Şimdi Ara

iett şöföründen yediğim mağara ayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Direkt olaya gireyim; bineceğim otobüsün önünde yaşları 20-25 arasında değişen takım elbiselerinden şöför oldukları anlaşılan 4 genç konuşup güşülüyorlardı.Ben de elini otobüsün kapısına dayayıp bineceğim otobüsü sahiplenen şöförün yanına yaklaştım ve aramızda şu diyalog geçti;

Ben:Abi hemen kalkar mı?
    Şöför:Oturursan hemen kalkar gulum
    Grup:Hüloooğğğ heboloyyyyy

Aklıma ''O espri yapıldı gülüm'' yada ''ooo halin feci gülüm'' gibi karşılıklar geldiyse de benden ortalama 3-4 yaş büyük bu genç ve dinamik grubun ağzımı elime vermemesi için susup otübüse bindim.(17 yıl 10 aylığım)Planım otobüste AYAKTA DURURKEN efsanevi bir ayar düşünüp ön kapıdan inerken söylemekti.Ama gelin görün ki aklıma bişey gelmedi ve anca ineceğim durağa yaklaşınca ürkekçe yanına yaklaştım yanında o gruptan biri daha vardı

ben:İndirir misin(aklımca ince bir kinaye yapıyorum)
    şöför:nasıl burda mı
    3.adam durumu çaktı ve:ooo öyle canımız istediğinde indiremeyiz
    şöför&adam:

o sırada durağa geldik şöförü kapıyı açtı ve

şöför(radyodaki stand-up spikerleri gibi bi sesle):Umarım hizmetimizden memnun kalmışsınızdır yine bekleriz
    ben:Ayaktayken iniyomuymuş diyip poor ve ergence bir karşılıkla tabanları yağladım

Acaba en ideal karşılık nolurdu beyler yardım edin ne deseydim acaba diye düşünüyorum ilk anda mı vermeliydim karşılığı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruler of the seas -- 21 Ağustos 2013; 18:21:34 >

• Ben olsam dişlerini ellerine verirdim sende ılıma var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kafa göz atın demişsiniz de adamı fiziksel duelloda değil de dil duellosunda yenmek istedim de hala aslında şöyle diycektim mors olcaktı falandıydı filandiydi diye fanteziler kuruyorum kafamda
  • ücreti şimdi mi vereyim eline,yoksa arkadan mı alırsın deseydin ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhfade -- 21 Ağustos 2013; 20:06:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicosgun

ücreti şimdi mi vereyim eline,yoksa arkadan mı alırsın deseydin ya.

• dostum sana fatality yapmışlar haberin yok

• Yazdiklarindan bi halt anladiysam suan bulundugum ucagin penceresini kirip normal kapidan inmek nasip olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kanırtmışlar

• adam seni ters tutup düz... sen hala ne diyon bilader deyip kafayı gömseydin
  • İlk yapılandan sonra yeni camiden geçiyor mu dicektin, geçmez deyince öpiyim de geçsin diyerek aynı mağaralıkta bir ayarla moonwalk yaparak yerine otururdun.

EDit: Iett'miş, şahsen yapmıştım karşılık olarak acayip küfürler yedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihilum -- 21 Ağustos 2013; 20:19:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicosgun

ücreti şimdi mi vereyim eline,yoksa arkadan mı alırsın deseydin ya.

hahaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: WirLebenAutoss

Yazdiklarindan bi halt anladiysam suan bulundugum ucagin penceresini kirip normal kapidan inmek nasip olsun.

gprs 'i kapat yoksa g*te gelirsin uçak düşer mazallah :D
  • asosyal mısın ?

• onu otobüsü ayakta kullanmak zorunda bırakman gerekirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root -- 21 Ağustos 2013; 20:24:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: All Hail The King

Ben olsam dişlerini ellerine verirdim sende ılıma var.

hı hı tabi
  • topluluk içinde biri başkasını neden rezil eder, etmek ister? gizli aşağılık kompleksi.

bu sanada bulaştı artık ya bu olayın ezikliğiyle yaşıycan yada onlardan biri olucan.

uzak ihtimal bunu hiç takmayabilirsin.
  • şöför ya özgüven damarı bulmuş yada düşündüğüm gibi sürü psikolojisi.Bunu kendimde de gözlemliyorum diğer insanlarda da.İnsanlar bir grup içindeyken özgüvenleri daha yüksek oluyor.Bunu lisedeyken kızlarda da fark etmiştim.Tek tek bakıldığında hepsi utangaç olan kızlar bir araya geldiklerinde 'crazy girls' kesiliyorlardı

O değil de ben siyasal okuyacağım ama otobüs şöförü gazete kağıdına sarıp elime verdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruler of the seas -- 21 Ağustos 2013; 20:45:46 >
  • Topmusun ki bana kalkacak diyecektin

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr faruk

quote:

Orijinalden alıntı: All Hail The King

Ben olsam dişlerini ellerine verirdim sende ılıma var.

hı hı tabi

Sizin gibilere ibret olsun diyede girişte sallandırırdım.

• Suratına tükürüp kaçardım ben
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.