Şimdi Ara

İdrar rengim kahverengi, ne oluyo ya??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
25.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Dx

quote:

Orjinalden alıntı: S_A_H

bana benzeri bi durum olmuştu...idrar renginde aşırı koyuluk wardı ve idrarla birlikte kanda geliyodu...çok korkmuştum...doktora gittim...idrar yollarında iltaap buldular...

bol bol maydonoz suyu içmemi sölemişti...1 hafta işeye işeye bi hal oldum ama geçti sonunda...bence önce bi doktora git...aynı şey çıkarsa sana da maydonoz suyu önercektir...

Arkadaşım benim yeğendede böle oluor... aynısı oluormus..bana dedi dün o biraz utangaç geldi bana dedi bende dedim annesine babasına bugun doktora gitceklerdi...bişi yoktur inş..

ciddi bişi olduğunu sanmıorum ama yakın zamanda doktora görünüp önlem alınmazsa iltaap çok şişebilirmiş ve idrar yolunu tıkayabilirmiş....

tıkanınca da sen tuvalette ihtiyacını giderirken iltaap basınçtan dolayı patlayabilirmiş...

işte doktor asıl bunun acı werdiini sölemişti...o yüzden direk doktora gidilmesi gerek...çünkü o acıya dayanabilmenin imkansız olduunu sölemişti doktor...

acil şifalar dileğiyle...

• Öncelikle konuya dalga geçme amaçlı yaklaşan arkadaşlar için şahsen üzülüyorum, burası Konu Dışı topiği, çok gereksiz bir topic olsaydı başka yere açardım ama sağlık çok önemlidir.
    Yardım etme amaçlı yaklaşıp fikir veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
    Şu an iyiyim. Yediğim yemeklerden olduğu kanısına vardım çünkü o günden beri iyiyim, hiçbişeyim yok.
    Zaten herhangi bir ağrı, sızı, acı olsaydı hiç beklemezdim. Tahlil yaptırmadım gerek görmedim ama olay yinelenirse bu sefer hiç durmam diye düşünüyorum.
    Tekrar mantıklı ilgilenen arkadaşlara tşk. ederim.
  • Özele gitme hem cebini deliyorlar hemde anlarsın işte kesiyorlar....
  • ARKADAŞLAR DALGA GEÇMİYELİM KÖTÜ Bİ DURUM YANİ AARKADAŞIM SEN BAKMA BOLE ŞEYLERE DİREK ACİLE GİT ORDA TEŞHİSİ KOYARLAR
  • dostum bence en iyisi doktora görün tehlikeli durumda olabilir kestirip atma düzeldi falan diye allah korusun böbreklerinde iltihaplanma olur sorası malum... hemen doktora... (idrar yollarında iltihaplanma ve taş vs.. doktora görün)
  • benimde kahverengi siyah gibi geliyo şimdi baktıım şaşırdım noluyo lan dedim halüsinasyonmu görüyorum allah allah inşallah bişey olmaz ağrı kesici ve kas gevşetici gibi bişey içmiştim ondan olanilirmi acaba
  • gıda boyalı yiyecekler sebep oluyor.
  • İçilen yenilen şeylere dikkat edin. Böbrekde bir ağrı varsa bunun cevabı kum yada taştır.

Ama bence herşeyi garantiye alın yarın ki bütün planlarınızı iptal edin ve doktora gidin testlerinizi yaptırın.

Sağlık bu herşeyden çok değerli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayni durum bende aylardır var. defalarca kan testi idrar testi yapildi birsey yok. ozellikle sabahlari asiri koyu renk oluyor bildigin kahverengi gibi. cok su icersem seffafa donuyor su icmessem surekli koyu. agri falan yok. olsa da cok az yani arada sırada. tuvalete uzun sure gitmessem sonra ki gidisimde cok koyu renk oluyor. normal diceksiniz ama sabahlari cidden asiri koyu normal degil yani.
  • elektrikji E kullanıcısına yanıt
    Yok abi:)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.