunların birine oy atsam, bu adam 1 gram yetim hakkı yese benim de bunda bir oyum olmuş olacağı için bana da günahı var, birilerine garez olsun diye de günaha girmek istemiyorum sonuçta ne türkiye ne de dünya bana kalmayacak hepimiz geberip gideceğiz ve attığımız oyların bile hesabını vereceğiz. Allah böyle yalancı siyasilerin yaptıklarının hesabından şerriden esirgesin. Bence bütün ölümüne parti tutanlar bunu düşünmeli, sonunda ölüp gidecez lan hesap sorulacak hesap. Bu adamların her dediği mi doğru olur, hiç mi yalanları yanlışları olmaz, bu yanlışların bir köşesinde bir tane oyumuz olmasın. O bir oya belki 1000 yıl azap çekeceğiz bunu bir müslümanın düşünmesi lazım böyle hayvan gibi siyaset yapan adamları gördükçe.

Sonuçta bazı kimseler var görmüşsünüzdür tayyibi üzmek Allah'ı üzmek diyor, tayyibin yaptığını yapmak sünnettir diyen var, ne bilim tayyibe dokunmak ibadettir diyen var. Yarabbi nasıl bir işin içine düştük biz, ben Muhammed aleyhisselamın üstüne şirk koşulan bu adama, bunları duyunca daha nasıl oy atacam ki? Hakkaten hiç mi düşünmüyorlar hiç mi Allah'tan korkup peygamberden utanmadılar bu cümleleri sarfederken. Sırf Allah korkusuyla gene oy atılmaz. Dolayısıyla oy verecek kimse yok şu an mecliste, hakkımızda hayırlısı, artık Allah'tan başka bizi hidayete erdirecek kimse yok bu saatten sonra.

• MaxPayne-2 M kullanıcısına yanıt
    senin mantığınla ömür boyu oy atacak adam bulamayız böyle olunca da müslümanlar oy kullanmasın diyorsun çok saçma.
    Adı üstünde seçim bu sana sunulanlar arasında seçim yapıyorsun.Eğer kendince iyiyi seçmezsen ve senin seçmediğin iyi kazanamazsa ve karşı taraf zulm ederse sen 1000 sene yanarsın.Tarafsız kaldın diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarafsız Seyirci

senin mantığınla ömür boyu oy atacak adam bulamayız böyle olunca da müslümanlar oy kullanmasın diyorsun çok saçma.
    Adı üstünde seçim bu sana sunulanlar arasında seçim yapıyorsun.Eğer kendince iyiyi seçmezsen ve senin seçmediğin iyi kazanamazsa ve karşı taraf zulm ederse sen 1000 sene yanarsın.Tarafsız kaldın diye.

1000 sene yanarsın mı? Sen nereden biliyorsun evladım onun yanacağını? Sana ne her şeyden önce? Tayyipten bi oy azaldı diye nasıl da tutuşmuşsun... Siz manyak mısınız, demokrasi nedir desem "işte adaylar var, seçiyoz" diyecek tiplersiniz sanırım.. Böyle demokrasi mi olur? 3 aday var. Resmen sağ kesim diktası altında oy kullanmamız isteniyor, adam atmıcam sevmedim kimseyi diyor. Diğeri çıkmış "çok saçma" diyor. Sen saçmalamışsın söyleyim güzelce.

• Tarafsız Seyirci kullanıcısına yanıt
    Eğer her gelenin bir şekilde zulüm edeceğini el altından hak yiyeceğini biliyorsan, hiç birine oy atmazsın ve bundan sorumlu olmazsın. Sonuçta bu adamları yaptıklarından alı koyacak gücün ve yaptırımın yok ve siyasilerimizin hemen hemen hepsi koltuk sevdası için çok aşşalıklaşabiliyor. Mecliste hayvan gibi birbirlerini yiyorlar, bunları görünce vay be vatan millet aşkından adamlar birbirini yiyor dememiz lazım, ama ortada vatan millet aşkı yok. Sadece herkes kendinden olmayanı taşlama derdinde ve biraz mantıklı düşününce bunlarda bir problem olduğunu zaten anlıyorsun. Her gelen bir şekilde hak yiyecek, öyle ya da böyle, müslümanların en büyük problemi Allah diyene ölümüne tapmak. Doğruyla yanlışı öğretecek değiliz insanlara bu saatten sonra, ama seçtikleri adamın yanlışlarını da görmeleri ve bu yanlışlar karşısında o kişinin arkasında durmamaları lazım. Bana neden şu kişiye oy verdin, bak zulüm etti sende ona ortak oldun şeklinde hesap sorulmasındansa, neden kimseyi desteklemedin diye sorulmasını tercih ederim, hiç kimseyi samimi bulmuyordum, herkesin büyük ya da küçük seviyede yetim hakkı yiyeceğinden şüphe ediyordum, müneccim de değildim elimden gelen bu kadarıydı. Şu anda yapabileceğimin en iyisini yaptığımdan eminim o yüzden.

Ayrıca kimse oy vermesin demiyorum, zaten herkes oy verecek. Sadece oy verdiği insanın her dediğini doğru kabul etmesin artık insanlar. Milletimiz 1000 parçaya bölündü, bunun sorumlusu tamamen siyasiler ve medyadır. Eğer bu millet bu hale geldiyse, demek ki ben düşündüğüm şeyde haklıyım, demek ki herkes kendi cebinin derdinde. Ve ben buna alet olmak istemiyorum, bunun bir günahı ya da yanlışı yok, o yüzden saçma değil. Ama herkes özgür, destekleyin istediğinizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: IgorStravinsky

quote:

1000 sene yanarsın mı? Sen nereden biliyorsun evladım onun yanacağını? Sana ne her şeyden önce? Tayyipten bi oy azaldı diye nasıl da tutuşmuşsun... Siz manyak mısınız, demokrasi nedir desem "işte adaylar var, seçiyoz" diyecek tiplersiniz sanırım.. Böyle demokrasi mi olur? 3 aday var. Resmen sağ kesim diktası altında oy kullanmamız isteniyor, adam atmıcam sevmedim kimseyi diyor. Diğeri çıkmış "çok saçma" diyor. Sen saçmalamışsın söyleyim güzelce.

bak adam ne demiş:
    "O bir oya belki 1000 yıl azap çekeceğiz bunu bir müslümanın düşünmesi lazım böyle hayvan gibi siyaset yapan adamları gördükçe. "

Anladın mı ironi olsun diye yazdım.Yoksa bir oy versen de vermesen de çok fark etmez.Yeterki dine cephe almış bir partiye oy verme.

Sağ dikta falan değil olay tamamıyla chp nin iş bilmezliği kendi partinizin iş bilmezliğini sağcılara yüklemeyin.
    Artı solcu aday arıyorsan selo bey tam size göre tam anlamıyla "halkların kardeşliği" "kominik yönetimler" "leninden her halk kendi kaderini belirler prensibi" "işçi emekçi hakkı" vs işte selocan tam size göre.bilmem anlatabildim mi.

Bu arada sandığa gider geçersiz oy kullanırsın anlarım onu tepkiseldir kararını belli eder.sonucu etkilemese de anlamı vardır.Ama oy kullanmayacaksanız seçim sonucu ortaya çıkan durum hakkında söz sahibi değilsinizdir.

Benim kanaatim bu.

• MaxPayne-2 M kullanıcısına yanıt
    bende diyorum ki bu halka sorsak hangi siyasi kendini düşünmez haksızlık yolsuzluk yapmaz kısaca hangisi günah işlemez?ne derler günah işlemeyen insan var mı ki sen günah işleyebilme ihtimaline binaen seçim yapmıyorsun.

Senin gibi düşünürsek büyük ihtimal azınlıkların iktidarda olduğu bir yönetim ortaya çıkar
  • Tarafsız Seyirci kullanıcısına yanıt
    Bir üst mesajının sonunda güzel bir şey söylemişsin, sandığa gider geçersiz oy kullanarak tepkinizi belli edersiniz diye.
  • Diger iki adayi goz onune aldigimizda yakisacagini dusunuyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IgorStravinsky

quote:

bak adam ne demiş:
    "O bir oya belki 1000 yıl azap çekeceğiz bunu bir müslümanın düşünmesi lazım böyle hayvan gibi siyaset yapan adamları gördükçe. "

Anladın mı ironi olsun diye yazdım.Yoksa bir oy versen de vermesen de çok fark etmez.Yeterki dine cephe almış bir partiye oy verme.

Sağ dikta falan değil olay tamamıyla chp nin iş bilmezliği kendi partinizin iş bilmezliğini sağcılara yüklemeyin.
    Artı solcu aday arıyorsan selo bey tam size göre tam anlamıyla "halkların kardeşliği" "kominik yönetimler" "leninden her halk kendi kaderini belirler prensibi" "işçi emekçi hakkı" vs işte selocan tam size göre.bilmem anlatabildim mi.

Bu arada sandığa gider geçersiz oy kullanırsın anlarım onu tepkiseldir kararını belli eder.sonucu etkilemese de anlamı vardır.Ama oy kullanmayacaksanız seçim sonucu ortaya çıkan durum hakkında söz sahibi değilsinizdir.

Benim kanaatim bu.

Güzel kardeşim, adamın görüşü kimseye vermemek. Bak adam solcuyum demiyor, ben de demiyorum. Demirtaş'a oy falan da atmam ben. pkk yı başımıza çıkarmanın algısı resmen milletlerin kardeşliği diye yedirildi son 5 yılda.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.