Şimdi Ara

if else komutlarıyla css yazdırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar php'de basit bir şekilde if else komutlarıyla şunu yapabiliyorum:

if (gosterilsinmi == 1){ echo "style:color:red"; }

Ben asp.net tarafında nasıl yapabilirim. Sayfanın html tarafına yazacağım if koşullarını çalıştırma imkanım var mı? Yoksa kod tarafında bu deyimi nasıl oluşturabilirim.

Bu tarz bi kontrol yapabilirsin sanırım.

göstersin mi 1 ise red, değil ise black olacak şekilde..

Kolay gelsin

ForeColor='<%# gostersinmi == 1 ? system.drawing.color.red : system.drawing.color.black %>'

<%#(Eval("Icerik").ToString().Length>200)?Eval("Icerik").ToString().substring(0,100):Eval("Icerik").ToString()%>
    gibi ifl erede sokabilrsin
    Sefalete mahkum olmanın memleketin kaderi olduğuna inanmışcasına ve bunu kabul etmişcesine memleketin meselelerine vatandaşlarının ihtiyaclarına medeni ve ileri bir bir hayata kavuşmanın icaplarına nasıl omuz silkelercesine lakayit kalındıgını görüp yaşamış olan bir memlekettir türkiye Adnan Menderes
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cmd copy komutu
    10 yıl önce açıldı
    javascript içinde php
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.