Şimdi Ara

IDM yüzünden video izliyemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bilgisayarımda Internet Dowload Manager yüklü eskiden her siteden video izliyebiliyordum ama bu son bir aydır böyle bir şeyle karşılaşıyorum ve videoyu indirmeden izliyemiyorum
     IDM yüzünden video izliyemiyorum
    arkadaşlar acaba bu sorunu nasıl çözebilirim IDM'yide silme şansım yok çünkü film indiriyorum.

• Hocam bu bende de var son sürümü indir dediler indirdim ama 1 hafta sonra yine böyle oldu ben de araştırdım 2 yöntemi var, crome da idm ya hiç kullanmayacaksın ya da benim yaptığım şekilde uğraşacaksın;

IDM > Seçenekler > Dosya Türleri > Listeyi Düzenle > İndirme iki defa iptal edildiğinde.... onu işaretle. > Tamam > Tamam deyip çık.

Yine video izlerken sana gelecek bu otomatik indirme sen buna iptal basacaksın sayfayı yenileyeceksin sonra tekrar gelecek iptal basacaksın ve ardından bi pencere çıkacak 2 şıkkı da işaretleyeceksin sayfayı tekrar yenilediğinde artık o izlediğin videonun hostunda barınan hiç bir video otomatik olarak gelmeyecek.
  • Hocam teşekkürler işime fazlası ile yaradı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fungsclup

Hocam bu bende de var son sürümü indir dediler indirdim ama 1 hafta sonra yine böyle oldu ben de araştırdım 2 yöntemi var, crome da idm ya hiç kullanmayacaksın ya da benim yaptığım şekilde uğraşacaksın;

IDM > Seçenekler > Dosya Türleri > Listeyi Düzenle > İndirme iki defa iptal edildiğinde.... onu işaretle. > Tamam > Tamam deyip çık.

Yine video izlerken sana gelecek bu otomatik indirme sen buna iptal basacaksın sayfayı yenileyeceksin sonra tekrar gelecek iptal basacaksın ve ardından bi pencere çıkacak 2 şıkkı da işaretleyeceksin sayfayı tekrar yenilediğinde artık o izlediğin videonun hostunda barınan hiç bir video otomatik olarak gelmeyecek.

Sağolun, benim de işime yaradı.

• Önemli değil hocam ben de bu yöntemi kullanıyorum kesin çözüm değil ama yine de işe yarıyor.
  • IDM - Seçenekler - Dosya Türleri - Otomatik olarak indirilecek dosya türleri diye bir şey var ordan video formatlarını silin düzeliyor. Çoğu video mp4 oluyor sadece mp4ü silsenizde olur.
  • kardeş allah razı olsun sorunu çözdün ne kadar rep veriliyosa vercem helal olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla Çok saol aynı sorun bendede vardı +Rep sana
  • Seçenekler - Genel'den kullandığınız tarayıcının işaretini kaldırarak devre dışı da bırakabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.