< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Hepsiburada tüm modellere 3-5 bin ekstra zam yapmış Amazonda iFFALCON 75U95A 64.999 TL iken Hepsiburada ise 67.999 TL şansa bulunduğum bölgeye de TV göndermiyor Amazon, |
|
|
selamlar, 85inç olanı almayı düşünüyordum ama fiyatı 95000 TL yapmışlar. 75 inç e düştüğüm zaman ise şu 3 model arasında kalıyordum ki fiyatlandırma beni 75u95a serisine zorluyor. yine de fikrinizi öğrenmek isterim; evde samsung ses sistemi var bu yüzden samsung 75QN70F olan model 77000 TL bandında, TCL 75C6K aynı özelliklerde ama fiyat 90000 TL bandında, ifffalcon ise son baktığımda 65000 TL bandında idi. şu an kullandığım TV ise TCL 65C645 modeli... iffalcon 85U95A modeli için fiyat mı takip edeyim bilemedim. Diğer modellerin eşdeğer 85inç leri ise alamayacağım bir TL bandında. Link atmaya izin veriliyorsa epey den karşılaştırma sayfasını bırakıyorum. Seyir zevki açısından hangisini tavsiye edersiniz?... Just a moment... https://www.epey.com/televizyon/karsilastir/1010265-1012378-1041955/samsung-75qn70f_tcl-75c6k_iffalcon-75u95a |
|
Bu konuda yalnızca iffalcon kullanıcıları deneyimlerini paylaşıyorlar. Çok yeni bir marka olduğu için karşılaştırma yapmaları zor. Alttaki konuya yazarsanız oradaki bilgili üyeler sorunuza hızlı dönüş yaparlar. |
|
|
|
|
Sitesinde 85 inç için MAT panel diyor diğerleri parlak ekran göründüğü kadarıyla 85 inç dışındaki modelleri alan arkadaşlar ekranın MAT olmamasının bir eksikliğini gördüler mi acaba? Ben 75 inç alacam ama 85 inç ile arasındaki tek fark inç farkı değil ekranın MAT olma durumu kafamı karıştırıyor |
|
Evet hocam açılabiliyor. Samsung 55q60r vardı onda da açılıyordu ama ne zaman bu hdr yi açsam görüntü çok bozuluyor. Bi ayarı varsa bilmiyorum. Yada tv nin kendi hdr si açık, windowstan da açınca 2 tane hdr çakışıyor olabilir mi bilmiyorum. Bende bu yüzden hep kapalı kullanıyorum. ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Sizin yorumunuzu gördüm, Amazon'dan 55 inç olanını hemen sipariş verdim. Bakalım, umarım buna değer. Lansman fiyatı 33 bin küsurdu; 3.500 TL fazla ödemek zorunda kaldım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
bu modeli mi sipariş verdiniz? ben de bunu almayı düşünüyorum. iFFALCON 55U95A 55 İnç Smart TV 4K QD-Mini LED Yüksek Parlaklık HDR 10+ Gaming Google TV, 144Hz Doğal Yenileme Hızı, ONKYO 2.1 Hi-Fi, Dolby Vision Atmos, MEMC, AI Modu, Game Master (2026 Model) https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0GG9W4J6C/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1 |
|
Evet bunu sipariş verdim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
İyi yapmışsın, hayırlı olsun, güle güle kullan. Benimki de 11 Şubat'ta teslim olacak. Aslında ben de LG OLED istiyordum ama fiyatı 70 bini geçmiş. Mecbur iFFALCON aldım, umarım güzel çıkar. Aslında çok bir beklentim yok. Evde şu an kullandığım LG NanoCell 49 inç. Millet, Mini-LED farkını göreceksin' demişti; ama bakalım LG'den iyi çıkacak mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ön sipariş kampanyası ocak sonu bitmiş sanırım, sonrasında fiyatı bayağı yukarı gitti. Bugün fiyatı biraz aşağı inmiş. 55 inç modelin lansman fiyatı 33.300 TL idi; şu an ise 37 bin TL. Arada 3.700 TL fark var. Tabii ki daha pahalı ama 'Tekrardan zam yaparlar' korkusuyla aldım. Birkaç gün sonra 50 bin TL olmayacağının garantisi yok maalesef. İhtiyacın varsa al bence. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|