Şimdi Ara

İğrenç ps joypad i bıktırdı artık (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
3.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gaiden

quote:

Orjinalden alıntı: defected

bu xbox seven arkadaşların alıp veremediği nedir bi anlasam ya ya joypad'i konuşucaz şurda bi rahat durun gidin oynayın xbox kolunuzla ergonomik ergonomikte millet fikrini söylesin...

tamam xbox'ın kolları mükemmel harika... o kadar ergonomikki insan tutunca sarılıp uyuyası geliyor... oley ne mutluki xbox sahipleri mükemmel bir kola sahip... tamam dağılın şimdi...

bana göre ps kolu rahat 6-7 saat oyun oynayıpta hiç bileğimin kolumun ağrısından sızlanmadım... oyunda hareket ederken sorun varsa problem kolda değil oyundadır... joypad'e teopkisi kötüdür...

babanın çiftlğimi usta burası milleti kovalıyosun

hacı öyle yapanı kovalican ya... ya oyun topiği olsa hadi enyse zaten xbox vs. ps3 tartışması kaçınılmaz son... da bari burada bırakın ya... yalanmı

• quote:

Orjinalden alıntı: ZarakiKenpachi

Evet analoglar kötü ancak futbol oyunlarında d-pad kullanımı güzel. 2 joystickin de kendine özgü avantajları var. FPS oyunları Xbox 360 joypadleri ile çok rahat oynanıyor, futbol oyunu PES ise Playstation 3 joypadleri ile daha rahat

Ne alaka ?

XBOX360 gamepad'i ile PES oynayamıyorsun sonra sadece FPS oyunlarında XBOX360 gamepad'i iyi diyorsun...

Bal gibide XBOX360 gamepad'i ile her türlü oyun oynayabiliyorum.

Tespitinde mükemmel yani

• KoalaX şu alaka,

ben xbox 360 gamepadi ile PES oynayamıyorum analog ile oynamadığım için. Yorumumun sonuna illa bence diye yazmam mı gerekiyor , kendi görüşlerimi yazıyorum sonuçta. Senin görüşlerin farklıysa sende onları yaz.
  • Hmmm olabilir ama yinede bana göre XBOX360 gamepad'i ile her türlü oyun oynanır yani en azından ben oynayabiliyorum.

İlk başlarda ben XBOX360 gamepad'i ile bırak PES'i ne Fifa 08 ne de EURO 2008 oynayabiliyordum ama oynaya oynaya alıştım sonuçta.

PS3 gamepad'i ile çok kez FPS oyunu oynadığım oldu ilk zamanlar ona da hemen alışmıştım ama asla ve asla XBOX360 gamepad'i rahatlığı yok PS3 gamepad'in de...

PS3 gamepad'in de PES oynaması daha rahat tabi ama XBOX360 gamepad'ine de alıştıktan sonra benim için bu olayı bi önemi kalmıyor.
  • 1 : xbox 360 joistiği dünyanın gelmiş geçmiş gelecek en iyi joistiğidir

2 : ps3 joistiği ( şu ana kadar toplam 250 milyona varan konsol satılmış + alanların yarısıda 2.joistik aldı desek 375 milyon kişi oynamasına rağmen ) dünyanın gelmiş geçmiş gelecek en kötü joistiğidir

3 : bu yaklaşık 375 milyon kişi kesinlikle ve kesinlikle kabul etmelidir ki ps3 joistiği berabttır aksini iddaa eden kendini kandırır Allah muhafaza dinden çıkar

bugün bazı 3 dünya ülkelerinde xbox 360 joistiği yerine ps3 joistiğini yiğeleyen kişiler hakkında xbox 360 joistiğine şirk koşmaktan dolayı çeşitli davalar açılmıştır hatta İran da 3 kişinin idamıyla sonuçlanmıştır.

Siz siz olun Allah ın bize verdiği xbox 360 nimetine laf etmeyin çarpılırsınız yarın beraat kandili mesela gidin şükür namazı kılın...

tövbe tövbe
  • quote:

Orjinalden alıntı: quatronic

quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

quote:

ps3 ün joypad ini beğenmeyenler bi zahmet uzak dursunlar o zaman nasıl nişan alamıyorsunuz ya?? ben cod 4 de online oynarken salisesinde sniper la ta nerdeki adamın kafasından vuruyorum. aleti karalamaya çalışmayalım Eğer iyi kontrol edemiyorsanız ya joyped de sorun oluşmuştur yada sizin el ayarınız bozuktur.

Biz bu aletlere o kadar para veriyorsak tabiiki beğenip beğenmemek bize kalmıştır, ne oldu zorunamı gitti!!!

Sen beğeniyorsan sana sixaxisle mutluluklar dilerim, diğer ps3 sahiplerinin beğenip beğenmemesi onları ilgilendirir, ps2 zamanında da bu kolu beğenmezdim halen de berbat olduğunu düşünüyorum, öyle herşeye atlama sen.

Bu kolu bu kadar beğenmeyen varsaki bunlar bizzat ps3 sahipleriyse kimse bu kolu savunmaya kalkmasın.

NE ZORUMA GİDECEK PARASI OLAN İSTEDİĞİNİ ALIR. BU ARADA İYİKİ PS3 KIRILMADI. NEDEN KIRILMASINI İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ BENİM DİĞER İŞİM PS3. SIFIR JELATİNİNDE EBAY DAN 65-70 YTL ARASI PS3 OYUNU GETİRTİYORUM 80-90 YTL YE SATIYORUM. VEYA GG DAN AÇIKA RTTIRMA İLE 35-40 YTL YE OYUN ALIYORUM 55-60 YTL YE SATIYORUM. HEM OYUN OYNUYORUM HEMDE PARA KAZA NIYORUM. BU SAYEDE PS3 DE OYNAMADIĞIM OYUN HEMEN HEMEN KALMADI...

BU ARADA PS3 ÜN KOLUNU Bİ SİZ BEĞENMİYORSUNUZ ALLAH AŞKIN AYABANCI FORUMLARA GİRİNDE BAKIN BAKALIM JOYPED DEN RAHATSIZ OLAN VAR MI

Yabancı forumlarda da çok gördüm beğenmeyen, kaldıki beğnmek zorunda değilim, ellerim büyük, iri bir yapıya sahibim elimde kayboluyor, rahatsız oluyorum banane başkasından.

Bir de oyun mevzusuna nereden girdin anlamadım, orjinal savunuculuğu öyle yapılmaz.

Benim sırf PCde bile orjinal olan birsürü oyunum var, x360ta da orjinal oyunlarım var, ps3te haliyle var. Ayrıca geniş bir DVD film kolleksiyonum var ki bir çoğunu yurtdışından getirttim. Orjinal savunuculuğu alıp satmakla değil sevdiğin oyunu kolleksiyonuna katmakla olur. Orjinal oyun konsunda senden daha hassasımdır emin ol. Ama ben sadece değecek şeyin orjinalini alırım, x360 sahibi olmamın sebebi budur, değecek veya sevdiğim her oyunun platformu ne olursa olsun gider orjinalini alırım (oyununu korsanından bitirsem bile değecekse gider orjinalini alırım), öyle zorlama ps3te kopya yok mecburen orjinal olıyoruz durumu değil, orjinali alan her platformda alır, filmleride alır her şekilde bütçesi yettiğince orjinal kullanır. Bütçe yetmiyorsa ona birşey diyemem kopya veya orjinal kullanmak kişinin kendi insiyatifindedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 15 Ağustos 2008; 23:04:29 >

• @ Arsenic

Ps kolu kötü demişsin adam da gitmiş iyiki ps3 kırılmadı ne güzel orjinal oyunlar var alıp satıyorum para kazanıyorum diyor alakaya maydanoz gel bize bazı bazı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 15 Ağustos 2008; 22:47:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

@ Arsenic

Ps kolu kötü demişsin adam da gitmiş iyiki ps3 kırılmadı ne güzel orjinal oyunlar var alıp satıyorum para kazanıyorum diyor alakaya maydanoz gel bize bazı bazı

Diyecek birşey bulamayınca ne yazacağını şaşırmış herhalde.

quote:

Orjinalden alıntı: ereneren

1 : xbox 360 joistiği dünyanın gelmiş geçmiş gelecek en iyi joistiğidir

2 : ps3 joistiği ( şu ana kadar toplam 250 milyona varan konsol satılmış + alanların yarısıda 2.joistik aldı desek 375 milyon kişi oynamasına rağmen ) dünyanın gelmiş geçmiş gelecek en kötü joistiğidir

3 : bu yaklaşık 375 milyon kişi kesinlikle ve kesinlikle kabul etmelidir ki ps3 joistiği berabttır aksini iddaa eden kendini kandırır Allah muhafaza dinden çıkar

bugün bazı 3 dünya ülkelerinde xbox 360 joistiği yerine ps3 joistiğini yiğeleyen kişiler hakkında xbox 360 joistiğine şirk koşmaktan dolayı çeşitli davalar açılmıştır hatta İran da 3 kişinin idamıyla sonuçlanmıştır.

Siz siz olun Allah ın bize verdiği xbox 360 nimetine laf etmeyin çarpılırsınız yarın beraat kandili mesela gidin şükür namazı kılın...

tövbe tövbe

Burada senin dediğinin tam tersi bir durum var, biraz objektif bakabilsen anlarsın.

Biz kolu beğenmiyoruz diyoruz arkadaşlar nasıl beğenmezsiniz milyonlarca kişi beğeniyor diyor, beğenmek zorundamıyım. Sanki beğenmeyerek suç işliyoruz.

Burada kim x360 kolunu herkes beğenmek zorunda dedi, herkes istediği kolu beğenir oynar. Dikkat edersen beğenmeyenler arasında ps3'ü çok seven savunan kişiler de var.

Fan-boyluğun alemi yok iki konsolu da çok seviyorum yoksa almazdım, sadece sixaxis'i sevmiyorum bu benim kişisel düşüncemdir neden ps3 fan-boylarını rahatsız ettiğini bir türlü anlayamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 15 Ağustos 2008; 23:11:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ereneren

1 : xbox 360 joistiği dünyanın gelmiş geçmiş gelecek en iyi joistiğidir

tövbe tövbe

Xboxın ergonomiğinden geçtim görüntüsü bile daha güzel.

• quote:

@ Arsenic

sizin gibi ilk konsola ps2 ile başlayanlarla tartışamayacağım artık. siz daha küçükken ben nes imde orj. mario vs oynuyordum daha bu konuya girmiyorum arkamdan ne konuşursanız konuşun...

• quote:

quote:

@ Arsenic

sizin gibi ilk konsola ps2 ile başlayanlarla tartışamayacağım artık. siz daha küçükken ben nes imde orj. mario vs oynuyordum daha bu konuya girmiyorum arkamdan ne konuşursanız konuşun...

Bu kadar alakasız cevaplar yazmayı nasıl beceriyorsun anlamadım.

Bu arada aramızda sadece 2 yaş var ve ilk konsolum ps2 değil.

• quote:

@quatronic

Ne bu tavır hayırdır ?

Elimde 56 oyun var.

Bunları orjinalden hesaplasan tanesi ortalama 60 ytl desek o zaman hesapla bakalım kaç xbox bedavaya geliyor.

@alibey

Seviniyorum tabiki var mı diyeceğin ?

Nerden bakilirsa bakilsin korsana sevinen insan yanlis yapiyordur, bir de "aleti bedavaya getirdim" vs. demen de zaten yanlis. Korsan kullanimi yapimcilarin belini bukuyor.

Tabi ki simdi vergiler, gumrukler dattiri dottiri sarkisini okuyabiliriz yine ama bunlar bahaneden baska bi sey degil. Aleti alali 11 ay oldu diyosun 56 oyunun varmis, bu acgozluk degilde nedir? Hadi korsani kullandin ama en azindan bununla gurur duyuyormus gibi yapma ben mesela PSP'de oynuyorum ISO lari ama yanlis oldugunu biliyorum ama bunun icin sevinmiyorum, bu yuzden azcik azcik oynuyorum:)

Demem o ki yanlis dusunuyosun, korsan kullandan bile en azindan bunu heryerde soyleyip, Orjinal kullananlar dezavantajliymis gibi gosterme lutfen.

Soylerim Sebastiyan'a bak

• saa nyko zero oneririm, sixaxis ve titresim ozelliklerini barindiriyor, 3 farkli renk secenegi de var, L1R1-R1R2 tuslarinin konumlari sixaxise gore degisik, bende yok ama arastirdim

İğrenç ps joypad i bıktırdı artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anil92 -- 15 Ağustos 2008; 23:52:27 >
  • Xbox kolu harbi bomba ya
  • MHos'a katılıyorum, Xbox 360'ın yanında çok sönük kalıyor PS3'ün game pad'i.
  • Şu xbox gamepadini iyice merak ettim nasıl acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Armanius

Şu xbox gamepadini iyice merak ettim nasıl acaba

google den bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Armanius

Şu xbox gamepadini iyice merak ettim nasıl acaba

İğrenç ps joypad i bıktırdı artık

Al bak.

• sixaxis benim gibi ufak elli ve bilekleri 15 yıldır mouse kullanmaktan RSI olmuş adamlar için tek elle bile tutulduğunda varlığı hissedilmeyecek kadar hafif, muhteşem bir alet.
    xbox kolunu denedim, 15 dakka sonra sağ bileğim ağrımaya başlıyor, kucağıma falan oturtup kullanmak zorunda kalıyorum, sixaxis'te istediğim yere uzanıp oynayabiliyorum benim için de Sixaxis bu yüzden daha güzel.

üstelik 2. sini e-bay'den 20$'a aldım, dualshock çıktı çıkalı sudan ucuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: okean

sixaxis benim gibi ufak elli ve bilekleri 15 yıldır mouse kullanmaktan RSI olmuş adamlar için tek elle bile tutulduğunda varlığı hissedilmeyecek kadar hafif, muhteşem bir alet.
    xbox kolunu denedim, 15 dakka sonra sağ bileğim ağrımaya başlıyor, kucağıma falan oturtup kullanmak zorunda kalıyorum, sixaxis'te istediğim yere uzanıp oynayabiliyorum benim için de Sixaxis bu yüzden daha güzel.

üstelik 2. sini e-bay'den 20$'a aldım, dualshock çıktı çıkalı sudan ucuz.

Evet benimde demek istediğim buydu, ufak elli birisi için sixaxis ideal olabilir çünkü kol ufak ama büyük elli birisi (mesela ben ) için ufak kalıyor ve zorluyor, elleri ağrıtıyor.

Belki daha iri bir kol olsa sorun yaşamazdım bilemiyorum. Tabii eli çok terletmesi de ayrı bir sorun.

Özellikle PSN'den Tekken oynadıktan parmaklarım ve bileklerim sızlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 16 Ağustos 2008; 1:30:57 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.