Şimdi Ara

IE 8 Bazı siteler bozuk, Acaba neden ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Akşam Pc mi kapatırken hiç bir problemim yoktu, Ama sabah Pc mi açtığımda tarayıcım IE8, Facebook gibi, hurriyet.com gibi siteleri açmaz oldu ( açıyor ama içerikleri tamamen görünmüyor ).
    Mozilla ile denediğimde bir sorun çıkmıyor. Daha önce hiç karşılaşmadığım bir problem acaba neden kaynaklanmıştır ve nasıl düzeltebilirim.

    IE 8 i kaldırdım ve yeniden kurdum ama bir şey değişmedi.



  • karakter kodlamasını Türkçe yaptın mı? Unicode'da ise türkçe karakterler görünmez..
  • Bu mesaja fotoları bile IE8 le ekleyemedim, mozilla kullandım. bir gecede ne olmuş olabilir. sistem Geri yükleme penceresi bile açılmıyor. IE8 i kaldırıp yeniden yüklüyorum ama banamısın demiyor. benim ekran görüntüleri ile verdiğim linkleri karşılaştırabilirsiniz.

    http://www.facebook.com
    http://www.ligtv.com

     IE 8 Bazı siteler bozuk, Acaba neden ?


     IE 8 Bazı siteler bozuk, Acaba neden ?




  • IEReg.BAt adlı dosyayı kurup çalıştırdım ve problemim sona erdi. Hepinize desteğiniz için teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.