Şimdi Ara

İhlas ve waterbox Reverse Osmosis su arıtıcıları tercihi? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
115
Cevap
1
Favori
73.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ihlas-Temizlik-Robotu

Arkadaşlar (İhlas - Aura ) Su Arıtma Cihazı İle Detaylı Bilgiyi İhlas Aura Su Arıtma Cihazı Linkinden Satın Al yada Tanıtım Talebi Formunu Doldurarak İletişime Geçebilirsiniz Tanıtım ve Denemek Tamamen Ücretsiz...!

Hacı git başka yerde reklam yap. Amacın ne? İnsanları kandırmayı artıık bırakın. Sihirbaz gibi hokus pokus bakın su karardı olayını bi geçin. Prim alacaksınız diye insanları kandırıp saf su içmelerini sağlamak ne kazandıracak size?
  • bms aldık pahalı dendigi gibi fakat kaliteli diyebilirim..
  • Arıtma cihazı alıpta kendi montaj yapmak isteyenler icin guzel bi video
    video part 1
    video part 2

arıtma cihazını 3 boyutlu haliyle gormek isteyenlere gelsin
    3 D Arıtma resmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teacher47 -- 18 Kasım 2013; 19:51:41 >

• waterbox mıydı ne zıkkımdı onu araştırayım dedim aklımı daha çok karıştırdınız
    anladım ki piyasa yalan dolan
    pınar damacana almaya devam..
  • bmb envy bir bakın derim
  • ihlas aura cebilon su arıtma hortumları nasıl takılıyor bilen varsa resimli veya ayrıntılı anlatırmı acaba şimdiden teşekkürler
  • Aynı bu markadan var bizde 7-8 senelik habire filtre parası veriyoz bu defa 250 tl verdik sadece filtrelere, ayrıca motorun kafada arıza var 40 tl dediler birde motorun içi deforme olmuş isterseniz takmayalım su tazikli motora gerek yok dediler. Su kaçırıyo bazen yani sakat kere sakat. Arkadaşlar bakın cihaz alacaklar iyi araştırsın yukarıda yazıyor zaten bir kaç arkadaş açıklamış evde çocuk ve yaşlı varsa kesinle cihazınız ona göre olsun, ben eve devamlı maden suyu alıyorum benim masraf katlanıyorda katlanıyor, hadi istanbul için izmit için arıtmak iyide, bazı arkdaşlar sırf pazarlamaların oyununa gelip köylük ve dağlık yerdede cihaz alıyorlar, olay çok basit alın bir akvaryum şerit test kiti 5+1 olandan 40 tl civarı ölçün suyunuzun içindekileri ona göre cihaz alın. Sonrada suyun içine alet sokup su kirli diyenlerede gülüp geçin. Bu cihazların çoğu suyu saflaştırıyor tatlandırıyor o kadar. Yaşlılıkta kemikler gidiyor sizde bu aletle yardımcı oluyorsunuz kemiklerin deforme olmasına.

• "Su arıtma cihazlarına 1000-1500 verince sağlıklı su içmiş olacağız. Su hayattır ve hayatımızı tehlikeye atamayız" Bunlar bana pek doğru gelmedi. Kısa bir araştırma yaptım. En kaliteli membran filitre "Dow Filmtec" Amerikan patentli galiba malezyada üretiliyormuş. 60 liradan 110 liraya kadar Türkiye de fiyatı var. Geriye 1 mikron-5 mikron ve Blok Karbon Filtreler ve tatlandırıcı kalıyor. En önemlisi ve suyu asıl arıtan membran filtre 60-70 lira diyilem + 4 filtrede 40-60 lira olsa Toplam filtreler 100-120 lira olur. Arıtmayı yapan bunlar. Ve ürünümüzde en kaliteli membranı kullandık gerisi su kalitesini değiştirmeyen boru ve filtrelerin kapları. Bunlara da 100-150 dersek en kaliteli arıtma cihazı 200-300 lira yapar. 1000-1500 liralık 5 filitreli markalar lütfen açıklasın 700-1200 lirayı ne için alıyorlar. En kaliteli veya en kalitelilerden biri olan Filmtec Membranı biz 60 liraya değilde 200 liraya sayıyoruz deseler diğer filitreler ne kadar kaliteli olursa olsun 100 lira desen bu uçuk fiyatlara yinede ulaşamıyoruz. Ne kaldı geriye insanların sağlık endişelerinden faydalanarak çok yüksek kar elde etme kalıyor.

Önemli bir ayrıntı %90 arıtma cihazlarına her marka filitre oluyor. İhlas veya Colpex veya ........ bir markaya Filmtec Membran filitre taktığınızda en kaliteli arıtmayı yapabiliyorsunuz.

"her marka yapı olarak aynı sistemi kullanır ama filtreler degişir ideal filtre alt uclu 1 yılda ust 2 filtre 2 yılda bir degişir" spartak22 kullanıcısından alıntı.

Filitreleri doğru takmak lazım. Videolu anlatımlarda her şeyi net anlatan bir video bulamadım. Memranı takarken dikkatli olmak lazım ters takmamak lazım yoksa filitrenin takıldığı membran kabının iç dip kısmındaki yuva bozuluyor. Atık su ve temiz su karışıyor ve depo dolsa bile arıtma durmuyor atık sudan devamlı atılıyor.
    Filitre değişimi için bu videolardan faydalanabilirsiniz.

Atlas Su Arıtma Cihazlarıyoutube
    Atlas Su Arıtma Cihazı Filtre Değişimi Videolu Anlatım
    http://www.youtube.com/watch?v=D64GC-6Ra8Q

suaritmatoptan123youtube
    su arıtma montajı 2
    http://www.youtube.com/watch?v=3clLQPa_dvo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sys123 -- 21 Şubat 2014; 20:59:56 >

• Ben söyliyeyim auro nun motoru 180 tl imiş nasıl motorsa sadece motor başka kaliteli motorlar en pahalı 120 tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hortlattim konuyu. Bugun bende evime taktim. 15 gun deneme icin bakalim

• yine de yorumlarınız beklerim
  • bu arada bu watertime reverse osmosis Cemaatin ürünü mü? herşeyden önemli lütfen
  • calibrane kullanıcısına yanıt
    Selamlar,
    öncelikle waterbox bir Türk şirketi. Ürünlerinin çok sağlıklı olduğu konusunda garanti veremeyiz. Çünkü büyük bir üretici olmadığı için uluslararası uygunluk sertifikalarının çoğuna sahip değil. Siz de tahmin edersiniz ki suyla ilgili bir ürün alırken uluslararası denetimlerden geçmiş olması en önemli hususlardan biri. Siz almışsınız hayırlı olsun sonuçta hepimiz kaliteli sağlıklı bir yaşam için bu cihazları kullanıyoruz. Bunu yaparken geri dönüşebilen plastikten üretilmiş gıdaya uygunluk sertifikası bulunmayan bir ürün kullanmak isteyeceğiniz sanmıyorum. Benim size önerim Avrupa menşeili (avrupa birliği standardına uygun) ve su arıtma konusunda köklü geçmişi olan firmaları tercih etmeniz olur, hem elektrik süpürgesi hem soba hem su arıtma cihazı satan bir firma ne kadar uzman olabilir ki zaten? Piyasadaki hemen hemen bütün ürünler aslında aynı ürün. Çin malı bu ürünlere farklı etiketler basıp Aquashine Aqua Türk Ova arıtım falan diye satıyorlar.
    Türkiye 'de kaliteli ve güvenilir iki firma var bunlardan biri Rainsoft. Zaten Rainbow elektrik süpürgelerinden tanırsınız. Rainsoft ABD menşeili olup görece piyasadaki Çin mallarından daha kalitelidir ancak cihaz kurulum bedelleri ve sonrasındaki teknik bakımlar ciddi anlamda bel bükebiliyor. (Her bir bakıma 150 tl verdiğinizi ve 3 ayda bir yaptırmazsanız garanti kapsamı dışında kaldığınızı düşünün) Bir diğeri ise Aqua markasıdır. %100 İtalyan üretimi ürünlere sahip yaklaşık 60 yıllık bir firmadır. Dünyanın 14 ülkesinde ofisleri olan gerçekten sadece su ilgili cihazlar yapan uzman bir markadır.
    Ben de bu marka ürünü kullanıyorum. Kendim de zaten yıllardır endüstriyel (fabrika tipi) sistemler üzerine çalışıyorum. Firma perakende satış yapmıyor ama dilerseniz firmadaki arkadaşlarımla iletişime geçirebilirim sizi. Arada hatır gönül işi için bu tür satışlar yapabiliyorlar. Eğer firmadan tedarik edebilirseniz piyasa fiyatının çok daha altında alırsınız.
    İyi bayramlar @calibrane

• Tesekkur ederim

• Eminim ihlastan ucuzdur, bu cihazların suyunu içenler aylık maden suyu tüketimlerini arttırsınlar. yada mineral kartuşu ekletsinler. ihlasın satış taktiğinde çeşme suyundaki mineralleri yakma gibi bir taktik vardı bilenler bilir bu taktiği başka uygulayan varmı bilmiyom. Şimdide bazı servisleri dışardan filtre kullanmayın bizim filtreleri kullanın diyorlar ben inanmıyorum sonuçta dışarda üretiliyor hepside güvenilir marka filtre olduktan sonra ihlasa ütülmeye gerek yok.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.