Bildirim
İETT Elektronik Bilet nerden alınır?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Akbil doldurulabilen her yerden alınabiliyor diye biliyorum. Emin değilim ama. -
Topkapı-İett garajından alınabiliyor ama kampanya falan değil yani fiyatı artık 6 tl oldu elinizde 10tllik varsa onlarıda iade edebiliyorsunuz :D -
istanbul anadolu yakasındaysan pendikten temin edebilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: In God We Trust
Topkapı-İett garajından alınabiliyor ama kampanya falan değil yani fiyatı artık 6 tl oldu elinizde 10tllik varsa onlarıda iade edebiliyorsunuz :D
Pazartekke durağının bir üst sokağındaki yer değil mi? -
bende bir hatırlatma yapayım akbilinizi almadan evden çıkmayın iett şoförleri artık akbil basmıyorlar özel halk otobüslerinin şikayetinden dolayı bugün otobüste bayağı uğraştım akbiliniz varmı acaba v.s diye -
quote:
Orijinalden alıntı: Terliksi Hayvan
quote:
Orijinalden alıntı: In God We Trust
Topkapı-İett garajından alınabiliyor ama kampanya falan değil yani fiyatı artık 6 tl oldu elinizde 10tllik varsa onlarıda iade edebiliyorsunuz :D
Pazartekke durağının bir üst sokağındaki yer değil mi?
O durağı bilmiyorum ama Topkapı sondurağın olduğu yerin aşağısın da tramwayın geçtiği cadde üzerinde.Kimliğinizi unutmayın yoksa içeri giremezsiniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X