Valla baştan başlarsa clg nin yerinde olsam olay çıkartırım
Clg yerine orada turk takimi olsa vericegi tepkiyi dusunemiyorum bile
çarşı karıştı
Oyuncular belki durumun farkında bile değildir. Oyunlarına uslu uslu devam ediyorlar.
Baştan başlamasını 2 takım da istememeli bence. Ya da birinin rasgele kazanmış sayılmasını. Yani 30 dk problem için bekledik ve şimdi olana bak
quote:
Orijinalden alıntı: r0yaL
Yeniden yaparlar da CLG yenilirse yakarım bu gezegeni yakarım
4 dakika bekleyelim bakalım :D
ayyy cidden çok yazık oldu böyle bi turnuvada böyle bi rezillik ben clgnin yerinde olsam bi daha oynamam bu oyunu
quote:
Orijinalden alıntı: r0yaL
haha kesin kavga cikardi
Finali yarına ertelemeliler normal durumda fakat bugün Gamescom'un son günü. Seyirci olmadan direk livestream ile yapabilirler olayı. Yoksa daha çok çile çektirir bu altyapı.
parayı bölsünler baştan başlamasından iyidir
popüler konularda ikinci sıradayız beyler
quote:
Orijinalden alıntı: Riqimaru
Oyuncular belki durumun farkında bile değildir. Oyunlarına uslu uslu devam ediyorlar.
ee etmiyorlar
Serverlara saldırı oluyor sanırsam, ingilizcesi iyi olan biri tercüme ederse iyi olur.
Dota elne yuzune bulastırdı dioduk streamde Riotta asagı kalmadı bu crashlerle yani. Bu mac bastan baslarsa CLG ye buyuk haksızlık olur
chaox superfarmed da chaox u korııcak kimse yok setupta adam akıllı disable yok takımda baron warken pushlamadıkları inhibi baron yokken neden pushladılar anlamadım. o fighttada chaox attack yapamadan oldu. nocturne da 2 kat daha efektif jungler olarak.