Şimdi Ara

IGN UK , 14000 adet Uncharted 2 beta kodu dağıtacak (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
0
Favori
8.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Error initializng session manager hatası alıyorum oyuna baglanmıyor... sizde de böyle oldumu
  • PSN'de bakim calismasi var su an , ondan girmiyor...
  • girdimmmm sonunda demo cokkk feciiiiii
  • Oyun tek kelimeyle MUHTEŞEM arkadaşlar
  • Arkadaşlar merak ettim de bu kodu nereye yazıyorsunuz? Elimde kod yok yanlış anlaşılmasın ama merak ettim
  • muhtesem kelimesı bu oyunu anlatmaya yetmez kelimelerin kifayetsiz kaldıgı oyun UNCHARTED 2
    agzım acık oynadı dun sabaha kadar star4- gny09 ben yok bolyle bır oyun bagırmak haykırmak aglamak ıstıyorum
  • ya şuan sıteye logın olamıyorum hata veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_turco_06

muhtesem kelimesı bu oyunu anlatmaya yetmez kelimelerin kifayetsiz kaldıgı oyun UNCHARTED 2
    agzım acık oynadı dun sabaha kadar star4- gny09 ben yok bolyle bır oyun bagırmak haykırmak aglamak ıstıyorum

Aynen, 4-5 saat beraber oynadık mükemmeldi.
    Ben oyundayım şu an gel girelim gene. Birilerinin party'sine girdim hiç kaybetmedik, hazine getirmede hep 5-0
    kazanıyoruz, çok çabuk level atladım. Bu akşam Co-Op Objectives yapalım. Hem uzun hem de baya eğlenceli.

• bende isterimmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

quote:

muhtesem kelimesı bu oyunu anlatmaya yetmez kelimelerin kifayetsiz kaldıgı oyun UNCHARTED 2

Ben oyundayım şu an gel girelim gene. Birilerinin party'sine girdim hiç kaybetmedik, hazine getirmede hep 5-0
    kazanıyoruz, çok çabuk level atladım. Bu akşam Co-Op Objectives yapalım. Hem uzun hem de baya eğlenceli.

level kac oldun 8dın benı gectınmı yoksa
    ya o hazıne goturme modu dehset acayıp zevklı en cok onda keyıf aldım

• Tüh ya bi oynayamadık dün geceden beri key arıyorum ama sanırım artık dağıtılmaz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

quote:

level kac oldun 8dın benı gectınmı yoksa
    ya o hazıne goturme modu dehset acayıp zevklı en cok onda keyıf aldım

Şu an 11'im, 12'e az kaldı.
    Evet en çok Co-op ve hazine götürme modları çok güzel. Hazine götürme Co-op'ta da var. Az önce oynadık.
    En çok orada puan kazandım zaten. 10 raund galiba, biz 8 e kadar gelebildik.
    En sonda gelen hayvani heriflerden biri öldürdü hepimizi. Stark, sen, ben rahat geçeriz orayı.
    Ya ben video upload ettim ama nereye upload etti bulamadım. Göstermiyor nereye ettiğimizi.

• us kodlar nezaman bilen varmı
  • aldım gitti ya... yalnız ben single demo var sanıyodum yokmuş. ayrıca bunun bi önceki betadan farkı ne onu da anlamadım boşuna almış oldum
  • defected versene bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

us kodlar nezaman bilen varmı

Evet bilen var mı ?
  • psn:sercii isteyen eklesin oynarizz
  • okuldan geldim su an 55% biraz sonra ss yagmuru yaparim video falan
    edit:bu arada sercan_beser'e tekrar tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LilxE07 -- 16 Eylül 2009; 14:19:30 >
  • arkadaşlar hayırsever var mı aranızda bana kodu verecek?evde olmadığım için bu fırsatı kaçırdım.ama kesin dh den iyi olan birisi çıkıp bana paylaşır oyunu
  • Paylaşıma bende varım.Yalnız bu sefer alıcı olarak.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.