Şimdi Ara

iFFALCON MiniLED TV Serisi [ANAKONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mcgoktug Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
24
Favori
12.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

u95a modelleri QD-miniled. Özelliklerinin tamamı Samsung'dan iyi.

Kağıt üstünde evet daha iyi ama yinede emin olayım dedim hocam. Çok teşekkür ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onebelegidico -- 27 Ocak 2026; 15:35:3 >

Trendyolda fiyat hala aynı.

• Amazonda 55UP95A stoğa girmişmiydi? Lansman fiyatları çok iyiymişti, kaçtı. Amazonda 20k bakiyem vardı TCL Q7C alacam diye parça parça yüklüyordum ki o anda Q7C 52 den 56 oldu. İlaç gibi gelirdi 33k ya iffalcon almak. Neyse kısmet değilmiş, vazgeçtim TV almaktan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 27 Ocak 2026; 20:31:3 >

Evet girdi, ben sepete eklemiştim. 1 gün içinde tükendi.

55 lik miniled kaçtan satıldı hocam Hepsiburada gibi 33 küsürmüydü?

36500 diye aklımda kalmış. Dün HB'da da o fiyattan girmişti. 33 küsür lansman fiyatıydı.

Lansman fiyatı çok iyiymişti kaçtı o fırsat. 36.5k da iyi aslında muadil TV ler çok pahalı ona kıyasla. Amazonda stoğa girerse alacağım mutlaka. Bu arada TCL Home uygulamasına bağlı mı acaba cihaz bilginiz varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 27 Ocak 2026; 20:59:31 >

Kullananlar yorum yapabilir. Bilmiyorum.

Bende şeytana uyup TCL 55C745 modelii satıp 75U95A modelini aldım. Hepsiburada üzerinde teslimat pazar günü gözüküyordu. Pazar günü sağlam şekilde elime ulaştı. Pzartesi sabah 9 civarı müşteri hizmetlerini aradım aynı gün öğleden sonra 14.00 gibi servis gelip kurulumu yaptı. şu an için sorunsuz kullanıyorum. Dikkatimi çeken sehpa üstünde kullanıyorum. Böyle bir TV duvara monte etmek gerek. Tv ayakları bana biraz zayıf geldi. Tv'yi elleyince hafif sallanıyor. Orta şiddet depremlerde yere düşecek gbi sanki. 55 inc sonrası 75 inc çok büyük oldu. salonum 30 mt2. ortalama tv ile koltuk arası 2.5mt.. şuan için bir problem yok. geldikten sonra bütün piksel testlerini yaptım. bir problem görmedim. Dikkatimi çeken durum. Böyle bir premium TV'ye neden Mediatek işlemci konur. Qualcomm varken. Sorularınız varsa cevap verip destek sağlamaya çalışacağım.

• djtato kullanıcısına yanıt

Maliyeti yüzünden. TCL'in alt markası olması ve ucuz olmasına adına maliyeti düşürmek için başta işlemci olmak üzere her kalemde daha ucuz olan marka ile devam edilir.

tcl nin c6k olan qd miniled ürününde de galiba aynı işlemci var hocam. u95a neredeyse c6k ile aynı. Sırf önüne gelene ücretli işbirliği yaptığı için garip bi şekilde firmaya güvenemiyorum. Bugün 2. gün kurulum için hala aramadım. Muhtemelen 1-2 hafta daha bekletip duruma göre kurdurmadan iade edeceğim.

Orijinalden alıntı: mcgoktug

HB , 55U75A fiyatını her gün biraz biraz arttırıyor. Geçen hafta 600TL fazlaydı, şimdi 1500TL fazla.

Trendyolda fiyat hala aynı.

Artık 2000TL fazla olmuş. 2-3 günde bir 500Tl fiyat artışı yapıyorlar. iFFALCON MiniLED TV Serisi [ANAKONU] 

Ben de 85U95A modelini 20 Ocak'ta satın aldım. 24'ü teslim edilecek görünüyordu hala kargolanmadı bile. Bugün en sonunda bir cevap alabildim Hepsburada'dan. 6 Şubat'ta stoklara giriyormuş. Sonrasında 1-3 iş günü içerisinde kargolanır dedi. Sözde ön siparişten aldık bir de, hala stok bekliyoruz şaka gibi. Süreç daha fazla uzamaz umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-DOG -- 29 Ocak 2026; 13:59:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yine tarih değiştirdiler demek. Bana da en son 4 Şubat'ta stokta 5 Şubatta sizde olur dediler. İffalconla konuştum 5 gün içinde 85 ve 98 inçler stoklarımızda olacak diyor. İyi de bu zaten ön sipariş ben zaten sipariş verdiğimde kargoya sonra verileceğini bilerek aldım sen ön siparişe açtığın ürünü tedarik edemiyorsan sorun büyük. Önsiparişe 50 tane 85" açtın de senin zaten ilk etapta en az 100 tane getirmen gerekiyor ki ürünü satıştan çekme. Almak isteyenler HB,Amazon,Trendyol'da satışta olmadığı için alamadılar bile. Bizim gibi almayı başaranlar da ürünü 20 gün sonra alacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Şöyle bir avantajımız olacak, fiyatlar da güncellenecek stoklar yenilenince. Qled modelleri güncellenmiş ve artmış bile. 72 bin tl falandı 85 inç Qled modeli ama bugün baktım 80 yapmışlar mesela. Miniledler de her türlü artmıştır. Stoklar güncellenice göreceğiz bakalım. Ön sipariş falan hikaye, saçma sapan iş yaptılar gerçekten. Bir de her aradığımda isterseniz iptal edelim deyip durdular. Güncel fiyattan daha yüksek olacak belli ki, öyle anladım bu ısrarlarından. Anadolu çocuğu yer mi be :)

Bende de her aradığımda bekletmek istemeyiz sizi isterseniz iptal edelim dedi. Yok ben bekleyeceğim dediğimde gelene kadar iptal etme hakkınız mevcut dedi ama ne telafi için bir indirim ya da başka bir hediye teklif eden olmadı. Almaya gönüllüler ama vermeye rızasızlar. Normalde geçen Cumartesi bende olması gerekiyordu ürünün. Sonra bu pazartesi kargoya vereceklerdi sözde o da olmadı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

iFFALCON MiniLED TV Serisi [ANAKONU]
    iFFALCON MiniLED TV Serisi [ANAKONU]

• demirkoparan kullanıcısına yanıt

sesini duydular galiba hocam. az önce 53 e düştü 65 inç :D

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.