Şimdi Ara

IELTS için kurs önerisi?.. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
5
Favori
89.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İeltsi geçemediğim için lisansa başlayamamıştım ve yarım dönemlik sürede ieltsi tek başıma hazırlanarak geçerim diye düşünüyordum 3 kez ieltse girmeme rağmen geçemedim, bu durumdan çok sıkılmıştım yani kendime güvenim bile kalmamıştı, en sonunda tavsiyeler üzerine Tödok ielts kursuna yazılmaya karar verdim, şuan da Tödok'ta Adile hocamdan birebir ielts dersi alıyorum ve 5 ay da öğrenemediğim bilgileri 1 hafta da öğrendim, özgüvenim yerine geldi, 10 gün sonra da gireceğim ielts den de inşallah istediğim skoru alacağıma inanıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beşiktaşlı emre -- 3 Şubat 2015; 0:31:29 >
  • arkadaslar IELTS icin ozel ders almak isyenler bana pm ile ulasabilirler.

    speaking agirlikli bire bir ders verebilirim.

    tesekkurler
  • Hwy2hell H kullanıcısına yanıt
    IELTS 7 için de yardım almak gerekli olabilir bence. İstanbul Dil Akademisi iyi tercihtir. Ben 3 haftada notu 5'ten 6.5'a çıkardım. Önümüzdeki ay 7 için bir daha denicem. Kolay gelsin.
  • Deniz İstanbul'da da var ama batıya güneye gidiyoruz değil mi?
    Bu ielts işi de öyle işte. Kurs çok , şöyle hocamız var böyle hocamız var diyen çok!
    Lakin; ielts için tek bir yer var o da tödok. Müthiş bir disiplin ve fedakarlık var. Zaten herkes yazmış. Ben ve forumda ki nice arkadaşlarım orayı tercih etti bir tane pişman olan duymadım. Tabi çalışırsan. Sevgiler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkalecik -- 7 Şubat 2015; 12:57:06 >
  • Merhaba,
    İstanbul IELTS kursu ile alakalı düşüncelerinizi alabilir miyim lütfen?
    Teşekkürler.
  • Çok kısa bir süre önce girdiğim IELTS sonucumla birlikte bu forumda da bir süredir vakit geçirdiğimden eğer elimden geliyorsa ve sorularınız varsa yardımcı olmak isterim arkadaşlar.

    Listening: 7.5
    Reading: 7.5
    Writing: 6.0
    Speaking: 8.0

    Overall: 7.5
  • Şehir Üniversitesi öğrencisiyim. İstanbul Dil Akademisini bende tavsiye ederim. IELTS tekniğini çok iyi kavramışlar. Çok samimi bir ortam, çok yardımcı oluyorlar. Bana ihtiyacım var diye ücretsiz writing ek dersleri bile eklediler grup dersine ek olarak. Yani çalışırsanız puanı aldırmadan bırakmazlar. Denemelerde 6, 6.5 arasında alıyordum. Hedefim 6 ydı 6.5 aldım. Savaş hocaya çok teşekkürler buradan. Kesinlikle tavsiye ederim.
  • Merhabalar,
    IELTS'e ben İstanbul Lisan Merkezinde hazırlandım. İngiliz ve Amerikan öğretmenlerimiz vardı. Malum anlayabiliyoruz ama konuşamıyoruz Türklerin sorunu budur. O da bunu bildiği için herkesi konuşturuyordu konuşmaya zorluyordu. Onun dışında derslerden sonra online IELTS deneme testleri aldık. Eksiklerimizi gördük sonra hoca ek dersler verdi dilbilgisi kelime konuşma ve okuma anlama alanlarında. Fiyatı da hiç beklemediğim kadar uygundu. İndirimde ödemede kolaylık da yapıyorlar merak etmeyin. Kesinlikle İstanbul Lisan Merkezini öneririm.
  • 6 Haziran 2015 te sınava girmiş ve ortalama 6.5 almış biri olarak şunu Söyleyeyim.
    Kesinlikle birebir dersi tercih edin. Bugüne kadar birçok kez dil kurslarına, Toefl hazırlık kurslarına gittim ancak faydasını görmedim. En son Ielts için paraya kıydım ve TÖDOK ta özel ders aldım. Yoğun bir şekilde eksiklerim üzerinde durarak, bol ödev ile 2 ayda sınava Yönelik ciddi bir şekilde çalıştık. Diğer kursları bilmiyorum, TÖDOK U da çok övmek istemiyorum ama IELTS e Yönelik taktikler ve birebir ders alabileceğiniz kursu tercih edin derim. Iki Kişilik Sınıfı bile kabul etmeyin. Belki çok fazla maliyetli ama en azından paranız ve Zaman'ınız Boşa gitmiyor.
    Sınav hakkında da şunu Söyleyeyim
    Speaking e YouTube daki videolardan çalışabilirsiniz. Sorular %80 aynı. Soruya hazırlıklı olursanız hiç zorlanmıyorsunuz. 6,5
    Listening tamamen şans ama yine pratik yapmakta fayda var. Ve yine YouTube videoları etkili. 6,5
    Reading de taktikler önemli, tam anlamadığınız bir Metin ile ilgili soruları taktikler sayesinde olumlu bir şekilde atlatabilirsiniz 7,0
    Ve Writing, benim baş belam, bunda da pratik ve taktikler önemli ama ben bir türlü kavrayamadım. 6,0
    Dipnot: Kurstan önceki ortalamam 5.5 i geçmezdi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben birebir dersler almadım. Bizimki 5 kişilik bir gruptu. 5-6 kişi ideal grup için. Fazlası asıl sıkıntı olabilir. Bence illa özel ders diye düşünmemek lazım. Üstelik grup ortamında iyi bir çalışma ortamı da oluyor. Bir de bazen senin aklına gelmeyen bir soruyu başkası sormuş olabiliyor. Denemeleri falan birlikte yapınca bir yarış ortamı olması de motivasyon için iyidir ;)
  • reklam gibi olacaksa olsun da İELTS sınavına girmedim ama ciddi anlamda iyi ingilizce bilen insanları terleten bir sınav neyse Kanada Kültür Merkezini öneririm.ielts sınavında iyilerdir.www.kanadakulturmerkezi.com şimdiden başarılar
  • Arkadaslar Merhaba,

    Ben kendi basima calisarak gecen ay IELTS'e girdim ve 6 aldim. Ama 7 almayi hedefledigim icin ozel ders ariyorum. Bu forumda okuduklarima gore
    onerilen bes tane okulun listesini yaptim ve hepsini arayip fiyatlari arastirdim. Fiyatlar asagi yukari ayniydi ikisi disinda.
    Sonuc olarak, "Dunya Dilerl Merkezi"( Bagdat Cad) ve "TODOK" arasinda kaldim. Siz hangisini onerirsiniz? Bana acil bilgi verirseniz cok sevinirim. Benim genel olarak sorunum writing ve reading'de.

    Simdiden cok tesekkurler.
    G.
  • ielts her ay yapılıyormu takvimine baktım en son ekim i gösteriyor yoksa her ay yenileniyor mu ?
  • ALPOTEK kullanıcısına yanıt
    Sınav her ay 4 defa yapılıyo. Bende ilk gödüğümde belli bir tarihte sonra yapılmıyor sanmıştım ama sonra tarihlerin kalan kısmını açıklıyolar.
  • İlk tavsiyem bir kursa gidin ya da gitmeyin ama sakın benim gibi hiç bir çalışma yapmadan sınava girmeyin ielts, yds gibi olmuyo. Her soru şıklı olmadığı için sallama puan alma şansı o kadar olmuyo. Boşuna 435 tl nizi ingilizlere hediye etmeyin.

    Kurs önerisi isteyen arkadaşlara iki kurs denemiş biri olarak istanbul dil akademisini öneriyorum. Hocalar ve dersler dışında istediğiniz kadar deneme yapma ve sorularıma ya da writinglere ders dışında bakma şansımın olması çok yararlı oldu bana. Maille bile writing yollayıp değerlendirtiyodum Savaş hocaya :)
  • 4. kez girdiğim sınavdan yine 5.5 aldım.Almam gereken puan 6 ancak bir türlü olmadı.Ne yapmam lazım ne önerirsiniz
  • Genelde 5.5 a rahatça çıkılıyoda ondan sonraki puanlar biraz zor oluyor. Bence listening ve reading bölümüne nasıl çalışabileceğin konusunda bi araştır çünkü en rahat arttırabileceğin bölümler onlar. Burada:http://istdilakademisi.com/ielts-materyal-ofisi.html fikir verecek bazı materyaller var. Bunun dışında unutma, önemli olan çok soru çözmek değil verimli çalışmak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labrador selin -- 26 Ekim 2015; 10:45:07 >
  • ielts kursu için gidilecek tek yer tödok ! Bunca yıllık forum tecrübe ve dostlarımızdan edindiğimiz bilgiye göre en iyisi bu tödok kursu.
  • Arkadaşların İstanbul dışında yaşayan arkadaşlar için tavsiye veren yok mu ?
    İelts 6 almam lazım kendimi nasıl deneyebilirim seviyemi nasıl gerçeğe en yakın şekilde öğrenebilirim . Gaziantepde bulamıyorum .İstanbul Tödok'a gelmeyi düşünüyorum ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: telebreathe

    quote:

    Orijinalden alıntı: Special Moment

    Çok kısa bir süre önce girdiğim IELTS sonucumla birlikte bu forumda da bir süredir vakit geçirdiğimden eğer elimden geliyorsa ve sorularınız varsa yardımcı olmak isterim arkadaşlar.

    Listening: 7.5
    Reading: 7.5
    Writing: 6.0
    Speaking: 8.0

    Overall: 7.5

    Hocam merhaba

    Benimde istediğim puanlar sizin ki gibi.Seviyem upper intermediate.Öz eleştiri yapmak gerekirse kelime eksiği ve grammar eksiği var öncelikle onları kapatıyorum.Dizileri uzun zamandır ingilizce altyazılı izliyorum.

    Sınav için yaklaşık 1.5 yılım var 2017 yazında düşünüyorum belki sonbaharda.Kursa gitmek istemiyorum zaten bulunuğuum şehirde kurslar kalitesiz ve pahalı.Ne önerirsin?

    Son 5-6 ay IELTS yönelik çalışıcam

    Ben açıkçası İngilizce'mi yıllardır, ilkokuldan beri hayatımın bir parçası yaparak geliştirdim. İngilizce'ye hiç çalışmadım desem yalan olmaz. O yüzden tek dizi-film değil de haberler olsun, makaleler olsun, ne bileyim en basitinden telefonumun menüsü bile her zaman İngilizce'ydi ve halen de öyle.

    Ama IELTS çok farklı bir durum. Her ne kadar İngilizce'ye çalışmasam da IELTS'e çalıştım. İngiltere'de kursa gittim ve döndüğümde de sınava girdim. Yani yapabileceğiniz İngilizce'yi hallettikten sonra IELTS'e çalışmak olabilir, hele ki kelime eksikliği demişsiniz onun muhakkak olmaması lazım.

    En basitinden reading sınavında genelde eş anlamlı kelimeler soruluyor, eh haliyle de kelime bilgisi yüksek olmalı ki sorulara cevap verebilmeli. Bu sadece bir örnek; ama IELTS'e bir başka açıdan bakılırsa zaman kontrolünde de usta olmak gerekiyor. Bunun için bile özellikle çalışmak lazım diye düşünüyorum, ben yaptım.

    Biraz uzun bir serüven bence IELTS; ama bir kapınca da gayet devamı geliyor diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.