Şimdi Ara

İHLAS AURA CLEANMAX VE DİGER SAGLIK ROBOTLARI HAKINDA GÖRÜŞLERİNİZ ACİİİİLLL GEREKLİ!!! (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
592
Cevap
5
Favori
462.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: taşkafa

    Seperatör temizligide nereden çıktı ? Beş yıldır temizlemedim. Varda benmi bilmiyorum ? 1,5 Lt çamur gibi pis suyu klozete döküyoruz tamam...Önü arkası hepsi bu ? Diger anlattıgınız bir anahtar...Saç kurutma makinasının anahtarı gibi...Kaç paralık şey ? Yıpranmışsa kaldırıp atarım...Servise telefon açın bakalım....Hemen gelip yapılıyormu ? Yok bedava yapsınlar derseniz ona bir diyecegim yok....

    Bu topiğin ilk sayfasından aldığım yazınızda ve yine aynı sayfada daha yukarda ; " kirli suyu tuvalete döküyoruz " yazmışsınız. Buraya takıldım açıkcası. Kirli suyun içinde ekmek KIRINTISI varsa ÇARPILIRSINIZ .
    Eğer illa da dökecekseniz " Bismillah destur çekil " deyin. Nolur nolmaz. Din kardeşi olarak uyarmak istedim.
    Mutfak lavabo delikleri TIKANMASIN diye 1-TL ye satılan bir üst aparat var. Sabit değil. Ondan alın. Mutfak lavabosuna dökün kirlenen suyu. Ben bu şekilde yapıyorum. Su gidiyor, çöp aparatta birikiyor onuda alıp çöp tenekesine atıyorum.




  • Bende süpürge araştırması yapıyorum,öncelikle SULU VE HALI YIKAMASI olmalı çünkü alerjimm var ve silmek istemiyorum...fakir,philips ve thomas süpürgeleri dikkatimi çekenler. Fakir 1600 ccivarında fiyat bana çok pahalı geldi buharlı sulu ve istenildiğinde kuru süpürme imkanı var ama buharını açarsak eelektrik faturasının çok geldiğini ..
    THOMAS 1000 TL DEDİLER sirkecide Thomas ve philips kullananlar varsa emiş gücü nasıl acaba?? Kullanışlı Mı?
  • Bunun son modeli 114F midir hala arkadaşlar? Bizim evde 114F modeli var. Daha yenisi çıktı mı? Çıktıysa ne değişti?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sofokles2000

    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17857&productid=evphfc9160

    Yukarıdakini aldım. Toz torbası çok ucuz. Capitol Philips bayisinden 1 kutu aldım 12 YTL verdim. Hem de orjinal ve içinden 4 tane torba çıkıyor. Sulu süpürgelerin pis kokusuyla temizliğiyle uğraşmak istemiyorum ya da toz torbasız süpürgelerin haznesinde biriken tozlarlarla uğraşmak istemiyorum diyorsanız piyasadaki en iyi süpürge. En büyük artısı ise çoz az süpürgede olan HEPA 13 filtre ve HEPA contaya sahip olması... Çekiş gücü ise 500W...


    bu ürünün halı yıkama özelliği varmı acaba




  • SELAM ARKADAŞLAR BEN İHLAS PAZARLAMA SATIS VE DANIŞMANLIK ELEMANI YUSUF ŞAHİN AKBUDAK, MERSİN TARSUS İHLAS PAZARLAMA
    ÇALIŞANI OLARAK ARANIZA KATILDIM,

    FORMDA PAYLAŞTIĞINIZ YORUMLARINIZI VE DÜŞÜNCELERİNİZİ OKURKEN UTANDIM HATTA KIRILDIM.

    MESLEKTASIM ESRA HANIM SIZIN SORULARINIZA CEVAP VERMEYE CALISMIS SANIRIM YETERLI OLMAMIS.

    HERSEYDEN ÖNCE YAKIN ZAMAN ICINDE YOKLUGUNU FAZLASIYLA HISSETTIREN RAHMETLI ENVER ÖREN ABİMİZİN GÜZEL BİR SÖZÜ İLE BAŞLAMAK İSTERİM.

    "EGERKİ MİSAFİR OLMAK İSTEDİĞİMİZ EV SAHİPLERİ ONLARA TANITIMINI YAPACAGIMIZ CİHAZIN FAYDALI BİR CİHAZ OLDUGUNU BİLSELER SİZİ KAPIDA VE YOLUNUZA KIRMIZI HALI SERER TESEKKÜR EDERLERDİ"

    AURA CLEANMAX TEM. VE SAĞLIK ROBOTU HAKKINDA EN DERİNİNDEN YÜZEYSELİNE AKLINIZA TAKILAN SORU VE SORUNLARDA YARDIMCI OLMAK ISTERIM.

    https://www.facebook.com/tggip?ref=tn_tnmn# BUDA BİZİM FACEBOOK ÜZERİNDEKİ TARSUS İHLAS PAZARLAMA SAYFAMIZ HENUZ BU AY AKTIF HALE GELDIK

    SAYGILARIMI SUNARIM...

    542 445 32 43 - YUSUF ŞAHİN AKBUDAK




  • ihlas robotu alalı 10 yıl oldu, biraz hor kullanıyoruz.. Robotun kendisinin temizlenmesi 10 dakika biraz zor oluyor.. Bozulma vs yok... Nasıl bozulur anlamak mümkün değil. Bize iyisi denk gelmiş olamaz, aynı hattan çıkıyor... Merdivenlerden düştü, parçaları toplarım dedim sadece çizilme var, bunun yeni olanı splus mu ne, Alman malı gibi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrb arkadaşlar ihlas aura s plus almayı düşünüyorum bu ürünle ilgili bana fiyat verebilecek kimse varmı acaba
  • Arkadaşlar elektrikli süpürgeler konusunda buradan ayrıntılı bilgiler öğrenebilirsiniz

    http://esyatavsiyeleri.com/elektrikli-supurge/
  • aura clenmax s plus

    bu gün bizede tanıtıma geldiler..makina güzel gibi hoşuma gitti..hoşuma gitmeyen tarafı fiyatı....2500 peşin world karta 24 taksit 2700 gibi 4-5 değişik ödeme tablosu çıkarttılar.....yokmu bu cihazı daha uyguna alabileceğimiz biyerler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusuf331

    mrb arkadaşlar ihlas aura s plus almayı düşünüyorum bu ürünle ilgili bana fiyat verebilecek kimse varmı acaba

    kardeş herhangi bir bilgiye ulaşırsan pm den yada burdan banada haber vermeni rica edicem..
  • yusuf331 Y kullanıcısına yanıt
    İyi günler, cihazın Peşin fiyatı 2.800 tl dir. Firmanın sabit fiyat politikası gereği bu fiyat üzerine taksit imkanları zorlanabilir.
    Dilerseniz daha detaylı bilgi verebilirim.
  • sivribey S kullanıcısına yanıt
    İyi günler, cihazın Peşin fiyatı 2.800 tl dir. Firmanın sabit fiyat politikası gereği bu fiyat üzerine taksit imkanları zorlanabilir.
    Dilerseniz daha detaylı bilgi verebilirim. @sivribey
  • sivribey S kullanıcısına yanıt
    Maalesef yok. Şirket çalışanları dahil sabit fiyat politikasını gecemiyorlar. İnternet üzerinden daha uygun fiyatlara bulabilirsiniz ancak firmanın garanti koşullarının dışında olan bir cihaza sahip olmuş olursunuz. almış olduğunuz fiyat güncel ,geçerli ve yetkili kişilerden alabileceginiz en uygun fiyattır. Daha uygun fiyat alabilmeniz ancak satışı gerçekleştiren yetkilinin kendi kazancından fedakarlığı ile mümkün olabilecek 100 tl ila 200 tl indirimle mümkün olabilir.
  • zaim1 Z kullanıcısına yanıt
    teşekkur ederım cvp için..şimdilik erteledik ama eşim fena taktı kafayı bu makınaya herşeyi çok güzelde bizim için fiyat biraz yuksek kaçıyo.....nasip bakalım ilerde belki daha uygun fiyatlar olursa alırız
  • Pesin fiyatında indirim olmamasının sebebi sabit fiyat politikasıdır ancak bu fiyat uzerinden 20 ay ve üzeri taksit yapıldıgını biliyorum dolayısıyla ayda 150 tl makul sayılabilir.
  • Pesin fiyatında indirim olmamasının sebebi sabit fiyat politikasıdır ancak bu fiyat uzerinden 20 ay ve üzeri taksit yapıldıgını biliyorum dolayısıyla ayda 150 tl makul sayılabilir.
  • Bizde orjinal Alman Malı sulu sistem HYLA marka temizlik robotu almıştık. gerçekten hepa filtresi yok. Rainbow' un yarı fiyatına aldık.
    araştırırken kullanan bir arkadaşım önermişti, daha uygun fiyat olduğu için.
    iyikide almışız, paramız çöpe gitmedi.
  • bizde aura cleanmax'ı tanıtmaya gelen kişilerden 20 taksit 3000 liraya aldık senet ile, fakat iyimi yaptık kötümü yaptık bilmiyorum. daha sonra internette 1800 liraya buldum aynı cihazı. sizce ne yapmalıyım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: apranax77

    bizde aura cleanmax'ı tanıtmaya gelen kişilerden 20 taksit 3000 liraya aldık senet ile, fakat iyimi yaptık kötümü yaptık bilmiyorum. daha sonra internette 1800 liraya buldum aynı cihazı. sizce ne yapmalıyım?

    3000 lira mı, aman Allah'ım...

    size başka bir örnek vereyim, benim kayınpeder ve kayınbirader tanesi 1.500 liradan 2 tane Libelle almıştı yıllar önce, ben gittim spotçulara baktım 600 lira...

    kendini teselli ediyordu kayınpeder "bizimki orjinal garantili" diye, yahu dedim garanti için 900 lira mı verilir?...aradan zaman geçti kendi cihazında bir sorun var, arıyor servisi cevap veren yok, illallah demişti o yüzden...adamlarla kavga bile etmişti, satana kadar abi-abla der ama satıştan sonra ara ki bulasın, hepsi kaçak...

    ben olsam iade ederim, hiç düşünmem...zaten ben olsam almazdım o ayrı...




  • Dostum makine bizde yıllardır var. Belki ararsan yazdığım olumlu olumsuz yazılar da çıkacaktır karşına.
    Makineyi alalı 4 seneyi geçmiştir.
    Biz spot aldık arıza da yapmadı.
    Aldığımızda fiyatı 1300 gibi idi. Taksitlisi de 1800-2000 idi galiba.
    İlk günler spot fiyatını hak etttiğini düşünürdüm ama yıllar geçti ve bugünkü düşündüğüm: spot fiyatının yarısını da etmez.
    Eğer illaki alacaksan spot al yoksa hiç bulaşma.
    Bizdeki model kumandası dijital vs. olan modeli yani en eskisi değil. Ona rağmen görüşüm budur.

    Eksisi ne dersen: temizlemesi zor, ıvır zıvırı ile uğraşması zor, çekim gücü vasat, normal süpürgelerden kat kat gürültülü.
    Artısı ne dersen: malzeme kalitesi fena değil, tozu yakalarsa bırakmıyor, aksesuarı bol.

    Şimdi süpürge alacak olsam turbo fırçalı bir dyson alır geçerim.




  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.