Şimdi Ara

iGO yazılımları için 3D bina modelleri Toolbox ile indirilebilir !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3d binalar için güncelleme toolbox'tan verildi aşagıdaki resimdeki yerleri işaretleyerek cihazlara yükleye bilirsiniz..

not:turkeyforum'dan alıntıdır
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: _İMKANSIZ_

3d binalar için güncelleme toolbox'tan verildi aşagıdaki resimdeki yerleri işaretleyerek cihazlara yükleye bilirsiniz..

not:turkeyforum'dan alıntıdır

Selamlar Arkadaslar

Tum kullanicilardan yorum bekliyoruz. Bu bina katmani ozellikle sitelerde filan evinin onune kadar giden kullanicilar icin ciddi gorsellik farki yaratiyor.

Ayrica yine ekleyelim. Yetisti diye biliyorum, bir sonraki surumde konya'nin 3D si de eklenecek...

kolay gelsin

alim k.

• selamlar ben cihazıma turkey building dosyasını yükledim ancak bendeki güncellemelerde içerik listesinde yukarıdaki resimde görülen turkey landmark 1,3 mb lık dosya gözükmemektedir sadece poi harita ve building dosyası gözükmektedir. Cihazım piranha galileo neden landmark dosyasını göremiyorum acaba.

Ayrıca Başarsoft'a çok teşekkür ederim çok uzun süredir beklediğim bir özellikti 3D yapılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fndacil -- 24 Eylül 2010; 23:06:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fndacil

selamlar ben cihazıma turkey building dosyasını yükledim ancak bendeki güncellemelerde içerik listesinde yukarıdaki resimde görülen turkey landmark 1,3 mb lık dosya gözükmemektedir sadece poi harita ve building dosyası gözükmektedir. Cihazım piranha galileo neden landmark dosyasını göremiyorum acaba.

Ayrıca Başarsoft'a çok teşekkür ederim çok uzun süredir beklediğim bir özellikti 3D yapılar.

building dosyasını yükledinizse tamam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.