Şimdi Ara

İgia Vibro Shape Zayıflama Kemeri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.395
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar http://www.birdunya.com/emarket/ProductDetails.aspx?ProductId=242417&CatID=9030&tabId= da saat 14:30 - 14:45 arasında İgia Vibro Shape Zayıflama Kemeri 118 YTL den 59 YTL ye dusecekmiş daha önce kullanan varmı zayıflatırmı beni aydınlatırsanız sevinirim

• hala 118
  • Boyle ürünlere bel bağlayanlar hala var mı? ya

Bu ürün 5YTL bile etmez. Alan da bir kenara atar, parası da boşa gider.

Hiç olmazsa o paraya gerçek bir kondisyon aleti alın, spor yapmanıza yardımcı olsun.
  • ya alan arkadaşlar faydalı olacağını soylemişti 130 kilo olsan sende herşeye bel bağlarsın ben denicem indirimleride baya ii gibi geldi bi kaç siteye daha baktım 59 cok uygun geldi bana
  • koşu bandı ve bisikletten gerisi yalan arkadaslar. Aldanmayın.
  • Alıcaksanız bu ürünü alın, başka marka aldım ucuz diye tek motorluydu, sadece gıdıklıyordu adamı, ama bu Vibro Shape adamı baya bi sallıyor..
    Ama bazı arkadaşların dediği gibi, tembel işi bu, oturduğun yerden zayıflama falan olmaz.. Binin bisiklete...
  • ben cok tembelim tam bana gore o saman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Omron m6 comfort tansiyon aleti
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sheyzade86

ben cok tembelim tam bana gore o saman

adam haklı.
  • quote:

ben cok tembelim tam bana gore o saman

Oturduğun yerde vücuduna elektrik verip kaslarını kasan-bırakan bir aletle gerçekten zayıflayacağını düşünüyor musun?

Sen spor yapma, sen boğazından kısma, ondan sonra bu dandirik aletle zayıflama hayalleri kur,hakkaten tam bir tembel hayali

Bak sen git bu fiyat civarında sana hareket yaptıracak kondisyon aletlerinden al.

Gerçi ne aşırsan al, sonuçta zihniyet ve motivasyon meselesi. Hangi aleti alırsan al tembel olduktan sonra, kararlı olmadıktan sonra o alet bir köşede paslanır.

Sen ne biliyon dersen, ben de 127 kiloya kadar çıktım şu anda 112 kiloyum ve en azından 100ün altına inene kadar devam edicem. Önemli olna boğazı tutmak ve spor yapmak. Onun dışında bir reçete yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Falcon-etti -- 6 Mart 2008; 13:56:40 >

• işte dostum sorun o bende bi mide var 3 bölmeli bildigin gibi diil hani basen insanlara bakıyorum bunlar insansa ben neyim die dusunuyom kanka anlıcan ben alim denim ya tutarsa
  • kampanya basladı arkadaslar ben alıyorum simdii
  • quote:

kampanya basladı arkadaslar ben alıyorum simdii

Al al Senin gibi tembeller olmasa millet nasıl para kazancak
  • Bu tür ürünler işe yarasa zaten sorun çoktan çözülmüştü arkadaşlar.

Biraz bu konularla ilgilenirseniz kilo ve özellikle yağ kaybının bilinçli beslenme (yeme-harcama ilişkisi) ile olabileceğini görürsünüz.

Aldığınız harcadığınızdan çok olduğu sürece koşsanız ne fayda. Eğer hayat boyu kullanabileceğiniz bir yeme bilinci edinirseniz sorununuzdan kurtulabilirsiniz. Yoksa, dönem dönem yapacağınız perhizler de, spor da, hele ki bu tür aletleri kullanmak da sizi nihayetinde kurtarmayacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.