Şimdi Ara

İdrar yaparken yanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alonen -- 11 Ocak 2018; 17:30:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Endişelenecek bir durum olduğunu düşünmüyorum. İltihap vardır. Doktora gidip bir idrar testi yaptırmanı öneririm.
  • Geçmiş olsun. Genel olarak soğukta durmak filanda idrar yaparken yanmaya sebebiyet veriyor. 2 3 gün daha devam ederse üroloji ile görüşün.
  • bol su iç geçer
  • idrar yolu enfeksiyonu olabilir sorun hala devam ediyorsa azosilin kullan günde 3 defa. paket bitene kadar. tamamlamazsan tekrar başlayabilir
  • Yakın bir zamanda geçti bol bol su içtim. Yavaş yavaş etkisini yitirdi. Sağ olun yardımlarınız için.

• Yanma ve ağrı devam ediyorsa doktora görünmenizde ve bir idrar tahlili yaptırmanızda fayda var. Bol su içmek idrar yolundaki iltihapı hafifletecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eylül ayından beri benzer problemi yaşıyorum. İdrarda yanma bahsettiğim süre içerisinde 3 defa başıma geldi. Bir kaç doktora göründüm ve yapılabilecek her türlü testi yaptırdım. Hepsi temiz çıktı. En son gittiğim doktorda ise idrar testinde kristaller bulundu. Kum döktüğümü söyledi ve 2 adet antibiyotik ile tedaviye başladım. Bol su içmemi ve tuz ve acıdan uzak durmamı söyledi.

Bu yanma tekrar başınıza gelirse doktora görünün. 2. yanma hayatımda yaşadığım en büyük fiziksel acılardan birisiydi.
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Çok geçmiş olsun hocam. Öyle birşey olursa ki umarım olmaz ilk iş doktora giderim.

• Merhabalar
    öncelikle hijyen diyorum..Neden bir çok topluma açık wc lerden bu tarz bir enfeksiyonu kapma riskiniz yüksek zamanında bir yurtdışı seyahatinde başıma gelmişti.Doktor.. bir wc den kapmış olabiliceğimi söylemişti..Bir toz vererek ilaçç yani bu durumu atlatmıştım.Bir doktora gözükmenizde fayda var selamlar.
  • Alonen kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam size de geçmiş olsun. Umarım iyileşirsiniz.
  • Selamun Aleykum herkeze Arkadaslar ben polısım 2013 yılında polıs okulunda kaptım bu rahatsızlıgı kullanmadıgım ılac kalmadı en son sıstoskobı yaptılar dedıler prostatıtsın macere basladı o profosor senın bu profosor senın ankarada gezmedıgım doktor kalmadı 750 tl ver gır ıcerı adam elını makata soksun ornek alsın sende bısı yok cık dısarı senın sorunun pıskolejık pıskıyatrıye gıdıoz derdımızı anlatıoz kadının pıskolejısı bozuluyo 5 kılo antıbıyotık ıctım faydası 0 e naalım agrı doktoru algolejı doktoruna gıttım kanser hastlarına yapılan radyo frekans sıstemı ıle sınırlerı yaktımrdım gene bosalırken agrı genıyal bolgede agrı makatta agrı pesnısde agrı sık ıdrar uyusma hıssızlık yanma hersey devam edıo dedıler konyada mehmet ardıc var oraya gıt oraya gıttım seans basına 500 tl verdım 5 seans enjeksıyon yaptı hoca 1 ay rahatladım ama gene nuks ettı akabınde bırı ıle tanıstım ıstanbulda kımya ıle ugrasıyomus avrupadakı hocalarla falan bıtkıler ve ılaclar uzerıne tez ce yapıo o adama yolladım sonucları dedım bırde orda baktır adam bana bıtkı kuru yolladı ben allaha cok sukur okadar baska bıtkıler kullanmama ragmen ıyı olamamıstım onu 6 ay kullandım cok skur 1.5 yıldır hıcbır saglık sorunum yok sıfır sıkıntım kaldı ve sorunum kalmadı, evlenemem bıle dıodum ama gecen sene dugunumude yaptım ınsallah sağlıgım ıyı suan sıze bunları nıe yazıyorum bır gun ıglesınce herkeze yardımcı olucam demıstım cok sukur ılestım 05541219124 numaram ısteyen herkeze fıkır yararı saglayabılırım Allaha emanet olun

• Özellikle kadınlar sık görülen bir problemdir idrar yaparken yanma ve ağrı hissi

Kadınlara özel:
    “İdrar Yaparken Vajinada Yanma ve Ağrı”:https://hekimimyanimda.com/aile-hekimligi/idrar-yaparken-vajinada-yanma-ve-agri/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbullular -- 6 Ağustos 2019; 4:1:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Eylül ayından beri benzer problemi yaşıyorum. İdrarda yanma bahsettiğim süre içerisinde 3 defa başıma geldi. Bir kaç doktora göründüm ve yapılabilecek her türlü testi yaptırdım. Hepsi temiz çıktı. En son gittiğim doktorda ise idrar testinde kristaller bulundu. Kum döktüğümü söyledi ve 2 adet antibiyotik ile tedaviye başladım. Bol su içmemi ve tuz ve acıdan uzak durmamı söyledi.

Bu yanma tekrar başınıza gelirse doktora görünün. 2. yanma hayatımda yaşadığım en büyük fiziksel acılardan birisiydi.
    merhaba hocam, benim de böbrek de 8mm bir taş var, bu aralar 1-2 haftadı idrar yaparken yanma oluyor, arkadaş kum döktüğümü söylüyor ama ben bir şey göremiyorum idrar yaparken. sizce soğuk aldığımdan enfeksiyon mu kapmışımdır yoksa kum mu döküyorumdur? kum döküyorsam da bunu nasıl bir an önce iyileştirebilirim? doktor için randevu almaya calısıyorum ylar sonrasına veriyor.

• Merhaba ben dr abdulkadir polat

İdrar yaparken yanma ve ağrı şikayetlerinin nedenlerini ve önerilerimi yazdım. Keyifli okumlar sağlıklı ömürler

Bakınız:
    İdrar yaparken peniste yanma ve ağrı (erkekler için):https://hekimimyanimda.com/aile-hekimligi/idrar-yaparken-peniste-yanma-ve-agri/

İdrar yaparken vajinada yanma ve ağrı (kadınlar için):https://hekimimyanimda.com/aile-hekimligi/idrar-yaparken-vajinada-yanma-ve-agri/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.