Şimdi Ara

IEM Gamescom KÖLN Kazananı: Counter Logic Gaming! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
720
Cevap
0
Favori
15.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kalktım ama gene aynı fikirdeyim en erken 11

wickd iyi olabilir ama sürekli burnunun dikine gitmesi, egosu takımına çok büyük zarar veriyor bunu da kaç kez gördük

offf kimisi pijamasıyla gelmiş kimisi şıpıdık terlikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihonto -- 20 Ağustos 2011; 10:31:55 >
  • Get out Aleman ! Nerden buldular bu anons yapan elemanı yahu . İngilizce kanalda Almanca konuşuyor . Get out !
  • İşte bu Hotshotgg Jax pickledi. Banlanan Championlar: GP-Annie-Lee Sin Nidalee-Orianna-Udyr.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brscngznc

İşte bu Hotshotgg Jax pickledi. Banlanan Championlar: GP-Annie-Lee Sin Nidalee-Orianna-Udyr.

Fnatic'te Shusheiyi göremiyorum dün biraz kaçırdım yayını bişey mi oldu tombiğe ?
  • Fnatic maçı değil bu . CLG - Millenium maçı şimdiki . Bu arada CartCurtGG Jax aldı ama takımlarında tanky olarak bir tek o var . Millenium takımı Alistar-Amumu pick yaptı . Enteresan seçimler var .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psychosôcial

quote:

İşte bu Hotshotgg Jax pickledi. Banlanan Championlar: GP-Annie-Lee Sin Nidalee-Orianna-Udyr.

Fnatic'te Shusheiyi göremiyorum dün biraz kaçırdım yayını bişey mi oldu tombiğe ?

dün clg ye yenildiler bugün 5 te tsm le maçları var

edit: bende siteye girin diyince insanlara vercekler sandım meğer oyunculardan birinymiş tırttt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihonto -- 20 Ağustos 2011; 10:54:36 >

• quote:

quote:

harcadılar onu,çarçur ettiler,duvardan duvara vurdular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

quote:

Orijinalden alıntı: The Smoothy

Wickd yine acayip itemlerle bir yere gelmeye çalıştı,yazık oldu..Bir hero'yu daha katlediyor Wickd yine

dün auspex in streamda wickd için "dünyanın en iyi solo top oyuncusu" dedilerdi
    işte o andan beri yastaydım,bu yorum benim yanlız olmadıgımı hatırlattı iyide oldu çok güzel iyi oldu.

ne insanlar var ya

Öyle, en iyi solo oyuncularından biri.

• quote:

quote:

quote:

harcadılar onu,çarçur ettiler,duvardan duvara vurdular.

Kocaman adamı ?

• Artık 3'te 2 sistemi varmış. Daha heyecanlı oluyor öyle, güzel sistem.
  • quote:

quote:

CLG v Millenium bu hocam. Shushei'ye bişey olmadı sapasağlam ama dünki CLG maçında pek beğenmedim onu Gragasla.
  • quote:

quote:

quote:

CLG v Millenium bu hocam. Shushei'ye bişey olmadı sapasağlam ama dünki CLG maçında pek beğenmedim onu Gragasla.

Sonradan fark ettim bende teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet//

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Smoothy

Wickd yine acayip itemlerle bir yere gelmeye çalıştı,yazık oldu..Bir hero'yu daha katlediyor Wickd yine

dün auspex in streamda wickd için "dünyanın en iyi solo top oyuncusu" dedilerdi
    işte o andan beri yastaydım,bu yorum benim yanlız olmadıgımı hatırlattı iyide oldu çok güzel iyi oldu.

ne insanlar var ya

Öyle, en iyi solo oyuncularından biri.

en iyilerden biri demek le "dünyanın en iyi solo top oyuncusu"demek aynı değil.
    bencede çok iyi oyuncu fakat en iyide değil yani.

• oha bd yapıyolar boyna kapışma yok şuraya bak dk 20 toplamda 10 kule gitti
  • bu oyun late e kalmaz

ve gg bakalım 2. oyunda neleri banlıcak millenium

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihonto -- 20 Ağustos 2011; 11:31:44 >
  • Again Hotshotgg Barondan Flashla atlayıp Anivia'yı kesmesi müthişti. Adam ne oynarsa Nerf dedikoduları çıkıyor.
  • hotshotgg'yi durduramadılar.
  • Evet Dreamhackten sonra karşımıza çıkan " İzlemedin mi adamlar tank olmadan kazandı " isimli kompozisyon bu turnuva ile tekrar gündeme gelicek . Yandık .
  • Yok be ne hotşotu. Soaz'ın hatası yüzünden yenildiler. Yoksa team fightta Millenium eziyordu rahatlıkla.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.