Şimdi Ara

İHLAS AURA CLEANMAX VE DİGER SAGLIK ROBOTLARI HAKINDA GÖRÜŞLERİNİZ ACİİİİLLL GEREKLİ!!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
592
Cevap
5
Favori
462.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benim fikrimi soracak olursanız sağlığımız için temizlik robotu almak yerine halı sayımızı olabildiğince azaltmak daha faydalı olacaktır.
  • Yatakları,koltukları,uyku setlerini,çarşafları da azaltalım boylece yerde falan yatarız.Çözüm mü allah aşkına?
  • evet, hem de sorunun önemli bir bölümü için iyi bir çözüm.
  • Bu konu hakkında biraz bilgili olsaydınız bu şekilde konuşmazdınız.Evdeki alerji yapan birçok etken bu saydığınız ürünlerde bulunmaktadır.Özellikle halı devamlı ayak altında,kalın havlı ve yatay olduğu için en fazla mite,akar,bakteri vs yi bulundurmaktadır.Doktorlar aşırı alerjisi olanlara halıyı kesinlikle önermiyorlar.
    quote:

    Orjinalden alıntı: sevkitepe


    Yatakları,koltukları,uyku setlerini,çarşafları da azaltalım boylece yerde falan yatarız.Çözüm mü allah aşkına?
  • slm ben ızmır ıhlas holdıng aura cleanmax ofısınde satıs temsılcısıyım.
    sanırım bende konunun ustune denk geldım. sımdı sanırım problem raınbow ıle cleanmax arasındakı farklar.
    evet fark var. Farkları sıze acıklamam gerekırse,
    bız sırket olarak 12 yıl once patantını raınbow dan alıp turkıye ıstanbulda uretımımızı yapıoruz.
    ve turkıyede yasayan aılelerımızın butcesıne uygun fıyatlarımızla satısımızı yapıyoruz.
    sıstemler arasındakı farka gelırsek raınbowda bulunan buhar sıstemı ozellığı,
    cleanmaxta bunun yerıne halı yıkama ozellığı bulunmaktadır.
    sımdı dısardan ıthal gelen ve aynı kalıtedekı bır urun mu pahalı yoksa turkıyede uretılen aynı kalıtedekı urun mu, ve pahalı dıyorsanız (neye gore pahalı)
    bana ulasmak ıstersenız: 05062919787
    izmirde oturan musterılerımızın ulasıp bılgı alması onemle rıca olunur
    sell_cleanmax@hotmail.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuscu_715 -- 3 Şubat 2008; 13:49:31 >
  • arkadaslar benim adım ilyas kır ihlas holdıngte aura cleanmax ürünlerının satışmüdürüyüm 6 yıldır bu işi yapıyorum formlarınızda yazılan cizilenleri dikkatle takip ediyorum ürünü çok beyenenler var allah razı olsun begenmeyenler var herkez kendi fikirlerini sunabilir bunda özgürdür size sunu söyleyebilirimki bu ürün 11 yıldır piysada motoru raınbowla aynıdır hatta daha iyidir he neden siz üç yıl garanti veriyosunuzda rainbow 8-10 yıl garanti veriyo diyosunuz sevgili arkadaslarım akıl var mantık var sizde bana 5 mılyar para verin bende size 8- 10 yıl garanti verim öle deilmi arkadaslar raınbow 5 mılyar.. beyaz esya alıyosunuz adam dıyokı bunun fiyatı mesela 500 mılyon 3 yıl garantı 750 mılyon 5 yıl garantı diyo adamlar size görmussunuzdur yalansa yalan diyin herkezin yüzü burada herneyse bu ürün yurt genelınde ayda 10.000 adet satılıyo sadece istanbulda 5000 adet satılıyo biz kimseye zorla satmıyoruz adam gibi yapıyoruz tanıtımımızı müşterimiz biraz saglıgını düşünüyosa ürünü begenıyosa alıyor bir kac ay zor durumda ise o aylardakı senetlerını düşük yapıyoruz durumunu düzelttikten sonra ona göre ödeme planını yapıyoruz bir sürü müşteri portföyüm var her 6 ayda bir gidip cihazlarını bizzat ben elden geciriyorum bakımlarını yapıyorum bi şikayetlerı varsa servisi gönderiyorum olmadı ben alıyorum götürüyorum servise müşterilerimi sürekli irtibat içindeyim hepsinin memnuniyetini görüyorum buda yeter bana size başka birşey söylemiyorum ihlas holdınge yakınsanız buyrun bi çayımızı için bana ulasabılecegınız telefon numaralarını veriyorum

    0555 346 31 23
    0536 462 85 18




  • ilyas beyin söylediklerine katılıyorum hepsi doğru ben aura reverrse osmosis ofisinde calısıom cleanmax la alakam yok ama müsteri ve ürünle nasıl ilgilendiklerine şahit oluyorum şimdiye kadar hangi firma evinize gelip ürününüzün ücretsiz bakımını yaptı ve sizin şikayetlerinizi dinledi
  • Yavuz efendi laf olsun torba dolsun diye forumda boş yere kalabalık yapacagına çalıştıgın bölümde üretilen bütün mikropları yok eden bir filitre var. Ondan bahsetsen daha iyi olur.... Üretim durdumu yoksa ?...üç ayrı kademeli ultraviole filtreden bahsediyorum.... Burada olmaz. SU YUMUŞATMA- TEMİZLEME- FİLTRELER... Diye ayrı bir topik açın....Ne biliyorsanız dökün okuyalım...Burada her satış müdürünün ayrı ayrı laf salatasını okuyoruz.....ESRA HNM BİR GÖRÜNDÜ BİR KAYBOLDU....SERAP TİMSALİ......



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 14 Şubat 2008; 18:31:01 >




  • 1. Rainbow Alman değil Amerikan malıdır ve öyle bir çalmışınız ki ( çinliler gibi ) dediğiniz gibi neredeyse aynı.
    2. Asla yeşil sermayeye para kazandırmam...
    3. Size vereceğime giderim Almanlara veririm daha iyidir dedim ve bugün gittim hepsiburadadan 940 ytl ye THOMAS twin tt temizlik robotunu aldım.
    gerçekten çok kaliteli bir ürün her yerinden anlaşılıyor...

    quote:

    Orjinalden alıntı: esr111

    merhabalar,şimdi tam konunun üzerine rast geldi,ben ihlas holdingde çalışıyorum,konunun tamamen içinde olan bir kişi olarak konuşmak istedim sizinle.anladığım kadarıyla astım kronik rahatsızlık var evinizde,bir de kedi beslenmesi hele ki çocuk varsa evde.rainbow görmüşsünüz ve ihlas aura cleanmax ta,size tüm samimiyetimle söyleyebilirim ki rainbow la bizim cihazımın arasında hiçbir fark yoktur.rainbow yurt dışında üretimi yapılan bir cihazdır ,aura cleanmax ise türkiyede.sizi tenzi ederim ki aralarındaki tek fark bu.ve ihlası ben kendi evimdede kullanan birisi olarak kullanmaya başladığınızın 17. günü evinizdeki tüm tozlardan kurtulmuş olursunuz,keza tanıtımımızı izlemişsiniz.eğer böyle bir cihaza gerçekten sahip olmak istiyor ve ihtiyaç duyuyorsanız ihlas derim.çünkü gerçektende hiçbir kalite farkı yoktur ikisi arasında.hem kendi malımız varken neden almanların yaptığı bir cihaz.fark olsa tamam derim ama boş boşuna 3 milyar fark vermek var işin ucunda.ve ben bu işin içinde bir bilir kişi olarak size elimden gelen yardımı göstermeye hazırım.auranın çok farklı özellikleri var sonuç itibari ile alınmış alınmıştır,en azından ömürlük bir cihaza sahip olmanızı sağlamış oluruz.fiyat konusundada yetkiliyizdir.eğer gerçekten sahip olmayı düşünüyorsanız cevabınızı bekliyorum çünkü ürüne zam geldi,ama eski fiyat tarifesinden yararlandırabilirim sizi.saygılar esra güngör tel=0212 551 10 81





  • BENDE VARIM ARKADAŞLAR


    quote:

    Orjinalden alıntı: cengizumur
    quote:

    Orjinalden alıntı: mbbilici
    sayın cengizumur!, esra hanıma, yanıtlarını benim de merak ettiğim güzel sorular yöneltiyorsunuz ama onun umrunda bile değil.
    Tesekkurler mbbilici,
    Ayni seyleri merak ettigimize sevindim, tek ben degilim demekki.



    quote:

    Orjinalden alıntı: candogan62
    Ben de varım




  • BİR SATIŞ MÜDÜRÜ ( ESRA ) 26000 devir/dakika dedi,
    BİRİ ÇIKTI ; 27000 dedi sonraki bir cevabında da 27500 dedi hadi bakalım thoması yakalayacaksınız yakında
  • ihlasın çekim gücü 110 w thomasın 290 w
    ihlasın motor gücü 1000 w thomasın 1600 w
    ihlasın görüntüsü çöp bidonu gibi thomas ferrari gibi.........v.s.
  • Yaptıgın Mercedesle Murat 131 i karşılaştırmak....Başka şey degil...Bir AURA CLEANMAX benim gözümde 3 Thomas eder....Hele kullan...Beş yıl geçsin...İzlenimlerini yaz....Okuyalım...Birde yanlış bildigin bir şey var. Sermayenin dini imanı yeşili kırmızısı mavisi moru olmaz...Sermaye dünyanın her yerinde sermayedir...YEŞİL SERMAYEYE KARŞIYIM DİYORSAN YEŞİL SERMAYE NEDİR ? Bende mavi sermayeye karşıyım...yada siyah...Yada pembe...Yada beyaz ...Açıklayamazsın...Maksadın üzüm yemek olsun....Bagcıyı dövmek olmasın....GÖZÜNÜ AÇ İYİ BAK SON 5 YILDA TÜRKİYEMİZİN EN SEÇKİN SANAYİ KURULUŞLARI, KİTLERİ BİTLERİ KİMLERE SATILDI ?...ALANLAR KİM ?...BEN SANA YAZAYIM ORTADOGUDA ÇOK KÜÇÜK BİR DEVLETİN DÜNYAYA YAYILMIŞ ŞİRKETLERİ....GÖZÜNÜ AÇ....ETRAFINA BAK....İNSANLARI İNANÇLARI VE YAŞANTILARI NEDENİYLE DAMGALAMAK MARİFET DEGİL....İş yapmak , yatırım yapmak iş verebilmek önemli.... Yanında kaç kişi çalışıyor ? Kaç aileye iş ve ekmek verebiliyorsun ?....Onunla övün..... Son bir kaç cümle...İkitelli Sanayii de Des te İmes te Ankara Ostim de aylık 350 Lira maaşa razı olup iş bulamayan binlerce insan iş arıyor...Asgari ücret 450 Lira....Adam 350 Liraya razı...Sigorta yok....Yol parası yok....Bir ögle yemegi...tamam...Bu şartlarda iş arayan binlerce insan var....Sen havaya kurşun sıkıyorsun....Biraz etrafına bak..Sermaye demek her şey demek....Sermayesiz hiç bir yatırım kuramazsın.....Yeşili, turuncusu, mavisi, moru, olmaz.....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 4 Mart 2008; 16:20:16 >




  • ben size net bir ifade ile söyleyim bir senedir cleanmax kullanıyorum kesinlikle çekim gücü hafife alınamaz ve ben o thoması da gördüm kesinlikle mukayese edilemez ne sağlamlık nede kalite açısından
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ROBINHOOD


    2. Asla yeşil sermayeye para kazandırmam...

    Bu bile İhlas almamak için başlı başına bir sebep.Ben de aynı şekilde İhlas'ı asla satın alıp bindiğim dalı kesmem.Elin Alman'ına gitsin daha iyi.
    Taşkafa bey İhlas kaç ürününü burada satıp kaçını ithal ediyor.Ya da burada ürettiği malların hangi parçaları yerli hangisi ithal?
    Eğer piyasada onca aç insan geziyorsa bunun sorumlusu ithal mal alan tüketici değil,Dünya'nın parasını cebe indirdiği halde hala 10. sınıf dandik mal yapıp bunu 1. fiyata satan işadamlarımız emin olun.
  • _yavuz_ nick değiştirdim doru söylüyosun ihlasta satıs müdründen gecilmiyor ayrı bi topik vardı orayada yazdım ama arkadasların ürüne mi yoksa şirketen mi memnuniyetsizliği var onu anlamadım sanki kullandıkları bütün elektronik ürünler türk mali ??????
  • WWW.AURACLEANMAX.İNFO


    AURACLEANMAX HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN 0542 508 72 69 0506 358 0 999

    www.auracleanmax.info
  • BENDE SULU BİR SÜPÜRGE ALMAK İSTİYORUM AYLARDIR BURDAKİ YAZILARI OKUYORUM DAHA ÇOK KAFAM KARIŞTI TAM PHILIPS MARATONA KARAR VERMİŞTİM Kİ BİRDE BAKTIM ODA SULU DEĞİLMİŞ SUSUZ SİSTEMMİŞ HERALDE CLEANMAXDAN BASKA SANSIMIZ YOK RAİNBOWU ALAMAYACAGIMA GÖRE CLEANMAX BİLE PAHALI GELİYOR ACIKCASI
  • MERHABALAR BEN AURA CLEANMAX TEMIZLIK ROBOTU SATIŞ MÜDÜRÜYÜM İHLAS HOLDİNG MERKEZ BİNASINDAYIM 6 YILDIR BU İŞİ YAPIYORUM ÜRÜN HAKKINDA HER TÜRLÜ DETAYLI BİLGİ İÇİN ARAYABİLİRSİNİZ

    0536 462 85 18
    0555 346 91 23
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ilyas kır

    MERHABALAR BEN AURA CLEANMAX TEMIZLIK ROBOTU SATIŞ MÜDÜRÜYÜM İHLAS HOLDİNG MERKEZ BİNASINDAYIM 6 YILDIR BU İŞİ YAPIYORUM ÜRÜN HAKKINDA HER TÜRLÜ DETAYLI BİLGİ İÇİN ARAYABİLİRSİNİZ

    0536 462 85 18
    0555 346 91 23


    Aura Cleanmax'ın ağız emiş gücünü watt cinsinden buraya yazabilir misiniz?Mesela 250w,400w.Yalnız motor gücünü veya motor devrini sormuyorum.Bu güne kadar defalarca İhlas yetkililerine sormamıza rağmen bu konuda cevap alamadık.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.