Bildirim
IEM Gamescom KÖLN Kazananı: Counter Logic Gaming! (8. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Dün yayında shushei onlarla biraz çalıştığını ve fena olmadıklarını söyledi. Daha doğrusu yayını yarıda açtığım için shushei mi bilmiyorum ama dün yayındaki kişi söyledi. Takımın Polonyalı olduğu, konuşanın ses tonu ve bait'i bayıt gibi söylemesinden shushei olduğunu düşündüm.
Frag eXecutors sandım tamam fail oldu. Ayrıca bugün atn maçı yokki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmur adam -- 19 Ağustos 2011; 11:40:18 > -
ses görünyü kordinasyonu mu bozsuk yoksa sorun bende mi -
Nasıl bir ayrıncılık bu ya dünya çapındaki yayını almanca eleman sunuyor. Hiçbir şey anlamıyorum. -
herkezde reginald ın bermuda şortundan var -
quote:
Orijinalden alıntı: SilentDays
ses görünyü kordinasyonu mu bozsuk yoksa sorun bende mi
Refresh yap.. Bende düzeldi.. -
ingilizceler müthiş ama ya -
Sen starcraft2'deki konuşanları görsen o kadar komik ki onları dinlemek. oGsMC'nin ingilizce röportajını bulursan eğlenmek için izle derim. -
replay linkini bulamadım bulan ekleyebilir mi? -
wowwwwww -
FB için güzel plan kurmuşlar -
Candy Panda efsane öldü -
Tam yazacaktım anca uyandım kim yendi diye, maç ertelenmiş. Ne şanslıyım -
oha mükemmeldi o cv, prensip olarak yenilenleri tutmama rağmen bi sempati oluştu fnatice -
su jungler olayına cangla demeleri yok mu... -
Nasıl bir fighttır bu
Aynı olay gankde oldu. %5 hp barla kaçıyor ikidir Fnatic'dekiler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 19 Ağustos 2011; 12:14:36 > -
O kaçıştan sonra hepsi kurtulur dedim ama olmadı -
Oha süperdi fighttı, bastır sk -
şimdi oynanan maç canlı mı replay mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: RæmireZ
şimdi oynanan maç canlı mı replay mı?
Canlı..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X