Şimdi Ara

idrar içsek ölür müyüz? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
100
Cevap
1
Favori
14.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: combaba

hangi geri zekalı böyle bir şey önerebilir anlamıyorum. İdrar vb. her türlü insan vücut atığının insanlarca tüketilmesi şeytanın emridir; Cinlerin besinleridir. Bu tür pislikleri tüketenler ruhi sıkıntılara uğraması muhtemeldir.

Şifayı haramda değil helalde arayın. Haramlar hastalığın kaynağıdır zaten.

SübhanAllah kardeş! İbretlik bir paylaşım olmuş!
  • quote:

Orijinalden alıntı: İçimdeki Traktör

quote:

Orijinalden alıntı: kadraj
    birkereden birşey olmaz ama vücuttaki üre değeri normalin üzerine çıkarsa ölüme neden olur

üre ile amonyak aynı şeymi acep

amonyak karaciğerde üreye çevrilir. amonyak daha zararlıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: G1

quote:

Orijinalden alıntı: Aynştayn Baran

arkadaşlar link verdim hala tartışıyorsunuz

http://www.youtube.com/watch?v=tjlbc5IPhgI

İzleyen bilir bi' arada çölde bir çıngıraklı yılan avlayıp, derisini yüzmüş ve içine işeyerek içmiş adamdır kendileri.

evet o herifi birde arı sokmuştu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: veteransoldier
    Hocam idrarda üre - ürik asit(sulu çözeltileri) ve tuz ağırlıklı bileşim vardır. Zaten metabolizma artığı olan maddelerin kandan süzülme olayı sonucu açığa çıkar. Çok zor durumda kalmadıkça içme derim. Sağlıklı insanda amonyak(Üre ve ürik asite göre çok zehirlidir. Bu yüzden karaciğerde üre ve ürik aside çevrilir) olmaz içeriğinde. Ama bir kere içtikten sonra bir daha içme nasılsa sağlığın bozulacak. Hocam interneti buldun da su mu bulamıyorsun ya

hacı ilk sayfada yazdıklarımı okumadan yorum yazmışsın:D

Yok hocam anştaynlık yapayım dedim Ciddi amaçla yazmadım yani

• quote:

Orijinalden alıntı: G1

quote:

Orijinalden alıntı: Aynştayn Baran

arkadaşlar link verdim hala tartışıyorsunuz

http://www.youtube.com/watch?v=tjlbc5IPhgI

İzleyen bilir bi' arada çölde bir çıngıraklı yılan avlayıp, derisini yüzmüş ve içine işeyerek içmiş adamdır kendileri.

siz onlarn hepsini gerçekten yaptığınımı zannediyosnz ?? ahh cahillik başa bela vallahi :S

• Sarılık hastalığı kanda bilirübin yükselmesi sonrası oluşur. biliribüni yükselten de onlarca durum vardır. Sarılığın tedavisi idrar içirmek değildir. tedavisi öncelikle nedene yöneliktir. karaciğer kaynaklıysa o tedavi edilir, safra kaynaklıysa o tedavi edilir. antibiyotik sarılığıysa antibiyotikler kesilir. tıkanma sarılığıysa taş vs. varsa onlar tedavi edilir. bu tedaviler sonrası zaten sarılık düzelir. idrar içen insan ölmez. idrar sterildir. ama sarılık için hiç bir tedavi edici özelliği yoktur. tamamen uydurmadır.
  • Bilgimiz olsun su bulamayacak kadar zor durumda kalırsak içeriz öldürmezmiş heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko
    Bilgimiz olsun su bulamayacak kadar zor durumda kalırsak içeriz öldürmezmiş heralde

mecbur içicez ileride bu tür şeyler yaşanacak eminim buna dünyayı kendi ellerimizle mahvediyoruz
  • votkayla iyi gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: combaba

hangi geri zekalı böyle bir şey önerebilir anlamıyorum. İdrar vb. her türlü insan vücut atığının insanlarca tüketilmesi şeytanın emridir; Cinlerin besinleridir. Bu tür pislikleri tüketenler ruhi sıkıntılara uğraması muhtemeldir.

Şifayı haramda değil helalde arayın. Haramlar hastalığın kaynağıdır zaten.

ne diyo bu feto
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko
    Bilgimiz olsun su bulamayacak kadar zor durumda kalırsak içeriz öldürmezmiş heralde

mecbur içicez ileride bu tür şeyler yaşanacak eminim buna dünyayı kendi ellerimizle mahvediyoruz

Yok ben olağanüstü durumlar için söylemiştim. Deprem gibi nebileyim çölde kalırsak falan ben en azından kalan hayatım boyunca su sıkıntısı çekeceğimi sanmıyorum belki çocuklarım ama ben değil.

• siz daha ölmediniz mi len idrarkeşler...
  • Bende küçükken sarılık olduğumda idrarımı hemen içirmişlerdi ama hemen kardeşimde olmuştu o benden daha büyük olduğu için aklı eriyodu tiksinip içmemişti benim sarılığım daha erken geçti ama hemen içmek lazım sanırsam tabi doktorada yine gitmek şart. Ayrıca idrar belli bir müddet durduktan sonra mikrop haline geliyo
  • zuahu konuya bak
  • idrar içmek öldürmezmiş bi forumda okudum ama öyle forumlarda ama en güzeli kıza bira içir sonra iç bi bardak ama daha güzeli çişini üzerine yaptır hem kız hem sen zevkten 4 köşe ol
  • Şu an içeçek bir çok şeye sahipken neden merak edersin acaba
    Onu içeçek kadar aciz kalırsan daya hortuma ağzını ölsen ne ölmesen ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

quote:

Orijinalden alıntı: Nobody5

127 hourstaki berduş içtiydi bişey olmadı ?

ona bakarsan herifin eli kangren oldu 3 gün boyunca bi nane olmadı

adam sidiğini su gibi içiyodu meaşallah.
  • watersports denilen bir şey var. elbette içilir.
  • Bu Forumu Bu Yüzden Seviyorum.
    Bazen Çok Saçma konular Açılıyor Ama
    Şimdi Kafama Takılmadı Değil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: corleone_1980

idrar içmek öldürmezmiş bi forumda okudum ama öyle forumlarda ama en güzeli kıza bira içir sonra iç bi bardak ama daha güzeli çişini üzerine yaptır hem kız hem sen zevkten 4 köşe ol

Dikkat ergen var
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.