Şimdi Ara

IEM Gamescom KÖLN Kazananı: Counter Logic Gaming! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
720
Cevap
0
Favori
15.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.youtube.com/watch?v=eJAN1oDRJpk bilmeyenler için.

OCELOTE #1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmur adam -- 19 Ağustos 2011; 12:45:10 >
  • McLaren wall süperdi.

Blue hala Tristana'da "Worth it" demesi lazımdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dovahkiin -- 19 Ağustos 2011; 12:46:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Lamia neredeyse build bitirdi Candy Panda daha Phantom yapacak. SK bunu alırsa Nyph ve Ocelote sayesinde olur. Zaten yanlış hatırlamıyorsam elemelerde de son anda Nyph'ın soraka ultisi sayesinde bir geri dönüş yaparak kalmışlardı finallere.

Valla hakkını yememek lazım adamların, mükemmel oynuyorlar fnatice karşı. Fnatici bu kadar zorlayan başka takım olmamıştı.
  • İyi kapışıyorlar B grubundan bunlar çıkar herhalde
  • DH'de shushei'yi konuşmuştuk bu turnuvada ocelote'u konuşacağız görünüşe göre.

Ahmet// tsm>fnatic göreceksiniz eşleştiklerinde!

Ama doğuştan SK'lıyım tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmur adam -- 19 Ağustos 2011; 12:47:27 >
  • clgaming takım oyununu bu sefer becerirse karşısında durabilecek takım zannetmiyorumki olsun fakat bi kopukluk var uzun süredir.

edit:sk takımında ashe-anivia tankların çok arkasında kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papy0n -- 19 Ağustos 2011; 12:52:46 >
  • Yeter artık ya bir team fight olsun birisi kaybetsin çok uzadı maç---- ve bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UchihaEziği -- 19 Ağustos 2011; 12:55:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

clgaming takım oyununu bu sefer becerirse karşısında durabilecek takım zannetmiyorumki olsun fakat bi kopukluk var uzun süredir.

bigfat katılmıyor diye duymuştum. Çok nadir gördüm takım olarak oynadıklarını. Hepsi solo takılıyorlar. Pek ümitli değilim clg den.
    TSM ne fnatic ne de sk yı yenebilir gibi gelmiyor. Oyunları fazla agresif, pek düşünmeden oynuyorlar.

LAN DALMAYIN OLM ŞU TANKA ÇILGIN MISINIZ NESINIZ
  • Şu Wetdream ile Wickd'in Amumu'nun peşinden koşması beni bile bıktırdı
  • ahmet// bak eşleştiklerinde göreceksin kesinlikle tsm'in bu 2 takımı da alabileceğini iddia ediyorum.

bigfat'i bilmiyorum chauster katılmıyor diye biliyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmur adam -- 19 Ağustos 2011; 12:56:23 >
  • gg

bu arada baselerin yeri filan mı değişti
  • aldılar oyunu
  • Süper maçtı. Yavrum Shushei neler yaptı öyle. Anivia'da fena feedlenmişti.
  • Ocelot aktı ama tek başına yetmedi tabii.
  • Shushei maskesiyle birlikte gitmiş
  • Uzun saçlı cocuk hangisini oynuyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmur adam

ahmet// bak eşleştiklerinde göreceksin kesinlikle tsm'in bu 2 takımı da alabileceğini iddia ediyorum.

bigfat'i bilmiyorum chauster katılmıyor diye biliyorum ben.

umarım yenmezler diyelim, rainman e acayip gıcık oluyorum
  • brand oynuyordu o uzun saçlı eleman
    bu arada sk daki adam konuşmadı bile acayip sinirlenmiş görünüyor
  • SK'nın en büyük hatası bence 1 kule için 2 beleş kule vermesiydi. Aynı şekilde ejderhayı da 2-3 defa boş bıraktılar.
    Turnuvada şu ana kadarki en eğlenceli oyundu tabi orası ayrı.
  • Clg nin macı ne zaman bilen varmı
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.