Şimdi Ara

- IĞDIR - IĞDIR İL JANDARMA KOMUTANLIĞI [IĞDIR] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
12.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Karakoyunlu İlçe Jandarma'dan selamlar....
  • güzel bir yere benziyor karakoyunlu. Türkiyedemi yoksa Ermenistandamı? :):) biter kuzen merak etme. takma kafana ...
  • Arkadaslar Doğuda askerlik yapılacak en güzel yerdesiniz Iğdırı gezme imkanınız oldu mu bilmiyorum ,iklimi deseniz süperdir Mart ın başında havaların ılıklaşmaya başladığını bilrim, sabah-akşam soğuk olur o da normal. Iğdırda Maydonazda kahvaltı yapın ve nostaljide salep için benim yerime :)) 325. dedeniz...
  • navigator_ N kullanıcısına yanıt
    Üstad 369.dönem kısa dönem askeriz inşallah kastamonu ordan Iğdıra geçeceğiz. Kastamonu acemilikten sonra Iğdıra geçiş nasıl olacak ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim önclikl hayırlısı olsun, Iğdır 5. hudut Alay komutanlığında askerlik yaptım. Siizin de orasıysa, çok güzel bir yer; Vatanın her yeri guzel, Iğdırda sonucta askeriyenın içinde olacaksınız ama haftasonu çarşısı güzeldir, karnınızı doyurcak yer bulursunuz. Ben 2009 da ordaydım aradan 8 sene gecnis daha da gelismistir orasi. Akliniza bisy takilirsa cevaplarim. 325 Kd Dedeniz :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam benim acemilik Kastamonu orası hakkında üç beş bişey öğrendik. Ama bu Iğdıra geçişte KTM falan diyorlar tüylerim diken diken oluyor :D sizin askerlik yaptığınız yerde bir arkadaşım yapmış acemlikten sonra ben İstanbula gittim ordan uçakla ığdıra gittim diyor thy ücretsiz taşıyormuş artık orda havaalanında teslim oluyosun inzibata götüüryo diyorlar. KTM falan olmaz değil mi öyle

• Hocam senin jandarma ise jandarma merkeze daha yakin orasi da cok rahat diyorlardi.

Diger sorula ina gelince;
    Ben ordayken havaalani yoktu simdi yapmislar, ordan ister kendi imkaninla git istersen inzibat varsa seni askeriyeye gotururler, Igdirda ktm filan Yok. Ben erzurum ktm sinde kalmistim o da 1 gece.
    Bu arada ktm de igdirda nieye kalasn ki? Birligin IGdirdaysa zaten teslim olursun ok? Heyecan yapma akisina birak...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Ağustos başında çıktık işten Aralığa kaldım evde psikolojim bozuldu :) Merak ediyor insan haliyle ara ara ara kafayı yiyosun bir müddet sonra :) Eyvallah hocam bilgiler için teşekkürler
  • Merhaba arkadaşlar. Iğdır İl Jandarma da 370. Kısa dönem er olarak askerliği yapacağım. Iğdır nasıl bir yer beni neler bekliyor yardımcı olabilecek var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhanugur

Merhaba arkadaşlar. Iğdır İl Jandarma da 370. Kısa dönem er olarak askerliği yapacağım. Iğdır nasıl bir yer beni neler bekliyor yardımcı olabilecek var mı?

ilk merkez e gidip acemilik olacak.

cok guzel yerdir. biz 331. donem olarak baya eglenmistik.

eger koylere giderseniz, nobet tutup vakit gecirirsiniz.

merkez karargahinin icerisinde birde merkez karakolu mevcut. ben orada hareket biriminde yaptim. komutanlara yardimci olun, isleri onlar soylemeden yapin. sonrasinda zaten birlinte cikip carsida istediginiz gibi takilirsiniz. kimse size gik demez.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.