Şimdi Ara

İdrar rengim kahverengi, ne oluyo ya???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
25.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir gündür idrara çıktığımda kahverengi idrar geliyor. Böbreklerimde, hayalarımda hiçbir ağrı, sızı yok, herşey normal, üşütmedim de. Ciddi bir rahatsızlığım da olmadı. Ama sanki bişeyin boyasını işiyorum afedersiniz. İlaç da kullanmadım ama dün bikaç büyük erik yemiştim, veya zeytinin boyası diye de şüpheleniyorum. Bikaç saat önce bir litre su içtim, ondan sonra 2 kez idrara çıktım ve hiç sorun yoktu, tamam dedim düzeldik. Ama az önce acıktım ve bişeyler yedim, zeyin dahil, sonraki idrarda yine renk değişti kahverengi geldi.. Y düzelmezse doktora gidecem ama hiçbi yerimde hiçbir ağrı sızı acı yok... Ne iştir anlamadım.. Acaba yediğiklerimle mi alakalıdır ne dersiniz?

• cok fazla terliyorsan su kaybında olabilir su içtikten sonra rengi düzeldiğine göre endişelenecek bir şey yoktur sanırım...

edit google'a kahverengi idrar idrar yaz bak neler cıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 12 Eylül 2006; 3:38:09 >
  • yediğin şeylerden de olabilir. Biliyorsun zeytini bilindik marka almak lazım ne hile hurdalar dönüyor, çabuk olsun diye boya katıyorlar falan zeytine.

Meyvelerden ise olmaz eğer ondan oluyorsa zaten korkulacak bişeye gerk yok o doğal bişey. Ama zeytin sakıncalı arena ya falanda çıkmıştı zamanında aman dikkat bilidik markaları alın açıkta zeytin almayın.

Zeytin alırken de bir iki tane zeytin yiyin çekirdeğini parmağınızda ovalayın boya varsa eğer boya elinize sıvaşır ve zaten çekirdekde doğal bi kahverengi renk yoktur sim siyahtır

zira bunlarda değilse senin sorunun bi doktora danış. Ama büyük ihtimal yediğin bişeylerden kaynaklı tıpkı vitamin hapı ya da şurubu içtiğimizde idrarımızın sap sarı ekması gibi

• dostum sağ veya sol böbreğinde ağrı hissediyo musun
    bu kumdan veya taştan kaynaklanan bir rahatsızlıkta olabilir
    idrar kanalların tıkanıkta olabilir
    inşallah bunun gibi bişiy değildir.
    taş düşürmek veya kumdan kurtulmak zor yani benim başıma geldiği için biliyorum
    Allah kolaylık versin eğer böyle bi durum varsa tabi.
  • kekik kaynat iç bir subardağı suyu kaynat içine bir tatlı kaşığı kuru kekik at kaynat içemem dersen az biraz şeker koy iç bunu sabah akşam iki kez tekrarla birşeyciğin kalmaz ;
    bende taş sorunu var ve bazan idrar senin dediğin renkte geliyor çünki bazan idraryollarında kanama olabiliyor ama ağrı olmayabiliyor (taş/kum ufaksa olmaz sızlama olabilir)
  • hoca kes at hemen

şaka bi yana allah acil şifalar versin bolbol bira iç sürekli tuvalete götürmesi için
  • 1 günlük ömrün kalmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vay bea topiğe bak

benimkide pembe gelio

neyse geçmiş oslun

• İç kanama geçiriyor olabilirsin.
    Vakit kaybetmeden acil e git.
  • Arkadaşlar bu ciddi bi konu
    Oratada komık bir şey varsa söyleyin bizde gülelim

geçmiş olsun shadow

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kinesis -- 12 Eylül 2006; 19:14:29 >
  • ne kadar seviyesiz insanlarsınız dalga geçilecek birkonumu bu arkadaşa tavsiyem hemen acile gitmen hemde çok acil
  • zeytine boya katıyorlar zeytin yemeden bi dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

İç kanama geçiriyor olabilirsin.
    Vakit kaybetmeden acil e git.

en mantıklı cevap. inşallah yanılırız.
  • geçmiş olsun.
  • geçmiş olsun
    hemen doktora git
  • Geçmiş Olsun Arkadasım.
    Bu işler şakaya gelmez kimseyi dinlemeden git bir doktora görün. Allah korusun sonra çok geç olabilir

• ok ama bu kadar önemliyse gitsin acile, doktora falan. İdrarim kahverengi diyerek topic açılmaz ki.

• hocam brown pee yaz bi bak ilk başta hepatit yazıyo umarım ciddi rahatsızlığın yoktur geçmiş olsun...
  • Arkadaşım bnmde 7-8 ay önce felan böle bi olay başıma gelmişdi..

Ama Bnm Sağ böbrekte ağrıda wardı azda olsa..

Bu olaydan sonra çoğalmaya başladı , doktara önceden gitmiştik bişi çıkmamıştı.

Bi süre sonra tekrar gittik böbrekte kum war dedi.

Dua et öle bişi olmasın kardeş , Çok fena ağrıyor yerinde duramıyosun , en fazla 1 haftada geçiyor.

Ama Ağrım yok dediğine göre ya bişi dokunmuştur yada İşte katma madde çok kullanan ürün yemiş olabilirsin.
  • Doktorlar idrar tahlili verebilir , baksınlar ne çıkacak... Geçmiş olsun tekrardan.

Yukarıda arkadaşın yazdığı gibi belki zeytinden dolayıda olmuş olabilir.Zeytinlere boya falan ekliyorlarmış , sahte zeytin gibi birşeydir belki de. Zeytin yemediğin zaman da bir dene bakalım.Bol bol su içmeyi unutma - muhtemelen doktorlarda bunu önereceklerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Innkeeper -- 12 Eylül 2006; 21:32:19 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.