Şimdi Ara

IEM Gamescom KÖLN Kazananı: Counter Logic Gaming! (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
720
Cevap
0
Favori
15.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SchutZ

Nidalee'den ap carry olmaz !!!!!!! Hiç bişi yapamadı anca spear sallar daha çok sallar.

kesinlikle katılıyorum fakat hotshotgg'den olur
  • TSMde nashor vardı ama team fightları izlediyseniz görmüşsünüzdür CLG nin üstünlüğünü. Baron TSMdeyken CLG ile arayı biraz kapatıyorlardı sadece. Üstünlük yine fark ile CLG deydi.
    Regi Nidalee ile iyi oynuyor ama bence çok kötü bir seçim oldu onun için. CLG sürekli iyi pozisyon aldı ve Nid e fırsat vermedi kesinlikle.
    TSM kazansın istiyordum ama CLG birkaç hata dışında çok iyi oynadı yine ve gayet hakettiler yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchutZ

Nidalee'den ap carry olmaz !!!!!!! Hiç bişi yapamadı anca spear sallar daha çok sallar.

Nidalee den ap carry olmaz ?

Takımı zayıf kalınca spear atmaktan başka bir şey yapamadı. o durumdan sonra hangi champion olursa olsun kaybedilecekti zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Midbroke

quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Ödül töreni falan olmayacak mı yav? Hiç birşey olmamış gibi bıraktılar.
    Gerçi SC2 ile aynı anda yaparlar sanırım ödül törenini.

up next diyor suan lol winners ceremony

Evet yeni geldi. Veda konuşması gibi birşey yapınca spikerler, bir de kalkan seyirciler olunca öyle sanmıştım.

Bu arada MVP Chaox diyorum

vs myR: 9-2-14, Tristana
    vs ATN: 6-0-4, Tristana
    vs [M]: 5-1-9, Ashe
    vs Fn: 5-2-3, Caitlyn
    vs Fn: 3-3-6, Caitlyn
    vs Fn: 5-2-5, Jax

CLG skorlarını tam hatırlamıyorum.

Takım olarak ise

Bruiser: HSGG
    AP Carry: Ocelote
    AD Carry: Chaox
    Jungle: OddOne
    Support: Nyph (SK çabuk elendi Nyph de arada gitti fakat gerçekten çok iyiydi oynanan maçlarda)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 21 Ağustos 2011; 19:09:38 >

• Ödül töreni başlayacak.
  • Sorun Riot'dan değildi bu arada, Gamescom dandı. ama o 4 dakika ara dediği kısmı unutmam yani kin besledim resmen

Edit: herkesi ilk konuya daha turnuvanın ilk maçı oynanmamış yorumuma yönlendiriyim :D:D

Hotshot çok fazla çalışmış ama belliydi yani. Takımın Lideri olduğunu gösterdi bence. ilk oyundan sonra neleri yanlış yaptıklarını falan sıraladı böyle.

Edit2: Hotshot'ın oyuncağı çok tatlı yalnız bende istiyorum kasamın üstüne bi tane :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 21 Ağustos 2011; 19:10:29 >
  • başlıyor ödül töreni
  • Hay böyle spikerin... 50binin üstünde izleyici var adam Almanca konuşuyor habire

MVP oylamasıyla başlıyor bu arada ödüller. HotShot aldı MVP'yi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 21 Ağustos 2011; 19:12:05 >
  • Hotshot hediyeleri kaptı
  • Shushei tam benim kafadan ya. Şortun altında botla geziyor.
  • Hotshotgg carried Gamescom bro
  • Regi falan fotoğraf çektirmek istemedi herhalde,sallandı falan
  • Clg 12 $ almış. bu ne abi, adam gibi ödül versinler ben utandım yeminle adamlar o kadar kasıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riqimaru

Shushei tam benim kafadan ya. Şortun altında botla geziyor.

harbiden
  •  IEM Gamescom KÖLN Kazananı: Counter Logic Gaming!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuu1x -- 21 Ağustos 2011; 19:21:59 >
  • 1. ye verilen ödülü görebilen oldu mu? Salce beleşten kondu ödüle valla :P Chauster'a da yazık oldu gerçi IEM elemelerinde o oynadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

1. ye verilen ödülü görebilen oldu mu? Salce beleşten kondu ödüle valla :P Chauster'a da yazık oldu gerçi IEM elemelerinde o oynadı.

Ona da biraz bişeyler düşücektir bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet//

Clg 12 $ almış. bu ne abi, adam gibi ödül versinler ben utandım yeminle adamlar o kadar kasıyo

12$?
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 21 Ağustos 2011; 19:40:31 >
  • Evet 12 bin. TSM 6 bin, fnatic te 3.6 almış.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.