Şimdi Ara

IDO kapali feribotlara girebiliyor musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

IDO kapali feribotlarda LPG kontrolu ne kadar ciddi yapiliyor? Farkedilmeden girmek mumkun mu?

Ben bircok alisveris merkezine rahatlikla giriyorum hic de problem yasamadim simdiye kadar.

• Yok mu deneyen
  • Simit depoysa fazla dikkat etmedikleri için sorun olmuyor, alışverişmerkezlerinde bir kere capacity'de sorun oldu halen nasıl çaktı köfteyi anlamış değilim ama onun dışında hiçbir AVM girişimde sorun olmadı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: esenlik

Simit depoysa fazla dikkat etmedikleri için sorun olmuyor, alışverişmerkezlerinde bir kere capacity'de sorun oldu halen nasıl çaktı köfteyi anlamış değilim ama onun dışında hiçbir AVM girişimde sorun olmadı..

AVM'lere ben de giriyorum ama feribot oldugu icin ekstra kontrol ediyorlardir diye dusunuyorum. Fark ederlerse bilet de yanacagindan hic cesaret etmedim ama AVM gibi bakip geciyorlarsa binilebilir.
  • Benim için sorun olmuyor? cünki bizim buralarda ne deniz var ne de feribot
    olaya bıraz mızah katmak istedim arkadaşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

quote:

Orijinalden alıntı: esenlik

Simit depoysa fazla dikkat etmedikleri için sorun olmuyor, alışverişmerkezlerinde bir kere capacity'de sorun oldu halen nasıl çaktı köfteyi anlamış değilim ama onun dışında hiçbir AVM girişimde sorun olmadı..

AVM'lere ben de giriyorum ama feribot oldugu icin ekstra kontrol ediyorlardir diye dusunuyorum. Fark ederlerse bilet de yanacagindan hic cesaret etmedim ama AVM gibi bakip geciyorlarsa binilebilir.

Zaten ilk cümlemde ondan bahsettim Yenikapı-Yalova hızlı feribotunda sorun çıkmadı sadece bagajı açtrdılar alt ayna ile sadece göstermelik bakıyorlar... Zaten Topçular-Eskihisar ve Çanakkale feribotlarında LPG kısıtlaması yok...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bahcelievler mi pendik mi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.