Şimdi Ara

IHS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar 4770k işlemciyi almak istiyorum gördüğüm kadarıyla çok büyük miktarda ısı düşüşü yaşanıyor ıhs mod nedir ve nasıl yapılır güvenlimidir uğraştığıma değer mi ayrıntılı açıklamalarınızı bekliyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 5-10 derece düşürmek size çok pahalıya patlayabilir bence hiç uğraşmayın derim
  • O aliminyum plakayı söküp bakır bi plaka yaptırıp takmak su soğutma için çok güzel olabilirdi fakat riskli bir işmiş artık yeni sistem güncellemesine ihtiyaç duyduğum zaman deneme amaçlı yaparım ilginiz için teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Can_R6

5-10 derece düşürmek size çok pahalıya patlayabilir bence hiç uğraşmayın derim

Hocam 19 derece farketmiş o yüzden heyecan yaptım biraz

• bence hiç riske girmeyin en küçük bir hata size baya pahalıya patlar + sorun çıkmadan yapsanız bile ilerde işlemci arıza verse yine patlar size bunları göz önünde bulundur ihs yaparsan garanti gider
  • Can_R6 kullanıcısına yanıt
    Bende işlemci eskidiği zaman yapıcam hocam yenisini alacağım zaman yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yapışkanlı termal macun ?
    12 yıl önce açıldı
    IHS Telekom Nasıl???
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chosniel_TR

Bende işlemci eskidiği zaman yapıcam hocam yenisini alacağım zaman yani

4-5 sene sonra tıkandığı zaman yaparsın o işlemi ama birşe olursa yine şöyle dersin vay be ben zamanında şu kadar para vermiştim gitti işlemci
    Hocam 4-5 senede bir hep veriyoruz zaten bi q6600 ümü ucuza almıştım ondada dolar 1.3 idi ve vatanda kdv indirimi vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: Chosniel_TR

Hocam 4-5 senede bir hep veriyoruz zaten bi q6600 ümü ucuza almıştım ondada dolar 1.3 idi ve vatanda kdv indirimi vardı

efsane işlemci
    Hocam şuan bile extremede oynatamadığı tek oyun rome 2 total war bu oyun neden oldu işlemciyi değiştirmeme

• hocam bende 3770k var ve IHS remove yaptım yaklasık 10 derece fark etti korkmadımmı cok korktum ama bitirdiğimde sunu dedim birkere yaptım birdaha yapabilirim sorunsuz kullanıyorum.
  • KAZUYA MISHIMA kullanıcısına yanıt
    Bakalım hocam gerektiği zaman fikirlerini alırım :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.