Teğmen
04 Ekim 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 67 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Akınsoft muhasebe programını aldık. Sırasıyla yaşadığımız problemleri aşağıda listeliyorum.

1. E ticaret alışverişlerinde ödeme tipini Havale olarak girdiğimiz zaman fatura notuna "30" kodunu atıyor. Kredi kartı seçildiğinde ise "48" kodunu atıyor. Hem bizim hemde muhasebe departmanımızın takibi açısından karışık oluyor. Bize ödeme havale olarak yapıldığında ödeme tipine "havale", kredi kartı ile yapıldığında faturada ödeme tipine "kredi kartı" yazmasını istiyoruz. Teknik birimden bir destek alamadık. ARGE konusu açmamız gerekiyormuş. Bu konu içinde ARGE projesi mi yazacak AKINSOFT?

2. Fatura açıklamasına yazılan notlarda, alt alta bir sürü "not" ve karşılığı yazmaktadır. Bu bunun kaldırılması istiyoruz. Fatura açıklama kısmına müdahele edemiyoruz.

3. Stok veya cari arama yaparken "ş,ç,ğ,ü" gibi Türkçe karakterler ile aramak zorundayız. "s,c,g,u" yazınca Türkçe karakterli stokları bulamıyoruz.

4. PDF olarak kaydedilen faturaların lokasyonlarına müdahele edemiyoruz.

5. En önemlisi, yeni modül alındığı zaman kaç tane kullanıcı varsa modüllere kullanıcı başına fark vermek zorundayız. Ek kullanıcı için ödenen para yetmiyormuş gibi, kullanıcı başına modüllere para ödemek zorundayız.

6. Program ile ilgili detay tenik destek istediğimizde muhatap bulamıyoruz. Bir yere destek açamıyoruz. Mail atamıyoruz. Cevap alamıyoruz. 40bin tl'ye yakın para verip sonucunda destek alamamak verdiğimiz paraya yazık.

Prgoram ile ilgili birileri görürde belki bize destek olur.

www.sikayetvar.com
Magic Teknoloji Bozuk Harddisk Satışı
https://www.sikayetvar.com/magic-teknoloji/magic-teknoloji-bozuk-harddisk-satisi
www.sikayetvar.com
Hepsiburada Bozuk Harddisk Gönderdi!
https://www.sikayetvar.com/hepsiburada/hepsiburada-bozuk-harddisk-gonderdi-2

Yukaridaki iki şikayeti aldığım hardisk üzerine açtım. Magic Teknoloji firması ve Hepsiburadayı sizin yorumlarına bırakıyorum. 3.5" HDD bir kat pat para sarip göndermişler.

Manyetik elek ve mıknatıslar ile ilgili konularda bizim ile iletişime geçebilirsiniz.
Elektromıknatıs, Neodimyum mıknatıslı sistemler, manyetik plaka, manyetik elek, demanyetizörlerin imalatı yapılmaktadır.

websayfamız : https:www.magneteksan.com
email: info@magneteksan.com

MAGNETEKSAN MAKİNE ARGE MIKNATIS FİRMASIMAGNETEKSAN MAKİNE ARGE MIKNATIS FİRMASI
Firma bünyemizde ürettiğimiz mıknatıslı ayırıcılar ve elektromıknatıs imalatımız vardır.
Anasayfamız
Gauss ölçümü ve mıknatıs kontrolü
Mıknatıslı Elekler, Kovanlar ve Barlar
Elektromıknatıs imalatı
Otomatik temizlemeli plakalı mıknatıs sistem, Neodyum Mıknatıslı

İstenilen ölçüde Neodimyum çok güçlü mıknatıslar elimizde mevcuttur.
50x50x25 mm Kare Neodimyum mıknatıs, ya da 100x50x20mm Neodimyum Mıknatıs ve daha büyük ölçüler mevcuttur.
Merhaba arkadaşlar,
superonline 2 yıllık taahhütüm dolunca şu an kullandığım 8mb 100AKK li pakedimin yerine AKK'siz 8MB'lik tarifeyi aynı paraya 69 tl önerdiler. bende kabul ettim.
Size nasıl? çok fazla oyun flan indirmiyorum zaten normal internette geziniyorum
İzmirde faliyet gösteren firmamız makina otomasyonu üzerine çalışmaktadır.

Firmamızın web sayfası:www.nnmmuhendislik.com adresidir.

Yapışkan malzemenin mukavemetini ölçebilen test cihazını üretmekteyiz. Sektörde Loop Tack, 90 Derece Peeling yada 180 derece peeling adları verilir.

Makinamızın videosuna buradan ulaşabilirsiniz. :https://www.youtube.com/watch?v=vPC0B85ve3g

arkadaşlar,
3.16 2007 model bmw aracıma 4 adet lastik alcağım. patlamayan lastik olarak geçenlerden.
konu hakkında bilgisi olan, tavsiyede bulunabilir misiniz ?

İstanbul - pendikteyim.
Arkadaşlar yeni araç aldım, kasko ve sigorta konusunda yardım bekliyorum. Araç 2007 bmw 3.16 premium. Verilen en düşük kasko 3100 ve sigorta 800. Yaşım 28, iki tane surtmem var.
Arkadaşlar Merhaba,

Toshiba laptop'uma format atmıştım ama laptop'un altındaki etiketi not almayı unuttum. Etikette ise windows 7 nin orjinal kodu var. Bir kaç tane code gözükmüyor. Olasılıkları denedim ama doğru kodu bulamadım. Bu kodu nasıl bulabilirim yardım edebilecek birisi var mı?

İşletim sistemi kurulu iken serial bulmaya yarayan programı tavsiye etmeyin, daha aktif edemedim windows'u.

Crack yap be kardeşim ne ugraşıyon diyenler olabilir, orjinal kodu kullanmak istiyorum.

Not: winrar'larda ve msn'de şifre kırıcı programlar vardı, tek tek deniyor kodu doğru kodu bulunca iş bitiyordu. Böyle bir program var mıdır?

Acil yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler :)
Arkadaşlar Merhaba;

Cydiada bir eklenti kurduk, restart springboard demeden tekrar cydia içinde kalmaya yarayan bir eklenti varmı. Yani cydiadan birşey kurucaz tekrar cydia içinde kalacak sonra başka bir eklenti kurup ondan soran respring yapıcaz. Böyle bir eklenti duyan bilen gören
Hakkında
Meslek: Metalurji ve Malzeme Müh.
İlgi Alanları: Mıknatıs, Elektromıknatıs, Manyetik Sistemler, Demanyetize
Forum İmzası:
MAGNETEKSAN
University of Kocaeli-Metallurgy and Material Engineering.
University of Liverpool -Advanced Material Engineering.
NEODİMYUM - MIKNATIS - ELEKTROMIKNATIS
Forum İkinci El İmzası:
MIKNATIS-ELEKTROMIKNATIS-MANYETİK SİSTEMLER
Hakkımda:
Magneteksan Makine Arge
Uzun yıllar özel sektörde çalışmanın getirdiği bilgi birikimi ile kurulan Magneteksan, sektörün ihtiyaç duyduğu Mıknatıs, Manyetik Alan Ölçüm Hizmeti, Elektromıknatıs, Demanyetizör konularında hizmet vermektedir. Firmamız Pendik, İstabul’da yer almaktadır.
Yerli İmalat
Magneteksan Makine Arge firması; Otomotiv, Gıda, Maden, Elektronik vb. sektörlerin ihtiyaç duyduğu manyetik ekipmanları üretmektedir.
MIKNATIS, ELEKTROMIKNATIS, MANYETİK ELEK, MANYETİK PLAKA, MANYETİK SEPERATÖR gibi ürünlerin üretimini yapmaktadır.
Sektörde ihtiyaç duyulan endüstriyel mıknatıslı ekipmanların imalatı için kurulan firmamız , uzman bir ekip ile yüksek teknolojili manyetik sistemlerin tasarımını ve üretimini yapmaktadır.

Sanayinin çeşitli dallarında metal ayırma , geri dönüşüm , manyetik taşıma , demanyetize ( manyetik alma ) gibi alanlarda hizmet vermekteyiz.

Otomotiv , Gıda , Baharat , Hububat , Geri dönüşüm , Kimyasal , Plastik , Makine , Tekstil , Mensucat , Seramik , Cam vb. gibi endüstrilerde manyetik ayırıcı sistemler ve manyetik kaldırıcılar kullanılmaktadır.

İşlevsel özel çözümlerle , ihtiyaca ve uygulamaya yönelik en iyi sonuç için hizmetinizdeyiz
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 172
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 10.697 (Bu ay: 77)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.