Şimdi Ara

İherb Türkiye için bitmiştir maalesef (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.545
Cevap
3
Favori
113.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Online bağlanıp, böyle böyle şu konuyla ilgili bir mail atmıştım, acaba neden cevap verilmedi.. diye sorabilirsiniz aslında. Belki bu konuyla ilgili olan birimin mail adresini verirler.
  • Arkadaşlar İherb artık bu konulara cevap verme gereği bile duymuyor.Boşuna mesaj atıp vaktinizi harcamayın.Bu arada İherb ten airmaille 15 gün önce 2 sipariş vermiştim.Biri dün geldi.Paketin içi açılmış,içinden bir ürünü kim arakladı ise almış.Diğer ürün 15 gün oldu haber yok.İnşallah gelir diye ümit ediyorum.Bence beklemekte yarar var.Bu Airmail seçeneği ucuz olmasına rağmen pek güvenilir değil.Dilekçelerimizin sonucuna göre artk hareket etmek en iyisi gibi.Bekleyip göreceğiz artık.
  • bende bugun iherb den airmail şeklinde bir sipariş verdim toplamdan 4 adet ürün var... 1 adet 500 tablet bcaa + 2 adet 90 tablet prostat için complex bir ilac + 1 adet 100 tablet Korean Ginseng... kargo dahil 70 dolar ağırlık toplam 2.0 LBS = 910 GR sizleri durumdan haberdar edeceğim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgedik06 -- 12 Şubat 2011; 0:43:18 >
  • Gelmese bile gümrükten değil, çalındığı için olacağını düşüneceğim ben açıkcası. Çünkü çoğu kişinin siparişi geliyor, şu an yasak olsa hiç gelmezdi.
    Takipsiz posta diye araklayıp hırsızlık yapılıyor bence. Nasıl olsa kaybolmuştur diye araştırmayacağız falan...
    Haram mal yemek ne kadar hoşlarına gidiyor, orası da ayrı konu. Şu verdiğim sipariş gelsin yada gelmesin ben bu olayları gördükten sonra bir daha
    takipsiz posta ile alışveriş yapmam, registered post ile gönderirler yada bir müşterilerini daha kaybederler.
    Bence alışveriş yapan herkes iherb'e mail göndersin ki adamlar çoğunluğu görüp kaale alsın. Kargo olmasa bile registered post(kayıtlı posta) seçeneği konulması için baskı yapalım.
    Bu hepimizi ilgilendiriyor çünkü.
  • Arkadaşlar bu iherbin çözebileceği bir mesele değil.Çünkü adamlar dünyanın hemen her ülkesine gönderi yapıyorlar.Çok büyük anlaşmaları var.Sadece Türkiye için satış politikalarını değiştirmezler bence.Geçen sene Yunanistanda da aynı durum olmuş.Herhangi bir değişiklik yapıp kayıtlı posta falan uygulamasına geçmemişler.Bu işi bizim Gümrük müsteşarlığı çözecek.En iyisi bekleyip görmek.Bende son başıma gelenlerlerden sonra İherb yada diğer sitelerden artık Airmaille birşey satın almayacağım.Almak isteyen arkadaş olabilir ama kaybolma yada içinden bazı şeylerin çalınma riski yüksek.Başka illerden arkadaşlarlada konuştum İherb ten Airmaille sipariş vermişler.3 hafta olup gelmeyen olmuş.Bir arkadaşada Postaneden Tarım Bakanlığından evrak falan getirin demiş vermemişler.

Orijinalden alıntı: alibaba392
    Bir arkadaşada Postaneden Tarım Bakanlığından evrak falan getirin demiş vermemişler.

O evrakların ne olduğunu yukarıda gösterdim. Gördünüz mü incelediniz mi?
    Akıl var mantık var, o evrakları bir kişi mi düzenleyebilir yoksa firma mı?
    Bunu getirin diyen herkese sormak lazım.
  • omniaa bende senin gibi düşünüyorum,ama bildiğin gibi yetkili olan onlar şu anda.Adamlarla kavga falan etmek yada sözle dalaşmakla başımız daha büyük belaya girer ve bişey elde edemeyiz.Bildiğiniz gibi kitapta yada yönetmelikte yazan ile her zaman uygulamalar bir olmuyor ülkemizde.
  • Yok zaten ben kimseyle kavga edin, sözle dalaşın demedim asla. Ancak bu sorun devam edecekse ve Müsteşarlıktan beklenen açıklama da sorunu çözmezse hani, "hukuksal" yollara başvuracak arkadaşlara bir ipucu, ellerine küçük bir koz verdim sadece.. :)

sonuç istemediğimiz gibi olacaksa ki öyle gözüküyor tahminimce. dava açmak gerekli

yasaklar ülkesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magancı -- 14 Şubat 2011; 10:33:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Aynı mail'i adamlara tekrar yolladım, yine hiçbir cevap gelmedi. Anlaşılan bu konuda kararlılar.

Boşuna yorulma zamanında mymemoryede tonla mail attılar ,cevaplar hep olumsuzdu bir kere iptal oldumu birdaha zor.Hatta gümrük mevzuatı çözülse gene olmaz o kadar eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geberit

Boşuna yorulma zamanında mymemoryede tonla mail attılar ,cevaplar hep olumsuzdu bir kere iptal oldumu birdaha zor.Hatta gümrük mevzuatı çözülse gene olmaz o kadar eminim.

Öyle deme.. bu konuda iherb tekrar kargoya seçeneğine dönmeye hazır, yazıştım onlarla. Yeter ki gümrüklerdeki sorun çözülsün diyorlar.

Orijinalden alıntı: omniaa

Umutcan ve ogameci

iherb'e yolladığınız maile cevap geldi mi?

hayır dostum.

> > < <
  • 27 Ocakda sipariş verdim ekde resimde gorebilirsiniz, denemek amaclı idi, o yuzden gıda takvıyesi almadım, gecen 11.02 cuma ptt ile teslim edildi...

• 27 ocakta iherbten Airmaille bende sipariş verdim.Daha haber yok,büyük ihtimalle kayboldu diye artık postaneye sormaya gerek bile duymuyorum.Çünkü yaklaşık 3 hafta oldu.Normalde şimdiye kadar çoktan gelmesi gerekirdi.Bir kez 1 haftada gelmişti.Ümitlenmiştik,ama Airmailin sakat olduğu bir kez daha ortaya çıktı.En iyisi beklemek galiba.Artık İherb yada başka siteden Airmaille sipariş vermeyi düşünmüyorum.

27 ocakta iherbten Airmaille bende sipariş verdim.Daha haber yok,büyük ihtimalle kayboldu diye artık postaneye sormaya gerek bile duymuyorum.Çünkü yaklaşık 3 hafta oldu.Normalde şimdiye kadar çoktan gelmesi gerekirdi.Bir kez 1 haftada gelmişti.Ümitlenmiştik,ama Airmailin sakat olduğu bir kez daha ortaya çıktı.En iyisi beklemek galiba.Artık İherb yada başka siteden Airmaille sipariş vermeyi düşünmüyorum.

Daha önce amerika'dan siparişler verdim bir keresinde bir ayı geçmişti gelmesi beklemekte fayda var

27 ocakta iherbten Airmaille bende sipariş verdim.Daha haber yok,büyük ihtimalle kayboldu diye artık postaneye sormaya gerek bile duymuyorum.Çünkü yaklaşık 3 hafta oldu.Normalde şimdiye kadar çoktan gelmesi gerekirdi.Bir kez 1 haftada gelmişti.Ümitlenmiştik,ama Airmailin sakat olduğu bir kez daha ortaya çıktı.En iyisi beklemek galiba.Artık İherb yada başka siteden Airmaille sipariş vermeyi düşünmüyorum.

siparişin neydi?

quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Bana yurtdışından hiçbirşey 20 günün altında gelmedi bugüne kadar. Sizler yine şanslıymışsınız.
    Aldığımız şeyler gıda takviyesi olduğu için daha uzun sürede geleceğini düşünüyorum, eğer gelirse.
    Alternatif bir site bulmamız lazım, başka yolu yok. Iherb Türkiye'yi gözden çıkarmış durumda gibi görünüyor.

iherb kayıtlı posta koymadığı için Türkiye'yi gözden çıkarmış olmaz.. bizden çok daha büyük pazar olan Almanya ve Fransa'ya bile adamlar o şekilde göndermiyorlar. Bi nedeni var ki bu şekilde hiçbir yere göndermiyorlar.
    Bize tabi ki göndermezler.. Bunu yapmadıkları için iherb'ten yana umutsuzlğa düşmeyin.
    Gümrüklerdeki sorun çözülürse, bu çözümü iherb'e aktaracağız merak etmeyin, onlar da eğer yaparlarsa ona göre adım atarlar ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omniaa -- 14 Şubat 2011; 20:33:56 >

• omniaa

almanya ve fransa bizden neden daha büyük bir pazar olsunlarki :) belki bilmiyorsunuzdur, almanya dünyada 2. suplement cenneti... fransa da gelir dağılımı ve fiyat çeşit bakımından bizden gene 1000 kat daha iyiler bizde alabiliceğin whey markası 4-5 i geçmez devlet bu kulvardada vatandaşını nasıl mıkerim diye uğraşıyor distrbtr de ekliyor sonra ateş pahası 2 kilosu 160TL..
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.